• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kime olucak anasına çekmiştir çınar aman esra allahtan bi saat giydirmişin kız:52::52:

amanın suna vermiş cevabı anasına çekmiş diye liva'da mı bana çekti ki:)

ahhh sende kayınvalidem gibi başlama suna Allah aşkına bulmuş bir açığımı kendine göre ikide birde sende inatsın sende inatsın diyip duruyor zaten bulmuş benim gibi gelinide allam yarebbeeeem yaaa :6::6:

iyi huylar oğullara kötü huylar gelinlere:) doğru söle esra ne yaptın kayınvalidene:))

ooo çekmek ne demek çektim çıkardım albümüne kapak yaptım bide büyüdüğünde gelinime göstercem hihihih :52::52::52: şaka bir yana kız ergen olduğunda konuşmaz ya sonra benimle foto çektim çekmesine ama babası sildi zaten ben çekiyorum atıyorum pcye bir bakıyom arada fotoğraflardan bazıları siliniyor benim kocam geceleri ben yattıktan sonra beğenmediklerini siliyormuş meğersem kaç tane fotoğafı gitti öylr çınarın :41::41:

sn o resmi ömrün boyunca saklar sonra vasiyetinin içine koyardın..artık bn ölünce aç oğlum derdin çınara..düşünsene vasiyetin içinden bu resim çıkardı..off biliorm belki hoş değil sonu ama çok komiime gitti şuan düşününce haha güldüm..neyse Allah gecinden versin tabiki cnm sağlıklı bir ömür inşalaah

iyi huylar oğullara kötü huylar gelinlere:) doğru söle esra ne yaptın kayınvalidene:))

olabilir annesi anasına bak kızını al boşa dememişler zeynep o livanın liste ne öyle ben bile yiyemem o kadar:1::1::1::1::1:

sn o resmi ömrün boyunca saklar sonra vasiyetinin içine koyardın..artık bn ölünce aç oğlum derdin çınara..düşünsene vasiyetin içinden bu resim çıkardı..off biliorm belki hoş değil sonu ama çok komiime gitti şuan düşününce haha güldüm..neyse Allah gecinden versin tabiki cnm sağlıklı bir ömür inşalaah

recep ivediğin babannesi bırakmıştıya sandıktan çıkıyodu onun gibi:1::1::1::1::1::1:

artık seni tanıyorum haha :1::1::1::1::1:

bide yüz yüze görüşşek içimi okucan suna :1::1:

kız vallaha bişi yapmadım ona değil oğluna yaptıklarım için böle söylüyor sanırım :9::9:

heee çınarda anem giderken bana son dakka golü atmış derdi artık :52::52: amin canım cümlemize inşallah

olabilir annesi anasına bak kızını al boşa dememişler zeynep o livanın liste ne öyle ben bile yiyemem o kadar:1::1::1::1::1:

recep ivediğin babannesi bırakmıştıya sandıktan çıkıyodu onun gibi:1::1::1::1::1::1:

he heeee liva'da yemiyor zaten kuzum:) bu arada listede öğünlerde saydıklarımın hepsini yemeyecek suna onlardan birini yedirecem. kadın birde aralarda mama diyo düşün kızımı zayıf gördü mama raporu falan çıkarttı o mamayıda sevmedi zaten liva yemiyor onuda hipp mamayla devam ediyoz geceleri. listeyi görünce benimde gözler işte böyle oldu :53: mümkün deel yemez dedim ama dinletemedim:)

Son düzenleme:
bide yüz yüze görüşşek içimi okucan suna :1::1:

kız vallaha bişi yapmadım ona değil oğluna yaptıklarım için böle söylüyor sanırım :9::9:

heee çınarda anem giderken bana son dakka golü atmış derdi artık :52::52: amin canım cümlemize inşallah
yüzyüze görüşmüş kadar çok şey paylaşıyoruz canım biz ona göre yanıma maskeyle gel :27::27::27::27::27:

he heeee liva'da yemiyor zaten kuzum:) kadın birde aralarda mama diyo düşün kızımı zayıf gördü mama raporu falan çıkarttı o mamayıda sevmedi zaten liva yemiyor onuda hipp mamayla devam ediyoz geceleri. listeyi görünce benimde gözler işte böyle oldu :53: mümkün deel yemez dedim ama dinletemedim:)
kadın uçmuş çatlak aman sağlıklı olsunda kilo önemli diyil bence ben geceleri hippin yulaflı elmalı gece mamasını veriyorum güzel o sen devam mamasımı veriyosun

yüzyüze görüşmüş kadar çok şey paylaşıyoruz canım biz ona göre yanıma maskeyle gel :27::27::27::27::27:

sen şimdi bana hakaret mi ettin suna aşk olsun yani sen bayağa bayağa yerden yere vurdun kız beni bugün ne alıp veremediğin var benle anacım anlayamadım tavuğuna kışt köpeğine hoştmu dedim naptım küsüm işte hıh ;)

kadın uçmuş çatlak aman sağlıklı olsunda kilo önemli diyil bence ben geceleri hippin yulaflı elmalı gece mamasını veriyorum güzel o sen devam mamasımı veriyosun

maşallah benim kızım bir kere çok hareketli, değil kilo yapcak mama enerji bombardımanına tutsan kilo almaz gibi geliyor. anasına babasına çekmiş bende eşim de zayıf bebeklermişiz o yüzden takılmıyorum bak bana şimdi kilo vermeye uğraşıyorum:) evet canım devam maması veriyorum minik cadı sevmedi o elmalı yulaflıyı.

Son düzenleme:
Sunacım yaptım canım sogumasını beklıyorum,az bıraz pırıncı hasladım,suyuna formul mama ekledım,sut nıyetıne:) az bısı pırınc unuyla kıvam verdım,muzla tatlandırdım,bırazda tarcın ekledım..
Cok guzel oldu kııızzz...
Umarım aysıma sever,sevmesede ben burnuna duuut yapa yapa yedırıcem artık...

Back