• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar benide aranıza alın noluuuuuuur bende 3 aylık bi uğraş sonucu çok şükür hamile kaldım 5 hafta 4 günlük bebişim var doktorla ilk randevum yarın saat 10 da neler yapılcak neler görücem çok heyecanlıyım tahmini doğum günü 8 mart bu arada :emir_bebek::emir_bebek:
Hoşgeldin aramıza canım benimde 5+4 bende henüz gitmedim dr. cumaya Allah izin verirse düşünüyoruz bakalım hayırlı uğurlu olsun canım
Herkesee merhabalar :)
bende sanırım 2012 mart annesi olucam :30:
ilk denememizde tuttu bebişş inş..
4 temmuzda gebelik testi yaptım adet günüme daha 4 gün varken..kopkoyu çift çizgi çıktı...
sonra cuma günü tekrar test yaptım yine koyuu çıktıı sonra kantahlili yaptırdım sonuç pozitif beta hcg değerim 1907 çıktı..
doktor randevusu almadım daha bakalım ne olacakk karmakarışık hissler içersindeyimm :37:

Hoşgeldin canım sende ilk öğrendiğimde bende öyleydim ne düşünecegini bile bilmiyosun ama zamanla alışıyosun canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..

Hoşgeldin aramıza canım benimde 5+4 bende henüz gitmedim dr. cumaya Allah izin verirse düşünüyoruz bakalım hayırlı uğurlu olsun canım

Hoşgeldin canım sende ilk öğrendiğimde bende öyleydim ne düşünecegini bile bilmiyosun ama zamanla alışıyosun canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..

çok sevindim aynı gün olmamıza bu arada bebek takvimini nasıl yaptın çok güsel olmuşşş

hayırlı olsun cnım inşallah hepimiz sağlıcakla kucğımıza alırız bebişlerimizi deneyimlerini hissettiklerini mutlaka buraya yaz bulantın varmı bu arada
Çok teşekkürler şuan çok şükür bulantım yok.ara ara kasıklarımda hafif ağrılar oluyor bide perşembe günü böyle kahverengi akıntı gibi bişe geldi.netten araştırdığımda yerleşme lekesi olabilir yazıyordu ama şimdi yok çok şükür akıntım..
Hoşgeldin canım sende ilk öğrendiğimde bende öyleydim ne düşünecegini bile bilmiyosun ama zamanla alışıyosun canım Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..[/QUOTE .!.:
Aminnn inşallahh bakalım bu güzel zorlu süreci kazasız belasız güzel bir şekilde sağlıklı bir şekilde atlatırız

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler umarım herkesin sorunsuz geçer hamileliği. Bugün dr gittim.ve kesemizi gördük bi problem yokmuş yanlızca ikiz olma ihtimali kan sonuçlarına göre çok yüksekti tek çıktı.bende kendimi biraz ona göre programlamışım ama olsun allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinde :)
kalp atışlarıda inşallah haftaya yine çağırdı.

$wO6bp3.webpuhde bu lilypie de hazırladığımız şablonu nereye yapıştırıcam ???

http://lmtf.lilypie.com/wO6bp3.png

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler umarım herkesin sorunsuz geçer hamileliği. Bugün dr gittim.ve kesemizi gördük bi problem yokmuş yanlızca ikiz olma ihtimali kan sonuçlarına göre çok yüksekti tek çıktı.bende kendimi biraz ona göre programlamışım ama olsun allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsinde :)
İnşallahh çok fazla bulantı almadan çok kilo almadan sağlıkla büyüsün bebişler :21:
banada ikiz diyolar ama ben hiç öyle ikizmiş gibi hissetmiyorum :19: Olursada fena olmaz hani :17:
gerçi benimki normal yolla oldu ikiz olma ihtimali çok düşük..
şimdi benim hcg değerim yüksekmiş kese görünürmü hemen bende bide kalp atışları kaçıncı haftada belli oluyormuş..

:71:Merhaba en taze anne adayları.:71:
2011 Mart ayında gebeliğimi öğrenemeden düşük yaşadım malesef... Şimdi İnşallah Rabbim 2012 Mart annesi olmayı nasip eder. Tüm isteyenlerle beraber banada.

Henüz çok erken biliyorum.. Ama 1 hafta 10 güne kadar ilk 2012 Mart anne adayları belli olmaya başlayacak..

