vitaminc tatlım bu arada doğum tarihlerimizde aynı bakalım hangimizin bebeği erkenci davrancak:)
vitaminc tatlım bu arada doğum tarihlerimizde aynı bakalım hangimizin bebeği erkenci davrancak:)
aaa doğumdaşmı olduk canımmmm
ben daha kalp atışını duyamadım 19 undaa randevummm
burda özel muayne var ona mı randevu alsam diyorumm cok pahalı ondan özel muayneye heray gidemmmm
o doktor süper anlatıyo iyide haftaya hafta içi ona randevu alırım olmazsa ilk kalp atısını fln duymakk içinnn
hAYIRLI UĞURLU OLSUN TATLIMMM
senin taramanı erkenmi yapıyorlar bizimkinimi geç yapıyorlar,benden hiç atarama istemedi,,bidahaki gelişinde ense kalınlığını ölçücez dedi
slm aralık anneleri çok çok durgun bi sitemz var sanki pek kimse olmuyo buralarda azcık 2çift laf edelim
Edelim canımNasıl gidiyo hamişlik? Benim bulantım var biraz, onun dışında çok şükür iyiyim. Ayın 17sinde kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarım içim rahatlar. Bazı arkadaşların kalbi durduğu için bebeklerini aldırmak zorunda kaldıklarını okudum korktum.
Birazdan uyku vaktim yatıcam
selam kızlarr
dün gece kahverengi kanamam oldu bi anlıktı geçti ama doktorum gelmemi söyledi.
çok şükür bebek iyi.
dinlenmemi söyledi.
hayırlısı artıkkk
evet canım ya hemde ne abuk subuk bıktım artık olabilir hormonlardan, adet dönemlerinde görürdüm böyle rüyalar. inşallah kısa zamanda biter bir de ben çoook rüya görürüm sabaha kadar cebelleşiyorum rüyalarla
slm aralık anneleri çok çok durgun bi sitemz var sanki pek kimse olmuyo buralarda azcık 2çift laf edelim
bu saattte mi yaEdelim canımNasıl gidiyo hamişlik? Benim bulantım var biraz, onun dışında çok şükür iyiyim. Ayın 17sinde kontrolüm var inşallah kalp atışını duyarım içim rahatlar. Bazı arkadaşların kalbi durduğu için bebeklerini aldırmak zorunda kaldıklarını okudum korktum.
Birazdan uyku vaktim yatıcam
bende sıkılıorum bakınıorum ama kimseyi göremiorum..
Selam kızlar beni de listeye ekleyin dicem fakat sonrasında silinmemden çok korkuyorum..6+5 gunluguz dün Dr a gittim kesenin yanında kocamann bir kanama var keseden daha büyük..her an düşük yapabilirsin dedi Dr..inanılmaz tedirginim 10 gün rapor aldım 2 gündür yatıyorum..kanama lekelenme tarzı bı seyler yok ama rahimde kanama varmış ne olacağını bilmiyorum(((( var mı benim durumumda olan veya duyan????
bu saattte mi ya
ii sana ii geceler dileyelim bari
he ya kimsecikler yok
kk terkedicem böle giderse