Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 40,5%
  • erkek

OY: 98 53,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    185
Yaaa 🥹 Ay evet tümüyle beni buradan çıkarın demiş artık 🥰 Çok heyecanlanıyorum artık yaa cuma biz de 37+0 olacağız 🙏 37yi beklesin istediği vakit gelsin diyordum şükür çok yaklaştık artık kendi isteğiyle gelmek istese çok iyi olur
Göz açıp kapayıncaya kadar geliyor o an 😍 ben de rüyada gibiyim nasıl oldu bitti anlamadım kendime yabancılaşıp bakıyorum arada bir ama manzara nasıl güzeell 🤩🤩

Şekerden korkuyordum çok şükür yokmuş darısı tüm bekleyenlerin başına 🌸

Benim sürekli olarak beyaz krem akıntım oluyor idrar kültürü düzenli veriyorum enfeksiyon vs de yok şükür doktor da bu akıntı normal dedi
Ben en son geçen hafta idrar tahlili yaptım. Kültür yapmadım birşey çıkmadı tahlilden ama enfeksiyon kısmı aklıma gelmedi bi artış olursa akıntımda kültür vereyim aklımda bulunsun 🙏

Canım cumartesi günü nst de sancı çıkıyordu 100-110 lara vurdu. Bebeğin suyu azalmaya başlamıştı. En önemlisi nst de kalp atışında sıkıntı yoktu ama hareketleri çok çok azalmıştı. Yazmıştım ya sezaryenden döndüm o gün son nst güzel diye😆 ama her gün bakilacakti. Pazar sıkıntı yok pazartesi yine aynı şey oldu. O kadar tatlı çikolata yedim kafeinli kahve içtim nst de hareket çizgisi neredeyse dümdüzdü. Ultrasonda da bebeğin kafası inanılmaz asagidaydi ölçüm yapmakta zorlandı doktor. Suyu cumartesiye göre daha da azalmıştı. Ve yine hiç hareket yoktu. Doktorum da bu bebek böyle değildi biliyorsun çok hareketliydi. Muhtemelen sorun yok ama artık gelmek istiyor. Benim içim rahat etmeyecek seni bugün gönderip yarın gel demeye. Dedi. Film başladı 🤩
Bebişlerimiz kendileri seçiyor gelmek istedikleri zamanı belli ki. Mutlu günlerde büyüsün inş🤩
birkaç yıl sonra sen de bizi cesaretlendir 3. çocuk için Deryaa 😁
Ahah anlaştık. O iş bende bana da yandaş yoldaş lazım olacak zira😂😂

Doktor bana kan olmasa bile yapış yapış sümüksü bişey varsa gel demişti ama bilemedim ben de şimdi. Parmaklarını birleştirip ayırıp böyle yapışkan bişey olcak demişti. Beyaz krem gibi biraz daha normal akıntı gibi geldi bana. Sanki daha yoğun seni rahatsız edecek bir yapışkanlıktan bahsetti. Öyle akıntı normalde de oluyor çünkü
Bu bahsettiğin gibi gebeliğin ortasında yaşamıştım 20. Haftalar filandı böyle pıhtıya dönmüştü sanki o akıntı ama rengi kremdi kan yoktu. Korkudan mahvolmuştum benim akıntı içeride toplanıyor katılaşıp öyle atıyor galiba kendini. Evet bugün ki normal akıntı gibiydi. Son günler olunca insan stres yapıyor işte gece de sancı yaşayınca korktum.

Oyyy hoşgelmiş sefa getirmiş Arda Tuna'mız. Maşallah kuzum size çok güzel olmuş herşey 🧿🧿🧿 darısı bize. Ped bilgisi de çok kıymetli. Ben hiç ped koymamıştım. Koyayım o zaman.
Koy canım. Hastanenin presedurune göre ihtiyaç olabilir. Çamaşır da koy dolayısıyla. Aklıma gelmişken ağız mendili kesin alın net lazım oldu 🤣 bir de yine kovid sonrası bir uygulamaymis ameliyata girmeden emboli çorabı giydirdiler 24 saat kaldı. Hastaneden çıkarken de oksapar başladılar 20 gün vurulacakmisim.