İçimden geldi konuyu açayım dedim. İnşallah hayırlı, uğurlu, güzel paylaşımlı ve bereketli bi topik olur.

Balık burcu çocuğu (20 Şubat-20 Mart)

Çok inatçı ya da tuttuğunu koparan bir yapısı olmasa da istediğini yaptırmayı bilir. Bunu tatlı gülücüklerle yapacaktır. Sıradan bir yaşam ona göre değildir, hayal gücü onu rahat bırakmaz, sürekli o rutin hayatı aşmaya zorlar. Bu nedenle yapmaları gereken işleri ya da ihtiyaçlarını programlamak zordur. Belki geceleri onunla sabahlamak zorunda kalacaksınız, gece gündüz oyun oynamak zorunda da kalabilirsiniz. Sakin görünebilir ama hayal gücü o kadar hareketli ki işiniz çok zor. Bu kadar çok hayalin peşinde koşarken yeteneklerinin farkına varmayacak ve yetenekleri konusunda teşvik edilmediği zaman kendini kötü hissedecektir. Ona güven verin, kendini keşfetsin. Hassas ve duygusal olduklarından sert davranışlarınız kırılmasına ve gözyaşı dökmesine sebep olabilir. Sempatik ve zeki çocuklardır, çok yalan söylediklerini düşünmeyin, onlar sadece inandıkları hayalleri dile getiriyorlar. Gerçeklerin acımazlığından kaçışı sona erecek ve dünyaya karşı durmayı öğrenecektir.

Koç burcu çocuğu (21 Mart-20 nisan):

Dikkatleri üzerine çekmek için çığlıklar atan bir bebek tabii ki koç bebeği…Diğer bebeklere göre aceleci, çabuk konuşup, çabuk yürüyecek. İdare etmekte zorlanacaksınız, zor günler sizi bekliyor, bu ufaklık inatçı kişiliğini daha küçücükken ispatlamaya çalışacaktır. Dolayısıyla her an kazalar olabilir. Tabii müdahaleler onu yıldırmayacaktır. Sevgisini gösterdikçe siz de kızgınlıklarınızı unutacaksınız çünkü sevgi gösterilerini çok sever. Bir işiniz olduğunda onu kimseye bırakmamayı tercih edin, insanları pes ettirebilir. Cömert olduğundan paylaşmakta zorluk çekmeyecektir. Ama istedikleri olmayınca cömertlikten vazgeçebilirler. Küçükken derslerden kaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Övüldüklerinde başarılı olurlar, saldırgan davranırsanız çalışma güçlerini kaybederler. Düş gücü kuvvetlidir, sert, pratik, idealist ve hayalci… Sabırsızdır, doğum günü hediyelerini açmak için acele edecektir.Onlardan beklediklerinizi genellikle alırsınız. Sürekli ilgisini çekecek işlerle meşgul ederseniz, başınızı daha az derde sokarlar. Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğünde batıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verin, asi karakteriyle baş etmenin tek yolu onu sevgiye boğmaktır.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

