2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yaaa yok artıkkk,,birbirinizi bulamazsınız diye bişey olurmu onu kim söylediyse bence çok büyük hurafe,tatlım bence sen bunları düşünmee...Allah öbür tarafta bizi bunlarla uğraştırırmı hiç

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben randevu aldım 19 mayısta bende kalp atışını duymak istiyorum bebişiminnnnn inşşşş aminnnnn
Dua edin bana kızlarrr

Yaa olur mu öyle şey...bu komşularda da hurafeden bol birşey yok galiba.

ama bebekler doğunca kulağa isim söylenir neden kulağına söylüyorlar ki ismini:44:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsınız annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben randevu aldım 19 mayısta bende kalp atışını duymak istiyorum bebişiminnnnn inşşşş aminnnnn
Dua edin bana kızlarrr
Hayırlısı ile canım inşallah bende yarın gidicez Allahım duymayı nasip etsin sağ salim kucağımıza alıp koklamayıda nasip etsin inşallah

amin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kızlarrr biz geldikk çok şükür herşey yolunda bebişimin kalp atışlarınıdas dinledimçokk harika bişeyyyyy.6+2 haftalık olmuşuz. yılbaşı bebişi ocaz 01.01.2013 dedi doktor doğum tarihine. bide kistim varmışşş. ama o gider dedi endişelencek bişe olur dedi kimi gebelikte oluyomuş.bebeğin beslenmesi için . valla doktor çok iyi içim çok rahatladı bu doktora dvm edicem 22 haziranda gitcem 2 li test için. ama aklının takıldığı bişey olursada gelebilirsin dedi.

Hayırlısı canım çok sevindim inşallah bende aynı haberlerle gelirim yaaa,gittiikçe heyecan basıyor öfff bu kalp atışlarını duyup duyamayacağını düşünmmek öldürüyor benii....bende bugün 6+3 olmam lazsım bakalım ultrasonda ne çıkacak

inş sende duyarsın tatlımm.çok güzel bişey gözlerim doldu dinlerken.Allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

kıslar merhaba,
bende bugun randevumu aldım 28 nısan 2 li tarama için.19 gun var bebısımı gormeye.
dun cok sızlandım yavrum duydu galıba bugun suana kadar bıseyım yok ınsallah geceyı buluruz boyle mıde bulantısız.
ya su takvım 2 cm oldu 3 cm oldu yazdıkca meraklanıyorum.

canım hangi şehirdesinnn
hangi doktora gidiyorsun ben bu doktor konusunda cok şansızımm yaaa,,
bir beğenemedimm gittiiiii
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

hAYIRLI UĞURLU OLSUN TATLIMMM

senin taramanı erkenmi yapıyorlar bizimkinimi geç yapıyorlar,benden hiç atarama istemedi,,bidahaki gelişinde ense kalınlığını ölçücez dedi

ceylin2011 anladım canıım..
ben yinede dedim ki kız olursa ayşe erkek olursa hakkı diyiverdim sağ salim doğarsa adını değiştirirm tabi kulağa okumuyoruz neticede,bir adı olsun diyoruz..doğduğunda istediğim ismi veririm bir şey olursa adı ayşe/hakkı olmuş olur...ne kadan da ince düşünüyoruz yafuu

ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı mantığıylamı yola çıktın hadi bakalım hayırlısı olsun:)

ya bu arada benim hap yutamama sorunum var,foliği eritip içiyorum ama eleviti içemiyorum çok büyük ve acı ,eczaneye sordum şurup falanda yokmuş napcam ben ya..

kızlarr doktorlarınızdan memnunmusunuzzz
ben soru sorma özürlüyümdee utanırım böyleeee
unutur odadan cıkarımm ondannn
Benn sormadan beni aydınlatıcak sevimli esprili bir doktor arıyorummmm
yardımmmmmmmmmmmmmmmmmm

vitaminc tatlım bu arada doğum tarihlerimizde aynı bakalım hangimizin bebeği erkenci davrancak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…