Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamişligim 10haftasındayım 20dişim çıkıyo ya fazla bişi çigneyemiyorum5senedir çıkamadı gittiii paşamla beraber ilk çıkarmaya başladım hala da çıkıyolar
kızlaaarrrr sürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum 6buçukta çıkıyorum yedide evdeyim yemek çamaşır bulaşık çay derken saat 11 oluyo uyumam 12 yi buluyo,
sabah tekrar 8de uyanıyorum ama dinlenemiyorum yetmiyooo bana bukadar uyumak
bende de aynı problem çıkamadı gitti.dönem dönem aklına gelio biraz acıo felan,sonra geçio.
kızlar benm kasığımda ağrı sancı oluo sizdede oluomu??
yok kız nere gidiyon sen ve ben kaynaşır gideruk
evet doktorum 20gün önce sormuştu kasık agrrıların başladımı die gebelikten kaynaklıymış agrılar bende bu aralarsol kasıgım mı karnımmı bilemedim ama cok agrıyoo:26::26::26:
inş cnmmm. böle güzel ve hassas bi durum bi durum yaşıorz.paylaşmak keyif verior insana
bnm de sol ağrıo ama çok şükür leke felan olmadığı için çok ciddiye almıorum,ama yinede insan korkuo..
benim 2.olacak inşaallah canım ben25yaşındayım paşam 5 eger bebegim dogarsa inşaallah 26.ya girdigim gün dogacak heralde:26::26:
kızlaaarrrr sürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum 6buçukta çıkıyorum yedide evdeyim yemek çamaşır bulaşık çay derken saat 11 oluyo uyumam 12 yi buluyo,
sabah tekrar 8de uyanıyorum ama dinlenemiyorum yetmiyooo bana bukadar uyumak
aslında benm sata göre10haftalık usg ölçümünde 1hafta geride çıkmıştı yani9+0dayım belki de herkesde oluyordur
bnmkide geride sanırım gittiğimde 6 haftalık dedi artısını sölemedi.haftaya sorucambakalım tam olarak ne kadarlık diye
selam kızlar hafta sonu kanamam vardı acile gittik
progestan bide istirahatla 1 günde bitti kanamam
acaba progestanı bitene kadar kullanayımmı?
ben bebeğimi kaybettim.
kalp atışını dinlemek için gittiğimizde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah ım kimseye yaşatmasın. hepiniz sağlıkla kucağına alırsınız İNŞALLAH.
Selam kızlar beni de listeye ekleyin dicem fakat sonrasında silinmemden çok korkuyorum..6+5 gunluguz dün Dr a gittim kesenin yanında kocamann bir kanama var keseden daha büyük..her an düşük yapabilirsin dedi Dr..inanılmaz tedirginim 10 gün rapor aldım 2 gündür yatıyorum..kanama lekelenme tarzı bı seyler yok ama rahimde kanama varmış ne olacağını bilmiyorum (((( var mı benim durumumda olan veya duyan????
2012'nin son annelerii :)
hepimize hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar..
bugün minişimizin kalp atışlarını duyduk ilk kez :) pıtır pıtır:) doktor teyzemizde herşeyin yolunda olduğunu söyledi :)
İstanbul Bakırköyde Doktor arayan arkadaşlara önerebilirim..