2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

nasılsınız gebişler :KK49:
ben misafirlikteydim,yeni geldim kızım uyuyor uyansın mutfağa giricem gürültü yapamıyorum o uyurken şimdiden sıcaklarla uğraşmaya başladım ya evimin her yeri fırın gibi :KK24:

Fena değilim ama çok yoruldum, acayip uykum geldi, başım ağrımaya başladı ve işteyim, bir sürü de işim var :KK43:

benm gibi sadece iştahı açılıp salak saçma rüya göreni varmı acabaaa
annem diyokii hadi aşerde birşeyler yapayımmm:KK1::KK1: diyom yokkkkkk
allahhh allaaa diyoo
kayınvalidemde birsürü meyve sayıyoo hiçbirinide sevmemmm alımmi diyo diyorum ıyy yok isteememmm:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

benm gibi sadece iştahı açılıp salak saçma rüya göreni varmı acabaaa
annem diyokii hadi aşerde birşeyler yapayımmm:KK1::KK1: diyom yokkkkkk
allahhh allaaa diyoo
kayınvalidemde birsürü meyve sayıyoo hiçbirinide sevmemmm alımmi diyo diyorum ıyy yok isteememmm:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Karnım sürekli aç ama hiçbirşey yemek istemiyorum, aşercem de kocama naz yapacam diye bekliyordum bırak aşermeyi karnım acıkmasa yemek bile yemiycem. Zaten 2,5 ay bitti bu saatten sonra aşerme falan da olmaz. Benim de annem ve kayınvaldem sürekli soruyorlar sana ne pişirelim, ne istersin hiçbirşey istemeyince de üzülüyorlar.
Rüya konusunda ise ben zaten film gibi rüyalar görürdüm eskiden de pek değişen birşey olmadı.

benımde cok cıktı gobus ya son aylarda ne olacak acep.gorsenız sasarsınız 10 haftalık ama 5 aylık gıbıyım gece gunduz aynı benım sanırım hamıs gobusu

benımde cok cıktı gobus ya son aylarda ne olacak acep.gorsenız sasarsınız 10 haftalık ama 5 aylık gıbıyım gece gunduz aynı benım sanırım hamıs gobusu

hayırlı ugurlu olsun o zaman ne diyelim :KK1:benmde gün içinde cıkıyo akşama kadar2kat oluyo sabah bişi yok heral benmki yalancık göbüş:KK1::KK1::KK1:

kızlar bugün haberlerde okudum ABD'de bi kadın hastaneye gitmiş, hamile olduğunu öğrenmiş ve 5 saat sonra bebeğini doğurmuş,
meğer 9 aylık hamileymiş ve hiç bir belirtisi olmamış, anlamamış ...
yaaa böyleleri de var :KK70:

kızlarrrrrrrrrr güzel anne adaylarıııııııı :KK49: bugün dr gittim melegimle ilk defa karşılaştık gördüm onu duydum o sonsuza kadar atmasını istediğim kalp atışlarını şükür herşey yolundaymış :nazar: nasıl bir duygu bu yarabbim şükür bizlere yaşattığın için kucagımıza aldıgımız günleride bize nasip eyle allahım ....

Karnım sürekli aç ama hiçbirşey yemek istemiyorum, aşercem de kocama naz yapacam diye bekliyordum bırak aşermeyi karnım acıkmasa yemek bile yemiycem. Zaten 2,5 ay bitti bu saatten sonra aşerme falan da olmaz. Benim de annem ve kayınvaldem sürekli soruyorlar sana ne pişirelim, ne istersin hiçbirşey istemeyince de üzülüyorlar.
Rüya konusunda ise ben zaten film gibi rüyalar görürdüm eskiden de pek değişen birşey olmadı.

ilerleyen aylardada canın değişik şeyler çekebilir hiç belli olmaz

kızlarrrrrrrrrr güzel anne adaylarıııııııı :KK49: bugün dr gittim melegimle ilk defa karşılaştık gördüm onu duydum o sonsuza kadar atmasını istediğim kalp atışlarını şükür herşey yolundaymış :nazar: nasıl bir duygu bu yarabbim şükür bizlere yaşattığın için kucagımıza aldıgımız günleride bize nasip eyle allahım ....

