2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

vitaminc tatlım bu arada doğum tarihlerimizde aynı bakalım hangimizin bebeği erkenci davrancak:)

aaa doğumdaşmı olduk canımmmm
ben daha kalp atışını duyamadım 19 undaa randevummm
burda özel muayne var ona mı randevu alsam diyorumm cok pahalı ondan özel muayneye heray gidemmmm
o doktor süper anlatıyo iyide haftaya hafta içi ona randevu alırım olmazsa ilk kalp atısını fln duymakk içinnn

2012'nin son annelerii :)
hepimize hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar..

bugün minişimizin kalp atışlarını duyduk ilk kez :) pıtır pıtır:) doktor teyzemizde herşeyin yolunda olduğunu söyledi :)

İstanbul Bakırköyde Doktor arayan arkadaşlara önerebilirim..

vitaminc tatlım bu arada doğum tarihlerimizde aynı bakalım hangimizin bebeği erkenci davrancak:)

burda özel muayne var ona mı randevu alsam diyorumm cok pahalı ondan özel muayneye heray gidemmmm
o doktor süper anlatıyo iyide haftaya hafta içi ona randevu alırım olmazsa ilk kalp atısını fln duymakk içinnn

2012'nin son annelerii :)
hepimize hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar..

bugün minişimizin kalp atışlarını duyduk ilk kez :) pıtır pıtır:) doktor teyzemizde herşeyin yolunda olduğunu söyledi :)

İstanbul Bakırköyde Doktor arayan arkadaşlara önerebilirim..

evet öyle olduk tatlım ben cuma gitmiştim ama doktor dinletmemişti. bugünde doktoru değiştirdim ve bu doktor dinletti. çok güzel bi duyguymuş Allahım herkese nasip etsin inş.

hAYIRLI UĞURLU OLSUN TATLIMMM

senin taramanı erkenmi yapıyorlar bizimkinimi geç yapıyorlar,benden hiç atarama istemedi,,bidahaki gelişinde ense kalınlığını ölçücez dedi

ıste aynı sey canım 2 li taramada ense kalınlıgı olculuyor parmakları sayılıyor.bana tok gel bebegın haraket etmesı lazım heryerını gorelım dedı :) cıkolata yıyıp gıdeyım de takla atsın :))

slm aralık anneleri çok çok durgun bi sitemz var sanki pek kimse olmuyo buralarda azcık 2çift laf edelim

slm aralık anneleri çok çok durgun bi sitemz var sanki pek kimse olmuyo buralarda azcık 2çift laf edelim

Edelim canım Nasıl gidiyo hamişlik? Benim bulantım var biraz, onun dışında çok şükür iyiyim. Ayın 17sinde kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarım içim rahatlar. Bazı arkadaşların kalbi durduğu için bebeklerini aldırmak zorunda kaldıklarını okudum korktum.
Birazdan uyku vaktim yatıcam

bnm kontrolümde ayın 17 sinde meraktan çatlamak üzreyim.kalp atışını duyucam inş.ama burda bazı kötü olayları okuyunca çok korkuorum.rabbim inş sağ salim kucağımıza almayı nasip eder

selam kızlarr
dün gece kahverengi kanamam oldu bi anlıktı geçti ama doktorum gelmemi söyledi.
çok şükür bebek iyi.
dinlenmemi söyledi.
hayırlısı artıkkk

oflu cum sıkma sakın canını benim de 6.ve 9.haftalarımda olmuştu dinlendim geçti bide iğne vuruldum proluton depo diye o da etkiliymiş bol bol dinlen tatlım tam bu haftalar bazı hamileliklerde böyle lekelenmeler oluyormuş doktorum telaşlanma dedi sende telaşlanma :)

yerli dizi gibi oldu rüyalarım sabaha kadar konudan konuya bisürü aksiyon....aslında rüya gören bir insanımdır ama bunlar farklı sabaha kadar koşturup duruyorum sanki bir yerlerde...[/QUOTE]

aynen benimde öyle artık sabah kalktığımda başım ağrıyo rüyalarımdan dolayı ve hepsinide hatırlıyorum çok acayip kesinlikle hormonlardan:)

Eki Görüntüle 409001

bu da resmimiz teyzeleri maşşalah deyin teyzeleri.
çabucak geçsin tehlikelerr

oy yerim onu ben maşallah subhanallahhh benimkide böyle teyzesi bugün gördüm o kadar özlemişimkiii elimde olsa ultrason cihazı alıcam eve:))

Selam kızlar beni de listeye ekleyin dicem fakat sonrasında silinmemden çok korkuyorum..6+5 gunluguz dün Dr a gittim kesenin yanında kocamann bir kanama var keseden daha büyük..her an düşük yapabilirsin dedi Dr..inanılmaz tedirginim 10 gün rapor aldım 2 gündür yatıyorum..kanama lekelenme tarzı bı seyler yok ama rahimde kanama varmış ne olacağını bilmiyorum (((( var mı benim durumumda olan veya duyan????

bu saattte mi ya
ii sana ii geceler dileyelim bari

bende sıkılıorum bakınıorum ama kimseyi göremiorum..

he ya kimsecikler yok

geçmiş olsunn cnm çok üzüldüm.allah korusun inş bişi olmaz.çok dikkat et kendine.

hamişligim 10haftasındayım 20dişim çıkıyo ya fazla bişi çigneyemiyorum5senedir çıkamadı gittiii paşamla beraber ilk çıkarmaya başladım hala da çıkıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…