Yaaa 🥹 Ay evet tümüyle beni buradan çıkarın demiş artık 🥰 Çok heyecanlanıyorum artık yaa cuma biz de 37+0 olacağız 🙏 37yi beklesin istediği vakit gelsin diyordum şükür çok yaklaştık artık kendi isteğiyle gelmek istese çok iyi olur 😂
Çok şükür senin durumunu böyle güzel görünce o doktorun hastalarına çok üzüldüm Allah bilir kaç kişiyi öyle korkuttu erken doğuma sezeryana sürükledi. Allah her zaman her yerde iyi akıllı insanlar ile karşılaştırsın bizi 🙏 bende yarın 37 oluyorum bakalım doktorum bana sanki sen on gün erken doğurursun gibi geliyor dedi. Kırka kalmazsın dedi. Yani benim ki 2 /5 Aralık sularında olabilir seninle her türlü aynı zamana denk gelecek gibi 🥹🥰

Koy canım. Hastanenin presedurune göre ihtiyaç olabilir. Çamaşır da koy dolayısıyla. Aklıma gelmişken ağız mendili kesin alın net lazım oldu 🤣 bir de yine kovid sonrası bir uygulamaymis ameliyata girmeden emboli çorabı giydirdiler 24 saat kaldı. Hastaneden çıkarken de oksapar başladılar 20 gün vurulacakmisim.
Ben pet koydum ama normal hep aklımdaydı gece pedlerinden alsam mı diye. Sen hangisini kullandın

Ya bana da hem aşırı çabuk geçmiş hem de hiç geçmemiş gibi geliyor 🥹 daha geçen gün susam kadar diyodum beboya, yaban mersini fotisi çekmişim falan bu kadar şu an diye. Şu an nerdeyse 50 cm bi canlı var içimizde
Benimde en son hatırladığım kalbi atıyor mu stresi yaşıyorduk. İçimizde dayanamayıp doopler alan vardı linkler paylaşılıyordu ah zaman nasıl geçti 🥹

Ay pozitif bir sey söyleyen bir tek sen oldun biliyor musun? Genelde yorumlar iyi cesaret, biz 2. Ye cesaret edemiyoruz falan oluyor ya da hiç birsey demiyorlar insanın bi canı sıkılıyor😀 iyi geldi teşekkür ederim💜
Benim de 3. Bebeğim olacak nasipse bizde de herkes şok olmuştu duyunca. Arada bende tedirgin olmuyo değilim nasıl olacak diye ama çocuk sayısı arttıkça heyecan artıyor sanki 😄 Ve ben kalabalık aileleri çok beğeniyorum ya. Kimseye kulak asma tadını çıkar yeni bebeğin

Resmen vajinamda kafa var ya, hissediyorum yani. Herhangi bir kasılma sancı vs yok, sizde de oluyor mu? Çok bariz hissediyorum az önce sıçradım bildiğin. Baskı normal tabi biliyorum ama bu derece olması düşündürdü

Resmen vajinamda kafa var ya, hissediyorum yani. Herhangi bir kasılma sancı vs yok, sizde de oluyor mu? Çok bariz hissediyorum az önce sıçradım bildiğin. Baskı normal tabi biliyorum ama bu derece olması düşündürdü
Ben aşağıda baskı son günlerde çok hissediyorum ittiriyor resmen ama tam kafa olarak hissetmedim hiç. Bi ara gebeliğin ortalarında bacakları sanki bacak aramda hissediyordum o çok korkunçtu değişik birşeydi. Demek olabiliyor umarım sorun yoktur

Ben aşağıda baskı son günlerde çok hissediyorum ittiriyor resmen ama tam kafa olarak hissetmedim hiç. Bi ara gebeliğin ortalarında bacakları sanki bacak aramda hissediyordum o çok korkunçtu değişik birşeydi. Demek olabiliyor umarım sorun yoktur
Acayip bir his ya kendimi kasıyorum resmen, makadımda da baskı oluyor aynı zamanda. Doğum kanalıma falan mı yerleşti acaba diye düşünüyorum, birden bire aşırı çişim geliyor gibi oluyor koşuyorum hiçbir şey yok. Yarın doktor kontrolüm var umarım bir sıkıntı yoktur

Iki buklum yuruyorum yaaa sanki idrar yolu enfeksiyonu gibi canimi yakiyo esek.

X