SIRA|İSİM|DOĞUM ŞEKLİ|TAHMİNİ D.TARİHİ|SON DURUM
1| _arzum_ | | Durumu belirsiz :( |
2| DERin83 | | 1 Mart 2012 |:49: :nazar:
3| Yazgülüm |sezeryan | 1 Mart 2012 |:49: :nazar:
4| Aysbah | | 5 Mart 2012 |:49::nazar:
5| Mayaaaa | | Mart 2012 |:49::nazar:
6| Malkoc_ga | | Mart 2012 |:49::nazar:
7| Gosbebeğim |Normal doğum | 11 Mart 2012 |:49::nazar:
8| Busra_17 |sezeryan | 27 şubat 2012 |:49::nazar:
9| Galatea79 | | Mart 2012 |:49::nazar:
10| Streetpit |Sezeryan| 4 Mart 2012 |:49::nazar:
11| Pollyannaa |sezeryan | 9 Mart 2012 |:49::nazar:
12| Anneyimben |sezeryan | 13 Mart 2012 |:49::nazar:
13| Uhde | | 8 Mart 2012 |:49::nazar:
14| Nazende_87 | | 8 Mart 2012 |:49::nazar:
15| Rana20 | | 8 Mart 2012 |:49::nazar:
16| Holaa | | 2 Mart 2012 |:49::nazar:
17| D_m_f | | 3 Mart 2012 |:49::nazar:
18| Esperanzaa | | Mart 2012 |:49::nazar:
19| Duyguvt | | 5 Mart 2012 | :49::nazar:
20| Demetbegum | | Mart 2012 |:49::nazar:
21| Nhy03 | | Mart 2012 |:49::nazar:
22| Sekerkiz67 | | Mart 2012 |:49::nazar:
23| Kelebekhayali |Normal Doğum| 12 Mart 2012 |:49::nazar:
24| Ozgu_ | | Mart 2012 |:49::nazar:
25| Öznuryar | | 6 Mart 2012 |:49::nazar: | | |
26| Kardelensel | | 14 Mart 2012 |:49::nazar: | | |
27| Ceylinmelek | | 14 Mart 2012 | :49::nazar:
28| Cilekw | | 18 Mart 2012 | :49::nazar:
29| Nartanemsin | | 14 Mart 2012 |:49::nazar:
30| Saful | | Mart 2012 | :49::nazar:
31| İclal_18 | | Mart 2012 |:49::nazar:
32| Mavi0 | | Mart 2012 |:49::nazar:
33| Eskist | | Mart 2012 |:49::nazar:
34| | | Mart 2012 |
35| | | Mart 2012 |
36| | | Mart 2012 |
37| | | Mart 2012 |
38| | | Mart 2012 |
39| | | Mart 2012 |
40| | | Mart 2012 |

emeğine sağlık canımm 22 mart inşaAllah:)

İnşallahh çok fazla bulantı almadan çok kilo almadan sağlıkla büyüsün bebişler :21:
banada ikiz diyolar ama ben hiç öyle ikizmiş gibi hissetmiyorum :19: Olursada fena olmaz hani :17:
gerçi benimki normal yolla oldu ikiz olma ihtimali çok düşük..
şimdi benim hcg değerim yüksekmiş kese görünürmü hemen bende bide kalp atışları kaçıncı haftada belli oluyormuş..

1000 den sonra kese görünme ihtimali yüksekmiş biz 5.hafta başındayız kese göründü 10mm hatta 40 günlük diyo ama tedavi ile olduğu için mümkün değil:)gelecek pazartesi veya salı kalp atışları belli olur dedi .benimde hiç aklımda yoktu ikiz şimdi de ikiz değil diye moralim bile bozuldu ama bendede hiç belirti yok zaten ikiz ihtimali bulantı yok ağrı sızı yok dr hamilesin demese inanmicam:)beta hcg ne kadar yüksekse o kadar erken görünüyo kese .senin içinde allah gönlüne göre versin arkadaşım.

kızlaaar benide aranıza alın noluuuuuuur bende 3 aylık bi uğraş sonucu çok şükür hamile kaldım 5 hafta 4 günlük bebişim var doktorla ilk randevum yarın saat 10 da neler yapılcak neler görücem çok heyecanlıyım tahmini doğum günü 8 mart bu arada :emir_bebek::emir_bebek:

Aramıza hoşgeldiinn :16::16:
Bizde heyecanla yarın senden gelecek güzel haberleri bekliyoruz o zaman :)
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin, gönlümüze göre versin inşallah.

Herkesee merhabalar :)
bende sanırım 2012 mart annesi olucam :30:
ilk denememizde tuttu bebişş inş..
4 temmuzda gebelik testi yaptım adet günüme daha 4 gün varken..kopkoyu çift çizgi çıktı...
sonra cuma günü tekrar test yaptım yine koyuu çıktıı sonra kantahlili yaptırdım sonuç pozitif beta hcg değerim 1907 çıktı..
doktor randevusu almadım daha bakalım ne olacakk karmakarışık hissler içersindeyimm :37:
Canım sende hoşgeldin :16::16: Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: oh oh senin hormonlar süpersonic çalışıyomuş :1: Bakarsın İKİZ vardır göbüşünde. Hadi hayırlısı bakalım. Birde tahmini doğum tarihini alabilirmiyim
Ay ne güzel yaaa. Maşallah :nazar::nazar::nazar: keseyi görmüşsün. Darısı bizlerin başına.
hayırlısı böyleymiş demekki. Allah'tan gelene razıyız.

