2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

huri37 arkadaşım c.bebe üye oldum ama henüz nerden numune istenecegini kesfedemedim
arkadaslar numune gönderen yerleri burda eklemeyi unutmayın emi:KK34:bizlerde isteyelim

kızlar meraba benm dün hafif kanamam oldu acile gittik kalbi atıyo ama kanama olması riskli dedi ve progestan verdi hala ara ara kanamam oluyo benm gbi olan varmı yoksa düşük riskimmi var????:KK50:

cnm bendede oldu dikkat et kendine sürekli yat dinlen doktor bana yenek için bile kalkmayacaksın dedi sende öyle yap tabi imkanın varsa kötü düşünme

şu an için mama falan yollamıyorlar ilk pakette bebek bezi indirim çekleri hamilelelik el kitabı falan yolladılar her 3 ayda bir birşey yollayacaklarmış kargo bedelide yok mama cinslerini doğuma yakın yollarlar yani
hııı ozamann ii bende olurum

slm kızlarr...bende pri... sitesine üye oldum fakat hediye paketini nerden isteyecem bir türkü bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim..ayrıca milp...ya bende üye oldum ama sanırım 6.aydan sonra geliyomuş hediyeleri:)))
facebook sayfasına yönlendiriyor orda formu dolduruyorsun geliyor

hayırlı cumalar arkadaslar..
allah izin ederse 13 aralık doğumum.. 2. bebeğim ...eklerseniz sevinirim.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşımmm

son esintiiiiiiiiiiiiiii sana iki gündür yzıyorummm cevappp vermiyorsunnnnnnnnnnnn:KK24:nerden aldın bana msj yollarmısın sitenin adınııııııııııııııı:KK35:

heh görmüştüm evet battaniye gözümden kaçmış :21:

huri37 arkadaşım c.bebe üye oldum ama henüz nerden numune istenecegini kesfedemedim
arkadaslar numune gönderen yerleri burda eklemeyi unutmayın emi:KK34:bizlerde isteyelim

şimdi girip bakmadım canım ama ben genelde iletişim bölümüne girip adres bilgilerimi yazıp hamile olduğumu belirtim numune rica etmiştim :))) yanında birde anne bebek fuarına bilet gönderiyorlar normalde biletler 15 tl canbebe ücretsiz gönderiyordu gerçi fuar şubat aylarında oluyor ama olsun :)

şimdi buraya doğuma kadar bebiş için aldıklarımızı fala ekleyebilioz demi.........
ilk kızım 3.5 yasında ondada eylül annelerindeydim ki hala yazıyoruz arkadaslar. tel. falan görüşüoz.
bakalım buradaki dostluklar nasıl olacak....:KK49:

ne güzelll ilerletmişsiniz,inşallah bizlerde böyle oluruz,,benimde evlilik hazırlıkları arkadaşlarım var facede falan görüşüyoruz bizdeee,ama hiç aynı şehirde denk gelmedim kimseyle

kızlar aldıklarımız arada kaynamasın yeni bir konu açalım oraya sadece aldığımız şeyleri koyalım bakmak daha kolay olur dimi ama :KK34:

hııı ozamann ii bende olurum

facebook sayfasına yönlendiriyor orda formu dolduruyorsun geliyor

hayırlı uğurlu olsun arkadaşımmm

son esintiiiiiiiiiiiiiii sana iki gündür yzıyorummm cevappp vermiyorsunnnnnnnnnnnn:KK24:nerden aldın bana msj yollarmısın sitenin adınııııııııııııııı:KK35:

AYYY GÖRMEDİM VALLA SORDUĞUNU ÖZÜRRRR yolladım bile:KK16::KK34:

Son düzenleme:
evet bencede mantıklı aldıklarımız baska başlık altında toplayalım.
bu arada foto ekleyen arkadaşım aldıkların güzelmiş nerden aldın yazarmısın.

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun bebişin malesef ben afyondayım antalyalı varmı bilmiyorum :KK1:

SAĞOL CANIM. AFYONLU ARKAADAŞIM VAR EVLENİP ANTALYAYA GELDİ.. ÇOK İİİİ BİR İNSAN.. BU YÜZDEN SEVERİM AFYONLULARI...
2 AY sonra oraya gelecek...hayırlısı artık.

bende geldim işte:)))

6 haftada hiç bişeyim yoktu 7 .haftamdada 8 de bi başladı hala devam ediyor,inşallah senin olmaz tatlım

amannn amannn arakdaşım var bi tane diyarbakırlı dr a sormuş çiğ köfte yiyebilirmiyim diye sakın katiyen yemiceksin demiş,çiğ et ve ağır baharatlardan dolayı sanırım,,:26:

bende akşama bakıcam bu gruba,,

canımmm pıtpıtların hayırlı olsun,bende bu kıyafelri cicişleri nerden aldın merak ediyorum banada yollarmısın adresi:KK9:

çok saol tatlım

X