2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

huri37 arkadaşım c.bebe üye oldum ama henüz nerden numune istenecegini kesfedemedim
arkadaslar numune gönderen yerleri burda eklemeyi unutmayın emibizlerde isteyelim

tatlım ilk gebeliğimde banada baya bi gelmişti numune dur hatırladıklarımı yazayım hemen.evy baby,prima,uni baby,nivea,şuan aklıma gelenler bunlar kızlar.hepside gönderdi.hemde bikaç yazdım bikaç kez gönderdiler.

ben uyurken yeni site açmışsınız. bende ekledim yeniden bebişimin cicilerini teyzeleri. bugünde hastanede çıktından sonra bi dükkana girdik zor tuttum kendimi bişey almamak için ama 20 gün sonra bi daha gittiğimde alırım heralde

ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize iyi bakın kendinize ve cücüklerinize

Slm kızlar, yok kese görünmedi yok leke düşük tehlikesi derken 7. haftama girdim çok şükür ama midem o kadar çok bulanıyor ki dayanamıyorum artık 24 saat aralıksız. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor erken hamilelik depresyonuna da girdim zaten bir tane oğlum var onunla bile yeteri kadar ilgilenemiyorum. İkinci hamileliği olanlar bir farklılık görüyor musunuz? Ben mütemadiyen uykulu vaziyetteyim artık.

canım tıpkı beni anlattın agızına sağlık.
Uyuluşluk var bide bende hiç yatakdan çıkasım gelmio

ayyy ne uzun zaman olmus buraya gırmeyelı kımsecıkler yoktu ın cın top oynuyodu orkıde ve ben vardık ama ne guzel masallah aralıkta anne olacak ne cok yoldasımız varmıs.allah ıns zamanında hayırşlı saglıklı bı sekılde bebekelrımızı kucagımıza almayı nasıp etsın
benımde 2 yasında ıkızlerım var nasıp olursa 3.bebegım olucak.mıde bulantısı kusmaaaa benı bıtırdı yaaaa hıc bısey care olmuyo varmı bıldıugınız bısey

tatlı annişler ve tatlı cücükleri nasılsınız uzun zamandır giremedim bulantılar beni benden almıştı en sonunda dayanamayıp ilaca başladım aranızda benim gibi bulantı ilacı kullanan varmı içim rahat değil ama içmeden duramıyorum su bile içemiyordum çok şükür iki gündür hayata döndüm druma güveniyorum ama yinede içimde bir soru işareti var sizlere danışayım dediim öptüm sizleri

Evimize geldikk bebisimi gordum sonunda kalp atislarinida duyduk icim rahatladi masallah gayet iyi dedi doktor amcamizda
ama benim migde bulantilarim basliyo hafiften sanirim artacakta:18:

Evimize geldikk bebisimi gordum sonunda kalp atislarinida duyduk icim rahatladi masallah gayet iyi dedi doktor amcamizda
ama benim migde bulantilarim basliyo hafiften sanirim artacakta:18:

canım çok sevindim maşallah size drum bana kalp atışını duyduktan sonra bulantılar başlar demişti eve geldiğimde başlamıştı şimdi halim harap ilaç kulanıyorum 3 kilo verdim inşalah öyle olmazsın allah hepimize kolaylık versin

EVET KIZLAR BEN GELDİM...
bugün sabah saat 09:00 da doktora gittik..ultrasona girdim(vajinal) doktor keseyi gördü..herşey normal dedi ve bebişime 4.5-5 haftalık dedi...pıt pıt ları duymak için 15 gün sonraya randevu verdi...ben farklı beklentilerle gitmiştim en azından duymasak bile görürüz diye düşünmüştüm...ama doktor ben sana demiştim seninki geç döllenme bugün sadece keseyi görebileceğimizi söylemiştim dedi.....ben bunları tamamen unutup farklı hayaller kurmuştum...eşimde aynı şeyi söyledi...biraz moralim bozuk geldim eve... biraz uyudum sonra perdeleri yıkamaya başladım....

15 günümüz var bakalım...gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbet...annen-baban pıt pıtlara hasret....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…