aminnn cnmmm darısı bana olsun inş 17 mayısta da ben duyucam inş...

tebrik ederim gözün aydın maşallah :nazar:

hımm benimde kayıyo devamlı dogum tarihi usgde ama dr bana sen son adat tarihini hesapla bebek onu yakalar dedi 40haftayı tamamalarsam 2 aralık ama sanmıyorum bide sezeryan olunca en fazla38 hafta olur dogum hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz sag salim kavuşalım meleklerimize çok şükür rabbimee çok iyi maşallah kanama filan atlattım öncesini zaten biliyosun zor geçmişti tedavi süreçim ama şimdi hamilelikle mükafatlandırıldım inşallahda böle devam eder bulantı filan kokulardan devamlı oluyo agır kokulardan istifram oluyo oda haftada 2 yi geçmiyo aara ara yorgun halsiz oluyorum bel agrım filanda yok yaz zorlu geçicek ama olsun allahım kolaylıgını verir inşallah sende ölemisin bilmiyorum ama ben midem bulanınca çok seviniyorum orda işde varr diyee rabbim herkese hayırlı kolay bi hamileleik nasip etsin canım sen ne alamdesin bebiş nasıl:KK16:

canım benimde çok şükür rabbime rahat geçiriyorum hamileliğimi istifra falan hiç yapmadım bulantılarım 7.haftanın başında başladı bu haftalarda yokla var arası ,sadece sabah işe gelirken biraz dalgalanıyo midem o kadar,sanırım bitmek üzereler..kanamam falan ağrım olmadı allah a şükür..dün gittim doktora iyi olduğunu söyledi..ikili test yaptıracakmısın ben çok kararsız kaldım.doktor problem çıksada sonucu değiştirmeyecekse yaptırmana gerek yok dedi.eşimde yaptıralım ama her halükarda dünyaya gelsin diyor..bilemedim yaptırıp kafamı takmak istemiyorum bi yandanda yaptır öğren risk varmı diye??kafam karışık...

yerli dizi gibi oldu rüyalarım sabaha kadar konudan konuya bisürü aksiyon....aslında rüya gören bir insanımdır ama bunlar farklı sabaha kadar koşturup duruyorum sanki bir yerlerde...

yaa bennnn sacma sapan yaa bıktım artık geceleri zırt pırt uyanıyorumm :KK1:
En son bu gece de beyin ameliyatına girip cıkıyordumm beynim böyle sargılı ama kalkıp kosuyorum flnn
kociş diyokiii senden iyi film yönetmeni olurduda harcanıyon rüyalarla fln :KK1::KK1::KK1:
[/QUOTE]

bende acayip rüyalar görüyordum..ama azaldı rüyalarım...gördüklerimin hepside kabusss resmen..ama kimseye anlatmıyordum..

mıde bulşantılarım benımde gecıyo gıbı sankı ama bır kez daha bole gecer gıbı oldu gerı donusu fena olmustu.bu arda benım yemek borum ınanılmaz tahrıs olmus 2 gun su bıle ıcerken agladım yanıyodu.cok sık kuru ogurtum oldu .ıns bu seferde kandırmıyordur benı.10 hafta bıttı yarın 11.haftama gırıyorum..gecsın artık nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bulantılar galiba 7.haftanın başıyla başlıyo benimde 7.haftada başlası,şimdi azaldı çok şükür,,gerçi hiç istifra edecek şekle gelmedim...

valla arkadaşm benimde çok büyüdü 10.haftam bitti şuana kadar 2 kilo almış durumdayım..bu durum bazen endişelendirsede bazende zten kilo alıcam aman boşver diyorum...kan şuruplarına başladım acayip iştah artırıyo...

kızlarr sonunda KALPP ATIŞLARINI GÖRDÜK ALLAHIMM NASIL 1 MUCİZEDİR 2 HAMİLELİĞİM OLMASINA RAĞMEN İLK GİBİ HER ŞEY
ALLAHM TÜM İSTEYENLERE YAŞATSIN BU MUCİZEYİ ARATMADAN
BİZEDE SORUNSUZ HAMİLELİKLER VERSİN İNŞALLAH
BU ARADA DÜŞÜK RİSKİM DEVAM EDİOMUŞ:KK43:
İĞNE VERDİ GÖBEKTEN YAPILCAKMIŞ DİNLENİCEM ARTIK BOLBOL
1DE DUA EDİCEM ELDEN GELEN BU ...

