• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teş. ederim polyannaacım dr.a gitmek için geç bile kaldığımı düşünüyorum çünkü hamilelik için bir kontrole gitmemiştim hiçbir ilaç takviyesi almıyorum ve eczaneden aldığım gebelik testi dışında test yaptırmadım. bakalım ne olacak bugün gidicem. inş hayırlısı olur hepimiz için.

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Doktor dönüşü yaz mutlaka olurmu???
Folik asit de mi kullanmıyorsun canım..

hee bakın unutuyordum.. Topiğimizde ANKARA da olan kaç kişi var???

ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..
E Özellerde çook pahalı bize göre.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

Bende Ankara'dayımm.
Büyük doğuma gidiyorum valla. Çok da memnunum.
Aşılama ile hamile kaldım ben. Herşeyim orda oldu. İyiki de oraya gitmişim.

Selamün Aleyküm,

Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza nasip eylesin inşaAllah.

Onlar bizim hem dünya, ahiret mutluluğumuz olurlar inşaAllah.

Ben daha 25 günlük gebeyim.

Biraz önce çarpma etkisi ile cildim morardı ve bende panikledim. Acaba bebeğe geçermi diye:59:

Bilgisi olan var mı?

hee bakın unutuyordum.. Topiğimizde ANKARA da olan kaç kişi var???

ben ilk doğumumu Etlik zübeyde hanımda yaptım. tüm kontrollerimde orda oldu.. Kontroller tamam oraya yine giderim ama Allah nasip ederse doğuma oraya gitmek istemiyorum..
E Özellerde çook pahalı bize göre.

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

canım bende ANKARADAYIM.....
şuan ÖZEL HRS KADIN DOĞUM VE HASTALIKLARI HASTANESİne gidiyorum gayet memnunum doktorumdan ama henüz karar wermedim doğum konusunda biraz pahalı bi hastane ama şuan muayene ücretleride düşmüş ssk ile anlaşmalı olmuş sanırım en son cuma günü gittiğim muayenemde önceki gittiğimin yarısını werdim eger doğum paralarında da düşüş olduysa orayı bırakmam çünkü dr um çok iyi .....
şuan için tawsiye ederim yani....

Selamün Aleyküm,

Biraz önce çarpma etkisi ile cildim morardı ve bende panikledim. Acaba bebeğe geçermi diye:59:

Bilgisi olan var mı?

Aleykümselam canım hoşgeldin :16::16:
Güzel duaların için AMİİİİNNN..

Nereni çarptın canım? Korkma ama bişey olmaz inşallah

canım bende ANKARADAYIM.....
şuan ÖZEL HRS KADIN DOĞUM VE HASTALIKLARI HASTANESİne gidiyorum gayet memnunum doktorumdan ama henüz karar wermedim doğum konusunda biraz pahalı bi hastane ama şuan muayene ücretleride düşmüş ssk ile anlaşmalı olmuş sanırım en son cuma günü gittiğim muayenemde önceki gittiğimin yarısını werdim eger doğum paralarında da düşüş olduysa orayı bırakmam çünkü dr um çok iyi .....
şuan için tawsiye ederim yani....

Ranacım nerde bu merkez??

Muayenelere Etliğe giderim de, doğum için başka hastane bulmam lazım.
İnşallah dediğin gibi doğum ücretlerinde de düşüş olurda bende gidebilirim oraya.
Ortalama ne kadardır ki??

Ranacım nerde bu merkez??

Muayenelere Etliğe giderim de, doğum için başka hastane bulmam lazım.
İnşallah dediğin gibi doğum ücretlerinde de düşüş olurda bende gidebilirim oraya.
Ortalama ne kadardır ki??

ewet canım bu ay anlaşma yapmışlar şuanki muayene ücreti 35tl olmuş ....
çankaya cinnah caddesinde .....
inş doğum ücretleride anlaşmaya dahil olmuştur normal doğumla sezeryan arasında ücret farkı oluyor mu peki ????

Tünaydııınn...

