2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kızlaaarrrr sürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum 6buçukta çıkıyorum yedide evdeyim yemek çamaşır bulaşık çay derken saat 11 oluyo uyumam 12 yi buluyo,
sabah tekrar 8de uyanıyorum ama dinlenemiyorum yetmiyooo bana bukadar uyumak

hamişligim 10haftasındayım 20dişim çıkıyo ya fazla bişi çigneyemiyorum5senedir çıkamadı gittiii paşamla beraber ilk çıkarmaya başladım hala da çıkıyolar

bende de aynı problem çıkamadı gitti.dönem dönem aklına gelio biraz acıo felan,sonra geçio.
kızlar benm kasığımda ağrı sancı oluo sizdede oluomu??

kızlaaarrrr sürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum 6buçukta çıkıyorum yedide evdeyim yemek çamaşır bulaşık çay derken saat 11 oluyo uyumam 12 yi buluyo,
sabah tekrar 8de uyanıyorum ama dinlenemiyorum yetmiyooo bana bukadar uyumak

aynı durumdayım cnmm.akşam 9 da uyudum sabah 8de zor uyandım.normalde uykuya düşkün biri deildim.ama son 2 haftadır ölüorum resmen.çalışıo olmak resmen beni zorluo..bir de halden anlamayan patronun varsa daha da kötü.yemek işini annem yapıo saolsun bana gönderio o konuda rahatım..

bende de aynı problem çıkamadı gitti.dönem dönem aklına gelio biraz acıo felan,sonra geçio.
kızlar benm kasığımda ağrı sancı oluo sizdede oluomu??

evet doktorum 20gün önce sormuştu kasık agrrıların başladımı die gebelikten kaynaklıymış agrılar bende bu aralarsol kasıgım mı karnımmı bilemedim ama cok agrıyoo:26::26::26:

evet doktorum 20gün önce sormuştu kasık agrrıların başladımı die gebelikten kaynaklıymış agrılar bende bu aralarsol kasıgım mı karnımmı bilemedim ama cok agrıyoo:26::26::26:

bnm de sol ağrıo ama çok şükür leke felan olmadığı için çok ciddiye almıorum,ama yinede insan korkuo..

inş cnmmm. böle güzel ve hassas bi durum bi durum yaşıorz.paylaşmak keyif verior insana

benim 2.olacak inşaallah canım ben25yaşındayım paşam 5 eger bebegim dogarsa inşaallah 26.ya girdigim gün dogacak heralde:26::26:

bnm de sol ağrıo ama çok şükür leke felan olmadığı için çok ciddiye almıorum,ama yinede insan korkuo..

aslında benm sata göre10haftalık usg ölçümünde 1hafta geride çıkmıştı yani9+0dayım belki de herkesde oluyordur

benim 2.olacak inşaallah canım ben25yaşındayım paşam 5 eger bebegim dogarsa inşaallah 26.ya girdigim gün dogacak heralde:26::26:

aaa ne güzel bi tesadüf olur :)) beraber kutlarsınız d.günlerini sen tecrübelisin allah bağışlasın cnm, ben daha ilk bebiş 1.yılımda öğrendim gebe olduğumu.bende 28 yaşındayım..

ben de aynı senın gıbıyım canım. eşim tyemek işlerine yardım etmese iyice bititğimin resmidir.... ama cok yorgunum ve sabahları kalkamıyorum.. nefret ederek gıdıyorum ıse artık(

aslında benm sata göre10haftalık usg ölçümünde 1hafta geride çıkmıştı yani9+0dayım belki de herkesde oluyordur

bnmkide geride sanırım gittiğimde 6 haftalık dedi artısını sölemedi.haftaya sorucambakalım tam olarak ne kadarlık diye

merhaba kızlar .
bugün dayanamayıp doktora gittim.kanamam 10-12 gündür az az devam ediyordu.bazende kesiliyordu.kanda pıhtılaşma olduğu için büyük hastanelere gitmemi önerdi.içinde hemetolog polikinliği olan biyere.çapa tıp yada cerrahpaşa gibi.

ultrasonla baktı keseyi gördü daha çok küçük dedi ama kalbini gösterdi gümbür gümbür atıyordu.sonra kalp atışını duyabilrmiyiz bakalım dedi.sesinide duyduk gümbür gümbür atıyordu çok güzel bir duygu heyecandan kalbim duracaktı sanki küçük bir mucize.allahım isteyen herkese versin

selam kızlar hafta sonu kanamam vardı acile gittik
progestan bide istirahatla 1 günde bitti kanamam
acaba progestanı bitene kadar kullanayımmı?

selam kızlar hafta sonu kanamam vardı acile gittik
progestan bide istirahatla 1 günde bitti kanamam
acaba progestanı bitene kadar kullanayımmı?

doktor bişe demedimi bitene kadar kullan falan diye.bence bitene kadar kullan canım bırakırsan belki tekrar başlayabilir

ben bebeğimi kaybettim.
kalp atışını dinlemek için gittiğimizde kalbinin atmadığını öğrendik. Allah ım kimseye yaşatmasın. hepiniz sağlıkla kucağına alırsınız İNŞALLAH.

caqnım allah sabır versin rabbim yardımcın olsun ( bu acıyı bilirim ilk bebeğimde de ben öyle olmuştum ne heyecanla gitmiştim dr bana bebegimin kalp atışlarının olmadıgı söylemişti 11. haftada aldırmıştım mecburen nasıl bir acı oldugunu bilirim rabbim inş bu bebegime uzun uzun sağlıklı ömürler verir

dikkat et kedine çok hareket etme ve endişelenmeden sakince ilk aylarını kanama ile geçiren bir çok arkadaşımız var...bebeği gördüyseniz kalp atışı varsa şimdilik sorun yok demektir....

merhaba kızlar bizde bugün bebeğimizi ilk kez gördük çok şükür.7+1 günlük çıktı.ama kalp atışlarını dinleyemedik.usg resminde küçücük bir fasulyeydi ama başı ayakları kolları çok belirgindi.ne güzel keyfini sürerken az önce kahverengi akıntım geldiğini gödüm.bi yandan soğuk kanlı olmaya çalışıyorum bi yandan da endişeleniyorum.dr. ile de görüşemedik ulaşamıyorum.ne yapmam lazım bilemiyorum inşallah bebeğimi kaybetmem (((

maşallah canım gözünaydın Allahim kucağımiza almayıda nasip etsin. Devlet hastanesine mi gidiyosun yoksa özel felan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…