2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

KIZLAR yardımmmmmm....dr bugün bana elevit verdi ama hapa bi baktım kocaman,folik asiti suda eritip içiyordum bunu suda eritince berbat bi tat oldu ...

benim hap yutamama sorunum var....bu elevitin suda eriyen tableti falan yokmudur ya,,napıcam ben

hangi şehirdesiniz siz,hangi hastane bu?

ayy bir halsizlik bir bıkkınlık yemek isteksizliği :26:

yemek isteksizliği bende de var ama benimki çok garip herdaim açım midem kazınıyor hep ama canım hiçbirşey istemiyor...dondurma ve muz yeyince rahatladığımı farkettim bi de canım acayip kebap çekiyor (beyti falan :))) öyle tencere yemekleri sebze ı-ıh ... ama farklı sebzeler ve çorba deneyeceğim...semizotu salatası örneğin....

Son düzenleme:

çok normal canım ben de öyleyim hamilelikte kan şekeri çok çabuk düşer ve tansiyonun düşmüş gibi hissedersin önlemek içinde sık sık küçük öğünler gerek..ama abur cubur değil tabiki, badem ceviz fındık gibi kuruyemiş, kuru incir kayısı vsvs, özellikle meyve açlık kan şekeri için çok önemlidir belki bir süre aç hissedersin ama enerjin düşmez...böyle durumlarda tatlı, hamur işi, karbonhidrattan uzak dur, kendini aç bırakma içebiliyorsan süt iç, ayran iç...kuru incir beni çok rahatlatır hem bağırsakları da daha iyi çalıştırır sindirimi düzenler...

Son düzenleme:
Güzel anniiş adayları hepinize güzel bi hamilelik dönemi diliyorum geçen sene bu zamnlar bende hamileydim yani 2011 Aralık annesiydim şimdi 5 aylık oldu kuzum 2012 aralık anneleri başlığını görünce aklıma eski günler geldi :))) Çok güzel paylaşımlarımız oldu haalada oluyor buluşuyoruz beraber vakit geçiriyoruz eğleniyoruz dilerim sizde birbirinizden kopmadan güzel bi arkadaşlık kurarsınız :)

slm guzel anneler nasilsiniz bugun? halsizlik hamileligin her doneminde oluyor sanirim.kucucuk bebisim bazen cok agirlasiyor sanki tas tasiyorum bu arada buradaki arkadaslara birsey sormak istiyorum. doktorum bana herhangi bir vitamin folik asit falan vermedi.bunlari almak zorunda miyim yoksa gerek gordugu annelere mi veriyor ilac doktorlar?cevaplarsaniz cok sevinirim.

Aslında folik asiti tüm doktorlar veriyor. Ama folik asitin esas hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanması gerekiyormuş. Ben önceki hamileliğimde önceden başlamayı unuttum öğrenince hemen başladım. Sonra doktora gittim ve folik asit kullanıyorum dediğimde 'kullanın ama esas kullanım nedeni noral tüp defektini engellemektir. Bunun için 3 ay önce başlamak gerekli.' demişti. Doktorum da Çapa'da öğretim görevlisi olduğundan her söylediğini çok güvenilir bulurum. Sonuç olarak ben vitamin diye kullanmaya devam ettim. Bir zararı yok sonuçta...

tsk ederim cvbin icin.9 gun sonra doktor kontrolum var.o zaman ilac konusunu sorucam ve gerekliyse gelisim icin isteyecegim.zaten ben bebisimi ogrendigimde 6 haftalikti. o yuzden zaten dedigin gibiyse gec kalmis oluyorum suan bunu kullanmak icin allaha sukur bir sorunu yok bebisimin. ama yine de ilk bebis oldugu icin herseyin en iyisini yapmak istiyor insan.

merhaba arkadaslar
bende dr söylediğine göre 10 haftalığım ve 5 aralık doğum tarihim
herkese saglıklı bir 9 ay dilerimm...

hoşgeldinnn nerde kaldın yaaa ben hemen geçtim buraya tüp bebekten kimsede gelmedinerdesiniz diye merak ediyodum
aynı tarih olmuşuz ama ben sanmıyorum aralıgı bulmayız hayırlısıyla sag salim kucagımıza alalım inşallah hepimizzzz

iyi geceler kızlar benim yaklaşık 8 gündür bulantılarım vardı dün azaldı bugünse tamamen normale döndü bu durum normalmi çok endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…