2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

slm annişler nasılsınız bebişlerimiz nasıl
ben uykudan vakit bulupta buraya yazamıyorum 7 24 uyuyorum diyebilirim yemek yemeye bile zorla kalkıyorum

uyumak istiyorumnmmm...
sürekli uyuyayım,yemek yemek istemiyorum sadece uyumak istiyorum.....mayışayım,yatayım,keyif yapayım misss miiissss

Slm kızlar, bugün doktora tekrar gittim. kalp atışlarını duymuştuk ama bugün iyice güzelleşmiş, net olarak duyduk. Bebişimin boyu 1 cm, kocaman olmuş :) Ya bu 32 hafta geçicek mi????

uyuyan arkadaşlar ne şanslısınız ben hiç uyuyamıyorum nedense her gece 3,4 gibi uyanıp sabahlıyorum resmen ( nolcak benim bu halim

asıll benim halim nolcakkk aklm hep yemekte daha şimdi yatıcam ama neler yedim neler 100 kilo olurum benn

uyuyan arkadaşlar ne şanslısınız ben hiç uyuyamıyorum nedense her gece 3,4 gibi uyanıp sabahlıyorum resmen ( nolcak benim bu halim
Alla Alla neden ki?
yani uykun mu kanıyor,ağrın sızın mı var ,yoksa rüyalardan mı?
ben tuvaletim gelmediği sürece yataktan kalkmam ya zorla uyuturum kendimi şu an uykudan ölüyorum hürremi izledim bitti size bakıp yatayım dedim

asıll benim halim nolcakkk aklm hep yemekte daha şimdi yatıcam ama neler yedim neler 100 kilo olurum benn
hehehehehe 90 la girdim doğuma bu sefer hedefim 100

dikkat et kedine çok hareket etme ve endişelenmeden sakince ilk aylarını kanama ile geçiren bir çok arkadaşımız var...bebeği gördüyseniz kalp atışı varsa şimdilik sorun yok demektir....

CNm maalesef kalp atışını da duyamadik 1 buçuk hafta sonra gel dedi kalp atışına bakacakmış,.protestan fitil kullanıyorum alttan sabah bir aksam bir..düşüğü engelliyomus..Allah hepinize yardım etsin hayirlisiyla bitirelim gebeliğimizi

iyide bu liste de ben hala yokum....
Çok da önemli değil hani orda adımın yazması ..ama insanın hevesi kaçmıo değil...ortak topic paylasıoruz..kaç kezz de yazdım beni de ekleyin diee...
Çok fazla önemsenmiyoruz heralde

4.Mayıs.212de den alıntı mesela...

santakarna kullanıcısından alıntı

ve benide ekleyinn:)
kilo:50
7+5
ilk bebek
iyi gidio hersey:)

burcuerkan
ve de beni:)))
yaş 27
kilo 77
7+4
ilk bebek
:))))

Son düzenleme:
istersen baska bir dr a daha görün..Progestan kullanmanda fayda var..yerleşme kanamasıda olabilir...ama önlem almış olurdunz

kızlar selma benim ikinci cocugum olacak ins aralıkda kucagıma alıcam allah nasip ederse, ilkini medical parkda Banu cifcide yaptım ,ama hastahneden ayrıldı.
şimdi doktor ve hastahne araştıryorum,
medipol (leyla ve sena hanım dediler)
herkes benle bilgisini ve önerisini paylaşbilirmi tesekkürler

günaydın annişler nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik benimde ara ara bulantılarım oluyor birde akşam erkenden uykum geliyor onun dışında çok şükür bir sıkıntım yok

Günaydin kizlar, nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor?

Ben bu öglen doktora gidecem, kalbim durmadan SIKISIYOR YA.. baskinlik var.. gece o baskidan uyaniyorum, gün boyunca devam ediyo

Günaydin kizlar, nasilsiniz? Hamilelik nasil gidiyor?

Ben bu öglen doktora gidecem, kalbim durmadan SIKISIYOR YA.. baskinlik var.. gece o baskidan uyaniyorum, gün boyunca devam ediyo

dün bende resmen patlamaya hazır bomba gibiydim öyle bir şişkinlik vardıki neyse sabah birşey kalmamış doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah

dün bende resmen patlamaya hazır bomba gibiydim öyle bir şişkinlik vardıki neyse sabah birşey kalmamış doktordan güzel haberlerle gelirsin inşallah

Siskinlikte baya var, ama bu agri farkli ya.. neolur neolmaz annem dedi baktir bi doktora..
Aksamlari dahada sisiyorum nedense, dogru durust yemekte yemiyorum, istah hic yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…