canım pollyannacım topiğine uğradım,şöyle bir göz attım taze anne adylarının sevincine ortak oldum:nazar::nazar:birşeyler yazmadanda çıkamadım:29:topiğin size uğur getirir inş,hepiniz sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ve onlar uğur getirir inş güzel annelerine:emir_bebek:ben mart anneliğini kaçırdım ama belki kısmet olur nisan topiğide ben açarım:9::9::9::9::9::9::9::9:kendine iyi bak arkadaşım

Güzel dileklerin icintsk ederimm canimm insaallh Nisan annesi olursun

Kizlar antalya yanıyor klimada faydasiz offfffff

slm arkadaşlar nasılsınızz
yeni anne adayları hepiniz hoşgeldinizz :71:
ben bildiğiniz gibi yatmaya devam ediyorum çok şükür kanamam kesildi yalnız bi de tansiyon sorunum var benim zor ayağa kalkıyorum düşük tansiyon gerçekten zor umarım bu günlerde geçicek herşeyi unutcaz
kendinize iyi bakın şekerler :71::71:

canım pollyannacım topiğine uğradım,şöyle bir göz attım taze anne adylarının sevincine ortak oldum:nazar::nazar:birşeyler yazmadanda çıkamadım:29:topiğin size uğur getirir inş,hepiniz sağlıcakla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza ve onlar uğur getirir inş güzel annelerine:emir_bebek:ben mart anneliğini kaçırdım ama belki kısmet olur nisan topiğide ben açarım:9::9::9::9::9::9::9::9:kendine iyi bak arkadaşım

Öyle duygulandım ki ağlıycam şimdi. Acemim gelmiş canım beniiiimmmm..
Rabbim inşallah en hayırlı zamanda sanada nasip etsin canım arkadaşım.

ben bildiğiniz gibi yatmaya devam ediyorum çok şükür kanamam kesildi yalnız bi de tansiyon sorunum var benim zor ayağa kalkıyorum düşük tansiyon gerçekten zor umarım bu günlerde geçicek herşeyi unutcaz

Canım çok sevindim kanamanın kesildiğine.. :21::21:
bende de var tansiyon düşüklüğü ama seninki daha fazla sanırım. tuzlu ayran, şalgam suyu filan öneriyo doktorlar.
sende kendine iyi bak canım..

bol bol dinlen canım kanamanda kesilmiş şükr dikkat et kendine emiii

1000 den sonra kese görünme ihtimali yüksekmiş biz 5.hafta başındayız kese göründü 10mm hatta 40 günlük diyo ama tedavi ile olduğu için mümkün değil:)gelecek pazartesi veya salı kalp atışları belli olur dedi .benimde hiç aklımda yoktu ikiz şimdi de ikiz değil diye moralim bile bozuldu ama bendede hiç belirti yok zaten ikiz ihtimali bulantı yok ağrı sızı yok dr hamilesin demese inanmicam:)beta hcg ne kadar yüksekse o kadar erken görünüyo kese .senin içinde allah gönlüne göre versin arkadaşım.
işte ben geçen cuma kan tahlili yaptırdığımda sonuç 1907'ydi..şimdi 2'ye felan katlamıştır tahminimce..doktora gidicem oda maşallah full doluu ayarlayabilirsem randevu gidicem inş..merak ettim şimdi :/
aman sağlıklı olsunda ikiz-tekil kız erkek inan hiç farketmez..Allah sağlıklı,hayırlı evlatlar versin hepimize..
bendede bulantı yok çok şükür sadece tokluk hissi çok oda içtiğim folik asitten sanırım :/
bide ara ara kasıklarım ağrıyor oda iş yeri çok soğuk ayaklarım üşüyor ondan sanırım :/

Canım sende hoşgeldin :16::16: Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: oh oh senin hormonlar süpersonic çalışıyomuş :1: Bakarsın İKİZ vardır göbüşünde. Hadi hayırlısı bakalım. Birde tahmini doğum tarihini alabilirmiyim
Walla hormonlarımda var bişi sanırım nikim beta ya benim betada tavan yaptıı kanımca :)
inşallag ikiz olursa eşim çok mutlu olur ;)
benim hesaplarıma göre doğum tarihi 16 mart canım..ama doktor ne der bilemicemm :26:

Tşkler hoşbuldukk :29: çok geçmiş olsun..inşallah zor günleri çabuk atlatırsın :21:

Back
X