Ya benim elim kolum kalkmıyor kızlar.. kendimi sürekli yatağa atasım var :27::27:

Sıcakları hiiiiiç çekemiyorum zaten. Gece ayaklarımı suya sokup öle yatağa giriyorum ama anında kuruyo... Yanıyoruuuummmm :37::37::37:

ben de aynı durumdayım cnm bütün gece klima açık uyuyorum ama eşim çok soğuk diyor ben yanıyorum diyorum oysa genelde tam tersi olurdu...zaten kızıma hamileyken de böyle olmuştu bütün kış montsuz dolaşmıştım..kan arttığı için böyle oluyormuş dedi doktor

Günaydın kizlar nAsilsinizzz çok giremedim valla özledim sohbet etmeyi sizlerle neyse Perşembe donüyorum zaten bol bol konuşuruz artık
Pazarteside doktor gunüm çok heyecanlıyım sanki ilk bebeğim gibi inşallah görürüz annem benden daha çok Merak ediyo ;)))

cnm sen doktora gittin herhalde hadi hayırlı haberlerle gel inşallah..

slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu

benim de karın ağrılarım oluyor cnm ama çok değil kramp gibi geliyor bazen fakat şu ara kesildi..gerçi benim karışık ağrıyor..karın,kasık,göğüs...

ben de inş. mart annesi olacağım.... bunu söylemek bile şu anda çok tuhaf geldi :) ilk bebeğim. internetten yapılan hesaplamaya göre bugün 5+3 üm. henüz doktora hiç gitmedim. yarına randevum var bakalım ne olacak? biraz da tedirginim hiç gitmedim şimdiye kadar kadın doğuma ve karından baksın isterdim ama sanırım zor...

tebr,kler cnm sağlıkla gelsin inşallah tedirgin olmana hiç gerek yok merak etme rahat ol...

Kizlar nasilsiniz biz denizimizden geldik bir yemek yedim sormayinn :))

Kizlar bulantisi olan var mı benim yok ve karnı
Çok acikiyooo

valla aynen cnm ben de azıcık midem bulansın diyorum ama yok boyuna iştahım daha çok artıyor anlamadım....

ay sen çok almışsın ilk hamileliğinde ya gerçi zayıfsan sorun değil gene alabilirsin ama benim o kdar almaya hakkım yok maalesef..

ewet canım bu ay anlaşma yapmışlar şuanki muayene ücreti 35tl olmuş ....
çankaya cinnah caddesinde .....
inş doğum ücretleride anlaşmaya dahil olmuştur normal doğumla sezeryan arasında ücret farkı oluyor mu peki ????

Özel hastanelerde oluyomuş fark. Atıyorum normal 1000 tl ise sezeryan 1500-2000 tl gibi.
E o kadar parayı da biz veremeyiz.:26:

haziranda hamila kalan herkesi tabrik ediyor allahın sağlıkla zamanında sonlandırmasını diliyrum öncelikle. ben de aranıza katılmak için bekliyorum inşallah allahım verecek.sizlere bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?

tatlım madem adetin geçti idrar testi yapsana varsa çıkar zaten...

göğüslerdeki hassaslık ben kızıma hamileyken hiç geçmedi cnm ara sıra hafifliyor tabi ama süt vereceğin için hazırlanıyor ..benim gittikçe büyümüş ve taş gibi olmuştu.son aylarda sanki patlıycak sanmıştım ama emzirmeye başlayınca sönüyor maalesef iyi bakmak lazım o yüzden..

bende aynı dertten muzdaribim iyi bir dr. iyi bir hastane nerden bulcam burda bilmiyorum d.bakırdayım bende iş nedeniyle burdayım napcam bende bilmiyommm araştırıyorum ama inş. iyi bir yer bulabilirim canım:26:

senin tüp bebek değilmiydi cnm?

tüp bebek yapan doktor doğuma bakmıyor mu?yada birini tavsiye etsin sana...

Selamün Aleyküm,

Bilgisi olan var mı?

ve aleyküm selam,allah dularını kabul etsin cnm..

bebeğe geçer mi derken tam anlamadım ama karnını mı çarptınj eğer öyleyse doktora git bir baksın değilse bir sorun olmaz sanıyorum cnm..

Arkadaşlar Listemiz sayfalarda kalabalık yapmasın diye ilk sayfada sürekli güncelleniyor...

Listemizdeki arkadaşlardan daha çok katılım bekliyorum..

Yeni yeni hamişlerle listemiz dolsun taşsın inşallah..

doğuma kadar ve sonrasında hep beraber tecrübelerimizi paylaşacağız İNŞALLAH

Back
X