• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydııınn...

Ya benim elim kolum kalkmıyor kızlar.. kendimi sürekli yatağa atasım var :27::27:

Sıcakları hiiiiiç çekemiyorum zaten. Gece ayaklarımı suya sokup öle yatağa giriyorum ama anında kuruyo... Yanıyoruuuummmm :37::37::37:

Günaydın kizlar nAsilsinizzz çok giremedim valla özledim sohbet etmeyi sizlerle neyse Perşembe donüyorum zaten bol bol konuşuruz artık
Pazarteside doktor gunüm çok heyecanlıyım sanki ilk bebeğim gibi inşallah görürüz annem benden daha çok Merak ediyo ;)))

Tünaydııınn...

Ya benim elim kolum kalkmıyor kızlar.. kendimi sürekli yatağa atasım var :27::27:

Sıcakları hiiiiiç çekemiyorum zaten. Gece ayaklarımı suya sokup öle yatağa giriyorum ama anında kuruyo... Yanıyoruuuummmm :37::37::37:

ya işte beni anlatmışsın yanıyorum bende dediğin gibi ayakalarımı iki dakkaya bi ıslatıorum gece duvara yapıştırıorum ve 10 da kalktım şuan yatsam deli gibi uyuyabilirim kafam seme gibi. ama belki sıcaktan herkes böledir

selam bayanlar sayfanin başinda bende yazmiştim gebelik düşündüğümü 10 gündür misafirim vardi pek bakamdim ne güzel bir sürü hamiş gelmiş araniza inşallah bende gelirim ilk zamanlar baya bir ümitliydim ama şimdi sanki hamile değilmişim gibi geliyor batim 12 temmuz bu ay ilk defa korunmuyoruz ve 33 aylik bir kizim var bakalim hayirlisi olursa mart annesi olmazsa nisan annesi topiğini açacam artik

bundan 1 hafta önce falan acaip bel ağrim kasik ağrim mide bulantim vardi hamile gibi hisaediyordum kendim birkaç gündür hiçbirşeyim yoktu bugün adet sancisina benzer sancilarim var bakalim ne çikacak

Hoşgeldin canım aramıza..:16::16: İlk mesajın bizim topiğe kısmetmiş ne güzel... Tebirk ederim.. inşallah sonuna kadar sorunsuz bi gebelik geçirirsin. İkiz gebelik olabilirmi acaba.. Değerin yüksek maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Tüp bebek hamişleri var topiğimizde.. Güzel vakit geçirmen dileğiyle.
Tahmini doğum tarihinide verirsen ilk sayfadaki listemize ekleyeyim senide.
[/QU

teşekkürler canım.. umarım bu kez bir sorunla karşlılaşmam.
tek embriyo transferi benimki sanmıyorum ikiz olduğunu artık ultrasonda görücez asıl durumu:61::emir_bebek::emir_bebek:
tahmini doğum tarihim 14 mart görünüyor, eklersen sevinirim

Kızlar merhaba Allahıma şükürler olsun bende Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm bugün öğrendim tüp bebek benim. allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:66::66::66::66::66::66::66::66::64::64::64::64::64:

Listeye benide eklermisiniz 18 Mart.

tebrikler canım .......:74::74::66::66:umarım güzel bir hamilelik geçirirsin. ben de dün aldım pozitif sonucumu , burda güzel paylaşımlarımız olur umarım....mart ayında bizim ve tüm bebiş isteyenlerin kucakları dılsun inşallah:21::21::21:

slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu

slm arkadaşlar bende mart annesi olacağım inşallah...4+4 çok sabırsızlanıyorum 15 inde kalp atışlarını dinleyebilcemi söledi doktor...bugün karın ağrısından öldüm... sizede oluyomu

Ayy seninle aynıyız bizz.. Benimde 4+4 :49:

Sen keseni gördün mü bu arada canım? Ben salı günü gireceğim ultrasona. Bu arada karnında çok şiddetli ağrı varsa bence bi doktora görün.
Çünkü bana doktorum karnında şiddetli ağrın olursa gel mutlaka demişti. Benim kasıklarımda hafif ağrılarım var. Bence ihmal etme canım...

Son düzenleme:

Hoşgeldin aramıza :16::16:

Aaa 15 inde kalp atışlarını mı duyacaksıın?? e bu çok güzel. Hadi hayırlısı.
Ben kan testinden sonra daha gitmedim. bekliyorum.
karın ağrısı değilde kasıklarda batma oluyor canım.

Kizlar ben subat annesi olacaktim kismet olmadi bebegimin kalbi durdu size tavsiyem stresten uzak durun endiselenmeyin ve kendinizi uzmeyin canlarim Allah kolyalik versin tamamina erdirsin insAllahhh

ben de inş. mart annesi olacağım.... bunu söylemek bile şu anda çok tuhaf geldi :) ilk bebeğim. internetten yapılan hesaplamaya göre bugün 5+3 üm. henüz doktora hiç gitmedim. yarına randevum var bakalım ne olacak? biraz da tedirginim hiç gitmedim şimdiye kadar kadın doğuma ve karından baksın isterdim ama sanırım zor...

Kizlar nasilsiniz biz denizimizden geldik bir yemek yedim sormayinn :))

Kizlar bulantisi olan var mı benim yok ve karnı
Çok acikiyooo

herkse merhabalar...öncelikle hepinizi tebrik ederim...
allah nasip kısmet ederse bende mart annesi olcam:nazar::nazar: ...çok mutluyum...bizde tüpçüyüz...
7 seneden sonra hamile kaldım...daha önce iki düşük birde dış gebelik yaşadım...
çok bekledik bebeğimizi rabbim inşallah sağ salim kavuşmamızı nasip eder...
hepimiz sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat sahibi oluruz inşallah...güzel bir hamilelik geçirip sorunsuzca doğururuz inşallah...AMİİİİİNNN...
dualarımıza birbirimizide katalım lütfen arkadaşlar...

haziranda hamila kalan herkesi tabrik ediyor allahın sağlıkla zamanında sonlandırmasını diliyrum öncelikle. ben de aranıza katılmak için bekliyorum inşallah allahım verecek.sizlere bişey soracağım benim adetim 1 gün geçti memelerim adet gününde ve öncesi 1-2 günde çok şişti ve acıyordu. ama şimdi iniyor biraz ...adetim gelcek gibi ağrım falan yok !! biraz karnım şiş. 1-2 gün içinde gelecek diye çok korkuyorum. sorum şu: hamile kalıp adet günü memeleri şiş olanlar ne zaman memeleriniz normale dönü yada dönmedi öle mi kaldı?

Valla benim gebeliğimin dördüncü haftası ve hala göğüs hassasiyetim devam ediyor. 20 Haziranda aşılama yapıldı.

canımm benimde gebeliğimin 6. haftası hala çok şiş ve acıolar hiç dokunulmuo bence kafanı buna takma 1 2 gün daha geçsin belli eder kendini

Back
X