2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlar, herkese güzel bir gün dilerim. benim de bulantılarım azaldı, sadece et görmek istemiyorum, onu da anlayabilmiş değilim.. proynex (doğru yazamamış olabilirim:) kullanıyorum ben geçen hafta dr vermişti. kahverengi 1-2 damla leke geldi diye. ama fitil şeklinde kullanıyorum yumuşak kapsül. ben de çok fazla yanma yapmaya başladı. bıraksam mı acaba, kullanan var mı? ağızdan da alınabilir ama o zaman çok fazla etkisi olur bulantı yapar demişti dr.

aynı sorun bende de var canım, ben çiğniyorum vitamin tadı oluyor eritmekten daha iyidir. doktoruma da sordum çiğnememin sakıncası var mı diye, bi sorun yok çiğneyebilirsin dedi :)

bulantıları başlayıp kesilen yokmu benim gibi

keske benımde senın gıbı 3 ayda kesılse.normal canım herkesın olcak dıye bırsey yok zaten.benım korkum doguma kadar surmesı.halam doğumhanede bile istifra etmıs dusun.allahım yardımcımız olsun.

günaydın herkese....

benim bulantılarda bitti sayılır çok şükür. çok nadiren oluyor.
kızlar dün kontrolum vardı maşllahbizim bebek kıpır kıpır zıp zıp doktor yakalayıp zor ölçtü. ablası gibi yerinde duramayacak sanırım
bu arada benim muhtemel doğum tarihi gitgide öne kayıyor önce biliyorsunuz 2 aralıktı sonra 30 kasım oldu, şimdide 28 kasıma kaydı. sanırım kasım annesi olcam gerçekten hayırlısı olsun

Hoşbulduk cnm
dün doktora gittim tüp bebekte SAT ı transferden 14 gün önce sayılıp öyle hesaplanıyomuş.ben aslında 23 subat son adet tarihim ama transfer 12 mart ta gerçkeleşti geriye 14 gün sayılınca 28 şubat çıkıyo ve dolayısıyla doğum 29 kasım görünürken 4 aralık oldu..olsun sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..sen nasılsın nası gidiyor hamileliğin cnm..

kızlarrr yardım edin benimde bulantılarım başladı napıcam bilemiyorum yemek yiyorum midem bulanıyo,yemiyorum açlıktan midem bulanıyooo :26:

kızlarrr yardım edin benimde bulantılarım başladı napıcam bilemiyorum yemek yiyorum midem bulanıyo,yemiyorum açlıktan midem bulanıyooo :26:

geçmiş olsun yemek yemek zorundasınz ye cıkart yöntemi uygulamanızı tavsiye ederim en azından takattan düşürmüyo

geçmiş olsun bende aşağıda yazan yöntemi tavsiye ederim, çok fazla seçenek yok zaten çoğumuz aynı şekilde geçirdik o dönemi , sabır...
geçmiş olsun yemek yemek zorundasınz ye cıkart yöntemi uygulamanızı tavsiye ederim en azından takattan düşürmüyo

denemeye değer zaten öylede böylede çıkarıyorum dimi allah yardımcımız olsun

hımm benimde kayıyo devamlı dogum tarihi usgde ama dr bana sen son adat tarihini hesapla bebek onu yakalar dedi 40haftayı tamamalarsam 2 aralık ama sanmıyorum bide sezeryan olunca en fazla38 hafta olur dogum hayırlısı olsun hakkımızda hepimiz sag salim kavuşalım meleklerimize çok şükür rabbimee çok iyi maşallah kanama filan atlattım öncesini zaten biliyosun zor geçmişti tedavi süreçim ama şimdi hamilelikle mükafatlandırıldım inşallahda böle devam eder bulantı filan kokulardan devamlı oluyo agır kokulardan istifram oluyo oda haftada 2 yi geçmiyo aara ara yorgun halsiz oluyorum bel agrım filanda yok yaz zorlu geçicek ama olsun allahım kolaylıgını verir inşallah sende ölemisin bilmiyorum ama ben midem bulanınca çok seviniyorum orda işde varr diyee rabbim herkese hayırlı kolay bi hamileleik nasip etsin canım sen ne alamdesin bebiş nasıl

geçmiş olsun cnm sabırlı ol geçicek inşallah tuzlu çubuk leblebi limon nanaeli bişiler dene derim kesmez ama bastırır mideni kesinlikle aç kalmamaya özen göster atıştır devamlı hemşiremin bana dedigi gibi evde gezme alanın mutfaga gidip yiyceksin lavaboya gidip çıkarcaksın en azından bi iki vitamin bişiler girer vucuda demişti sende uygulamaya çalışş

kızlar ben 1-2hafta öncesine kadar sofrada yiyip 10 dk sona tekrar çıkarıp gene sofraya oturup devam ediyordum yemege şimdi o siddetti azaldı elhamdülillah

merhabaaaaaaaaaaaaa

benim hesaplamalrda 01 ocak 2013 ama bence ben daha erken dogum yaparım gibi geliyor.Sizce ne olurrr??
burada belitilen tarihten önce mi sonramı muhtemelen :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…