Fena değilim ama çok yoruldum, acayip uykum geldi, başım ağrımaya başladı ve işteyim, bir sürü de işim var :KK43:
siz birde üstüne çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin 32. Haftaya kadar sabret canım önüne çok durumlar çıkacak bırakıyorum işi öff diyeceksin aman haa sabır etmek lazım 32. haftaya ne kaldı şunun şurasında

kızlarr sonunda KALPP ATIŞLARINI GÖRDÜK ALLAHIMM NASIL 1 MUCİZEDİR 2 HAMİLELİĞİM OLMASINA RAĞMEN İLK GİBİ HER ŞEY
ALLAHM TÜM İSTEYENLERE YAŞATSIN BU MUCİZEYİ ARATMADAN
BİZEDE SORUNSUZ HAMİLELİKLER VERSİN İNŞALLAH
BU ARADA DÜŞÜK RİSKİM DEVAM EDİOMUŞ:KK43:
İĞNE VERDİ GÖBEKTEN YAPILCAKMIŞ DİNLENİCEM ARTIK BOLBOL
1DE DUA EDİCEM ELDEN GELEN BU ...

İnşallah canım ya sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah

canım benimde çok şükür rabbime rahat geçiriyorum hamileliğimi istifra falan hiç yapmadım bulantılarım 7.haftanın başında başladı bu haftalarda yokla var arası ,sadece sabah işe gelirken biraz dalgalanıyo midem o kadar,sanırım bitmek üzereler..kanamam falan ağrım olmadı allah a şükür..dün gittim doktora iyi olduğunu söyledi..ikili test yaptıracakmısın ben çok kararsız kaldım.doktor problem çıksada sonucu değiştirmeyecekse yaptırmana gerek yok dedi.eşimde yaptıralım ama her halükarda dünyaya gelsin diyor..bilemedim yaptırıp kafamı takmak istemiyorum bi yandanda yaptır öğren risk varmı diye??kafam karışık
ASELNAZZZ
maşallah cnm:emir_bebek: bende öle ya çok şükür kolay atlattık herhalde bana dr 12. hafta bakarız 2li tarama testine istermisin diye sormadı yapılır herhalde ama b i yandanda istemiyorum niye aklım karışsın çogu zaman yanılıyo o testler diyorum allah göstermesin hepimizinki son derece saglıklı olsun inşallah benimde fikrim degişmez 8 yıl sonra gelen mucize.........:emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar ya,
2 li ve ardında 3 lü test olmasının mantığı şu olabilir mi?
2 li testte diyelim ki sorun var tedavi altına alınıp 3 lü testte tedavi işe yaramışmı yaramamış mı diye bakılıyor olabilir mi?

2 li test kötü çıkarsa tedavi oluruz 3 lü test temiz çıkar,böyle düşünürsek 2 li testi yaptırmamız gerekmez mi? tabi böyle bir tedavi varsa :KK6::KK15:

hayırlı ugurlu olsun o zaman ne diyelim :KK1:benmde gün içinde cıkıyo akşama kadar2kat oluyo sabah bişi yok heral benmki yalancık göbüş:KK1::KK1::KK1:
:)))) hosuma gıtmıyor ama haftasoına gore gıtsın ben buyuk gobegın ne oldugunu cooook ıyı bılıyorum ıkızlerde yuruyemıyordum cunku.o yuzden bındık bındık buyusun ay ay bole bastan ucarsak sonlarına dogru ısım zorr
canım benimde çok şükür rabbime rahat geçiriyorum hamileliğimi istifra falan hiç yapmadım bulantılarım 7.haftanın başında başladı bu haftalarda yokla var arası ,sadece sabah işe gelirken biraz dalgalanıyo midem o kadar,sanırım bitmek üzereler..kanamam falan ağrım olmadı allah a şükür..dün gittim doktora iyi olduğunu söyledi..ikili test yaptıracakmısın ben çok kararsız kaldım.doktor problem çıksada sonucu değiştirmeyecekse yaptırmana gerek yok dedi.eşimde yaptıralım ama her halükarda dünyaya gelsin diyor..bilemedim yaptırıp kafamı takmak istemiyorum bi yandanda yaptır öğren risk varmı diye??kafam karışık...

