• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Özel hastanelerde oluyomuş fark. Atıyorum normal 1000 tl ise sezeryan 1500-2000 tl gibi.
E o kadar parayı da biz veremeyiz.:26:

evet cnm özel hastanelerde öyle oluyor ama ankara çok gelişmiş bir yer değil mi cnm?başkent sonuçta mutlaka çok iyi devlet doktorları vardır bulursun merak etme

kızlar merhaba doktordan geldim şimdi 12. gün değerim 212 çıkmıştı. bugün 14. gün değerim 365 çıktı doktorum iyi dedi ama sizce nasıl.

Son düzenleme:
Ayy seninle aynıyız bizz.. Benimde 4+4 :49:

Sen keseni gördün mü bu arada canım? Ben salı günü gireceğim ultrasona. Bu arada karnında çok şiddetli ağrı varsa bence bi doktora görün.
Çünkü bana doktorum karnında şiddetli ağrın olursa gel mutlaka demişti. Benim kasıklarımda hafif ağrılarım var. Bence ihmal etme canım...

evet gördüm:) 9.4mm kese doktor 4 haftalık demişti internetten hesap yapınca nerdeyse 6 haftalık çıkıyo anlamadım.ama doktor görüp anlıyo sonuçta..cuma gitcem doktora 5+2 oluyo inşallah duyarım kalp atışlarını..çoğu daha geç duymuşlar ama

ve aleyküm selam,allah dularını kabul etsin cnm..

bebeğe geçer mi derken tam anlamadım ama karnını mı çarptınj eğer öyleyse doktora git bir baksın değilse bir sorun olmaz sanıyorum cnm..

yok canım hani anne birşey yer sonra biryerine sürerse oda bebekte iz bırakır derler ya bende yüzümü kapıya çarptım ve morardı sert bir çarpış oldu. o morarıklık bebeğede geçermi diye korktum.

evet cnm özel hastanelerde öyle oluyor ama ankara çok gelişmiş bir yer değil mi cnm?başkent sonuçta mutlaka çok iyi devlet doktorları vardır bulursun merak etme[/QUO

özel hastanelerde allah korusun başına bi hal gelse ilk göndercekleri yer devlet hastaneleri.çok iyi doktorlar var ama önceden devlette doktorların özeli vardı o süperdi şimdi o kalktı kabalıkmı kalabalık ilgi alaka yok neyazıkki..bende özel hastaneye gidiyorum ilk randevuya gittim 2.cide cuma ama çok kararsızım heran değiştirebilirim

Canım Allah'tan dogum kilolarını verdim hatta sahada zayıfladım ama geri almak istemiyorum korkm o yüzden :))

Doktora gidemedik doluymuss 1 hafta sonraya randevu verdi :((

Anneyimben canım o zaman haftaya inşallah kalp atışlarını da duyarsınız :66::66::66:

Ayy hadi inşallah.. Siz bol bol keyif yapın bakalım :34:

evet cnm özel hastanelerde öyle oluyor ama ankara çok gelişmiş bir yer değil mi cnm?başkent sonuçta mutlaka çok iyi devlet doktorları vardır bulursun merak etme[/QUO

özel hastanelerde allah korusun başına bi hal gelse ilk göndercekleri yer devlet hastaneleri.çok iyi doktorlar var ama önceden devlette doktorların özeli vardı o süperdi şimdi o kalktı kabalıkmı kalabalık ilgi alaka yok neyazıkki..bende özel hastaneye gidiyorum ilk randevuya gittim 2.cide cuma ama çok kararsızım heran değiştirebilirim

evet öyle maalesef aslında en donanımlı yer devlet hastaneleri bütün prof.lar da orda ama acayip kalabalık yapacak bir şey yok sadece belki biraz rüşvet verirsen o zaman daha iyi ilgileniyorlar öyle duymuştum ama doğru mu bilmem

Ayy seninle aynıyız bizz.. Benimde 4+4 :49:

Sen keseni gördün mü bu arada canım? Ben salı günü gireceğim ultrasona. Bu arada karnında çok şiddetli ağrı varsa bence bi doktora görün.
Çünkü bana doktorum karnında şiddetli ağrın olursa gel mutlaka demişti. Benim kasıklarımda hafif ağrılarım var. Bence ihmal etme canım...

evet canım gördüm 9.4mm :nazar: bidaha cuma gitcem bende

Canım Allah'tan dogum kilolarını verdim hatta sahada zayıfladım ama geri almak istemiyorum korkm o yüzden :))

Doktora gidemedik doluymuss 1 hafta sonraya randevu verdi :((

ay çok güzel o zaman madem verebiliyorsun alabilirsin o zaman
çünkü ben vermek yerine doğujmdan sonra 10 kilo daha aldım:((

cnm başka doktordan alsaydın randevu ama olsun 1 hafta sonra biraz daha büyür daha iyi görünür ben de 1 hafta sonra gideceğim aynı zaman da olacak hadi hayırlısı...

kızlaaar benide aranıza alın noluuuuuuur bende 3 aylık bi uğraş sonucu çok şükür hamile kaldım 5 hafta 4 günlük bebişim var doktorla ilk randevum yarın saat 10 da neler yapılcak neler görücem çok heyecanlıyım tahmini doğum günü 8 mart bu arada :emir_bebek::emir_bebek:

Herkesee merhabalar :)
bende sanırım 2012 mart annesi olucam :30:
ilk denememizde tuttu bebişş inş..
4 temmuzda gebelik testi yaptım adet günüme daha 4 gün varken..kopkoyu çift çizgi çıktı...
sonra cuma günü tekrar test yaptım yine koyuu çıktıı sonra kantahlili yaptırdım sonuç pozitif beta hcg değerim 1907 çıktı..
doktor randevusu almadım daha bakalım ne olacakk karmakarışık hissler içersindeyimm :37:

Herkesee merhabalar :)
bende sanırım 2012 mart annesi olucam :30:
ilk denememizde tuttu bebişş inş..
4 temmuzda gebelik testi yaptım adet günüme daha 4 gün varken..kopkoyu çift çizgi çıktı...
sonra cuma günü tekrar test yaptım yine koyuu çıktıı sonra kantahlili yaptırdım sonuç pozitif beta hcg değerim 1907 çıktı..
doktor randevusu almadım daha bakalım ne olacakk karmakarışık hissler içersindeyimm :37:

hayırlı olsun cnım inşallah hepimiz sağlıcakla kucğımıza alırız bebişlerimizi deneyimlerini hissettiklerini mutlaka buraya yaz bulantın varmı bu arada

Back
X