2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

tatlım bence gitmeden önce dr nu ara belki normal olabilir yoğun değil diyorsun çünkü,dinlenmeni önerebilir.Allah yardımcın olsun

Bana topuklu ayakkabı giyme dedi doktor.

ben giyiyorum..varis olmasın diye demiştir ya da düşmeyelim diye

canım bence ayaklarını kaldır ve dinlen..benimde 10 haftam bitti doktora pazaretsi gittim bu günden sonra artık düşük tehliken olmaz dedi..o yüzden korkma düşmez inşallah..ama sen doktorunu ara haber ver.ayrıca ayklarını kaldır dinlen...

cnm adet dönmeine gelmiş olmasın hesapladınmı???

kızlar llisteye benide allııııın 21 aralık benimde 1. ölü doğum oldu 2. hamileyim

slm kızlar cnm okadar sıkkın ki anlatamam şu patronlar hiç halden anlamıolar..
tüm büronun yükünü resmen çek dio ya..daha ilk hamileliğim ve ilk 3 ayım bile dolmadı.
halim nedir,ben neler çekiorum yada ayakta durmak için ne çok kendimi zorluorum
bunu farketmio..hala bide bana trip atıo,laf sokuo kendince..
gerçi şuan bnm tribim onu ikiye katlar

slm kızlar cnm okadar sıkkın ki anlatamam şu patronlar hiç halden anlamıolar..
tüm büronun yükünü resmen çek dio ya..daha ilk hamileliğim ve ilk 3 ayım bile dolmadı.
halim nedir,ben neler çekiorum yada ayakta durmak için ne çok kendimi zorluorum
bunu farketmio..hala bide bana trip atıo,laf sokuo kendince..
gerçi şuan bnm tribim onu ikiye katlar

cnm benim rabbim bunu hayırlısıyla kucağına almak nasip olur....
Bebeğin erkenmi doğdu nasıl bir ölü doğumdu???

40+3 günlüktü yavrum bursa şevket yılmaz hastanesine gidiyordum ne zaman gitsem sağlılğı yerinde diyorlardı gelişimi felen günüm geldi 28 ekimde gel demişlerdi hafta sonu girdi doktorum yoktu derken 1 kasım günü gitttim nts ye aldılar kalp atışları yoktu suni sancı ile doğum yaptım..hastaneye gitmeden önce ki akşam karnım taş gibiydi ama kötü şeyler düşünmek istemedim kanama yok birşeyim yok ben iyiyim diyordum oda bebişim ölmüş meğer unutamam aklımdan çıkmaz her gördüğüm bebeği ona benzetirim die de bakamadım yavruma babas ı görmüş aynı ben mişim kıpkırmızı dudakları varmış benim gibi beyaz tenliymiş kızım cinsiyetinide zaten doğum masaında öğrendik nazla kızım hiç göstermedi kendini...3.450 kilo 53 cm dünyaya gelmişti kızım

bu bebişimde keseyi de gördük şimdilik durumuz da iyi inş. sağ salim kucağıma alırım

arkadaşım mevlam bu bebeğine ömür ve sağlık versin yasadıklarınıda hiçbir anneye yaşatmasın inşallah..yemin ediyorum ağlamamak için zor tuttum kendimi,gözlerim doldu okurken..yarabbim kimseye yaşatma böyle acıları...

aminnnnnnnnnn

cnm benim aynı benim arkadaşım gibi olmuş...oda 9 ay 10 günlükken doğuma gitti zorla normal doğum yaptırdılar sonra yavrum ölmüş...çok üzüldü...ama sonra kendini, toparlayınca tekrar hamile kaldı...ve nurtopu gibi erkek dünyaya getirdi...şimdi oğlu 4 yaşında....

cnm benim seninkide öyle olucak kucağına alıcaksın inşallah..burada hepimiz birbirimize dua ediyoruz...

canım benm halamın kızı 2hamileliginde yaptıgı testlerin hepsi sakat oldugunu gösteriyordu ve gel geleim amniyosentez işlemine onuda yaptırdılar riski göze alarak neler cekti ondada sonuç aynı yılmadı aldırmadı ve bebegini dogurdu gayet sağlıklı ve8-9aylık oldu 2.kızı bıcır bıcır rabbim ona bagışladı gebelikte yaşadıgı stres kendine kar kaldı doktoru böle yanlış sonuçlar verebiliyo malasef demiş eger testlere inanıp aldırsaydı durumu daha kötü olmazmıydı ?nese cok uzattım veren de alan da ALLAH tevekkül yeter die düşünüyorum nese cok uzattım saglıkla kalın
inan çook üzüldüm ama ömür biçilseydi bi şekilde hayata tutunurdu rabbim inşaallah bidaha bu üzüntüyü yaşatmaz sende en kısa zamanda bebişini kucagına alırsın
saol güzel dileklerin için sizde saglıkla kalın

hiç üzülme melegin cennette ordan sana bakıyordur inan rabbim kimseye yaşatmasın cok zor tahmin edebiliyorum rabbim kendini hazır hissettiginde yine nasip etsin inşaallah saglıklı bi bebecik

ne diyim sana üzgünüm ama bu hal geçmiyor kolayla canım kendimizi mutlu etmeyi öğreneceğiz.

ben 2 aylıkken kaıln topuklu giymiştim canım hatta oynadım da bir şey olmadı riskin varsa tavsiye etmem tabi ki,bence bir sorun olmaz dikkat edersen ama babetleride abiyeye çevirebilirsin hamilelikte ayaklar falan şişiyor ya zorlanma diye

ne güzel durumun bilincindesin canım,hep öyle düşün bu günler geçecek,boşuna üzülüyorum değişen o değil benim diye düşün hep kendini mutlu etmeye çalış...demesi kolay tabii en ağır ben geçirdim doğumdan sonra 8 ay pskolojik tedavi görmüştüm bu yüzden panik atağa çevirdi

Kızlar dün komşumun biri dedi ki;
"bebeğine şimdiden ismini koy,ola ki kötü bir durum olursa onu kaybedersen ismiyle gitsin kürtaj bile olsan ismini koymazsan öteki dünyada birbirinizi bulamazsınız bir ismi olsun birbirinizi bulmanız kolay olur" dedi.

yaa ozaman cinsiyeti belli olunca hemen belirlemek lazım bu isim işini.....

Yaa olur mu öyle şey...bu komşularda da hurafeden bol birşey yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…