yaa bennnn sacma sapan yaa bıktım artık geceleri zırt pırt uyanıyorumm :KK1:
En son bu gece de beyin ameliyatına girip cıkıyordumm beynim böyle sargılı ama kalkıp kosuyorum flnn
kociş diyokiii senden iyi film yönetmeni olurduda harcanıyon rüyalarla fln :KK1::KK1::KK1:

bende acayip rüyalar görüyordum..ama azaldı rüyalarım...gördüklerimin hepside kabusss resmen..ama kimseye anlatmıyordum..

bulantılar galiba 7.haftanın başıyla başlıyo benimde 7.haftada başlası,şimdi azaldı çok şükür,,gerçi hiç istifra edecek şekle gelmedim...

valla arkadaşm benimde çok büyüdü 10.haftam bitti şuana kadar 2 kilo almış durumdayım..bu durum bazen endişelendirsede bazende zten kilo alıcam aman boşver diyorum...kan şuruplarına başladım acayip iştah artırıyo...[/QUOTE]

bende aksıne kılo verdım ama habıre buyuyo dıyorum mumkun deıl yanı 10 haftalık bole bı gobek olmaz dıyorum ama kesın gaz yada sıskınlıktır bırde su cok tuketıyorum.ama sabahlarıda aynııı bole hızla gıdersek son aylar mıcım ı yerden kaldıramam sanırım

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. muhtemel doğum tarihi 15.12.2012. 2. bebişim olacak inşallah.

Kızlar ya,
2 li ve ardında 3 lü test olmasının mantığı şu olabilir mi?
2 li testte diyelim ki sorun var tedavi altına alınıp 3 lü testte tedavi işe yaramışmı yaramamış mı diye bakılıyor olabilir mi?

2 li test kötü çıkarsa tedavi oluruz 3 lü test temiz çıkar,böyle düşünürsek 2 li testi yaptırmamız gerekmez mi? tabi böyle bir tedavi varsa :KK6::KK15:

ne yazıkki öyle bişey değil diye biliyorum :KK43: 2'li testte risk çıktı diyelim ama emin olunacak noktada değil, sonrasında 3'lü test isteniyor. Bir de bu testlerde kromozom bozuklukları anlaşılıyo diye biliyorum(down sendromlu gibi), ve kromozomlar tedavi edilmiyo:KK43: Ama hepimizin elinde bu testi yaptırma şansı var diye düşünüyorum. Her nolurda olsun doğurcam diyorsanız bile bence bu testi yaptırmakta fayda var. Sonuçta doğum şekline karar vermenizi bile etkiler. Allah kimseye o seçimi yapmak durumunda bırakmasın...

aslında 7,5-8.aya kadar herşey normaldi. tombiş yuvarlacık bir şekle giriyordum. sonra ben Allah esirgesin hepimizi, gebelik dermatozu denilen kaşıntı hastalığına yakalandım. afedersiniz uyuz olmuş gibi kaşınıyordum. dayanılacak gibi değildi. vücudumun göbek deliğinden aşağısı komple yanık gibiydi bir ciğer düşünün o renge geliyordu yavaş yavaş. doğumdan sonra 1,5 ay daha sürdü. çok fazla ilaç kullanmak zorunda kaldım. kızımı emziremedim. karaciğer enzimlerim yükseldide yükseldi bu cilt hastalığı sebebiyle. son ay biranda 18 kilo birden alarak 36 kiloyla tamamladım. yani analayacağın Allahım daha beterlerinden saklasın 100 de 1 görülen bu hastalığı bana nasip etti. başa gelen çekilir yapacak birşey yok. ama şimdi hepsini unuttum.

aayy tatlım bende bunları yaşadım ilaç kullanmadım ama benim kaşıntılarım hava kararınca başlıyordu nedense.ocak ayında gecenin 2 de balkonda buz gibi suyla hortumla kendimi suladığımı biliyorum :KK43: çok kötüydü kabustu resmen.şimdi yine korkuyorum ya bu bebektede olursa diye allahım kimseye yaşatmasın olumsuzluklar.allahım herkese yardım etsin hepmimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım....

X