Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah hepimz öyle oluruz...ne güzel...
kızlar meraba benm dün hafif kanamam oldu acile gittik kalbi atıyo ama kanama olması riskli dedi ve progestan verdi hala ara ara kanamam oluyo benm gbi olan varmı yoksa düşük riskimmi var????
ve beni:)
kilo:50
7+5
ilk bebek
iyi gidio hersey:)
hııı ozamann ii bende olurumşu an için mama falan yollamıyorlar ilk pakette bebek bezi indirim çekleri hamilelelik el kitabı falan yolladılar her 3 ayda bir birşey yollayacaklarmış kargo bedelide yok mama cinslerini doğuma yakın yollarlar yani
facebook sayfasına yönlendiriyor orda formu dolduruyorsun geliyorslm kızlarr...bende pri... sitesine üye oldum fakat hediye paketini nerden isteyecem bir türkü bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim..ayrıca milp...ya bende üye oldum ama sanırım 6.aydan sonra geliyomuş hediyeleri:)))
hayırlı uğurlu olsun arkadaşımmmhayırlı cumalar arkadaslar..
allah izin ederse 13 aralık doğumum.. 2. bebeğim ...eklerseniz sevinirim.
heh görmüştüm evet battaniye gözümden kaçmış
huri37 arkadaşım c.bebe üye oldum ama henüz nerden numune istenecegini kesfedemedim
arkadaslar numune gönderen yerleri burda eklemeyi unutmayın emibizlerde isteyelim
şimdi buraya doğuma kadar bebiş için aldıklarımızı fala ekleyebilioz demi.........
ilk kızım 3.5 yasında ondada eylül annelerindeydim ki hala yazıyoruz arkadaslar. tel. falan görüşüoz.
bakalım buradaki dostluklar nasıl olacak....
kızlar aldıklarımız arada kaynamasın yeni bir konu açalım oraya sadece aldığımız şeyleri koyalım bakmak daha kolay olur dimi ama
hııı ozamann ii bende olurum
facebook sayfasına yönlendiriyor orda formu dolduruyorsun geliyor
hayırlı uğurlu olsun arkadaşımmm
son esintiiiiiiiiiiiiiii sana iki gündür yzıyorummm cevappp vermiyorsunnnnnnnnnnnnnerden aldın bana msj yollarmısın sitenin adınııııııııııııııı
AYYY GÖRMEDİM VALLA SORDUĞUNU ÖZÜRRRR yolladım bile
hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin malesef ben afyondayım antalyalı varmı bilmiyorum
AYYY GÖRMEDİM VALLA SORDUĞUNU ÖZÜRRRR yolladım bile
kalkıyım kızımı doyurayım sonra sokaklaraaa akşama görüşürüz kızlar muahhh
bende geldim işte:)))
6 haftada hiç bişeyim yoktu 7 .haftamdada 8 de bi başladı hala devam ediyor,inşallah senin olmaz tatlım
amannn amannn arakdaşım var bi tane diyarbakırlı dr a sormuş çiğ köfte yiyebilirmiyim diye sakın katiyen yemiceksin demiş,çiğ et ve ağır baharatlardan dolayı sanırım,,:26:
bende akşama bakıcam bu gruba,,
canımmm pıtpıtların hayırlı olsun,bende bu kıyafelri cicişleri nerden aldın merak ediyorum banada yollarmısın adresi
evet evet yoksa ben bu seastirenin nerden aldığını öğrenemicem