canım bende mil.... diye bilinen mama markasına üyüe olmuştum banada ordan gelmişti dur senin dediğinede olayım hemen
Canım ücret ödüyo musun onun için?
banada geldi ama henüz alamadım ama kargoda beklemedeBu arada arkadaşlar meşhur bebek bezi var yaa,,pri.. diye...ben onun sitesine üye oldum hamile olduğumu belirttim bana hediye paketi yolladılar sizde başvurun ,,,bebek bezi,deneme boyları oantene şampuan,ariel çamaşır deterjanı,,bide tupper ın mama kasesi
Canım ücret ödüyo musun onun için?
amannn amannn arakdaşım var bi tane diyarbakırlı dr a sormuş çiğ köfte yiyebilirmiyim diye sakın katiyen yemiceksin demiş,çiğ et ve ağır baharatlardan dolayı sanırım,,:26:
Kızlar ben bugün doktora gittim. normalde son adet tarihime göre hamileliğimin 6. haftasındaydım, ama doktor bugün ultrasonla baktı, gelişimine göre 5. haftadasın, geç döllenme olmuştur dedi. Daha önce başka bi dr.a gitmiştim hiçbişey söylememişti, bu bir sürü şey sordu ve tahlil istedi. Kan uyuşmazlığı varsa mutlaka doktorunuza söyleyin, onlar sormayı unutabiliyorlar. Geçirdiğiniz hastalıkları da bilmeleri gerekiyomuş. Aklınızda bulunsun.
Hepinizi öpüyorum...
banada geldi ama henüz alamadım ama kargoda beklemede
içinden bi tane pırlanta kitabı çıkıyor onuda kocişlerin yanında bakalım belki doğum hediyesi alırlar,,
sizce kocişler bize doğum hediyesi alırlarmı kızlarrr
5tl kargo ücreti ödeniyo canım
baska böle numune yollayacak olan yerleri bilen varsa bildirsin lütfenn
CANIM ben mil.. ya üye olmadım çünkü onlar tarihli ya son kullanım tarihi geçince kullanamamki zaten bebiş doğacakaralıkta sonra 6 ay süt emcek süresi geçer dedim...sen pri.. ol geliyo 10 -15 gün içinde
sadece 5 tl ödüyorsun kargo parası
Kızlar bana da doktor bugün çiğ etli şeylerden ve çiğ köfteden kesinlikle uzak dur dedi. Hatta ben sordum etsiz çiğ köfte de mi yemeyim? diye... Sakın! dedi.
evet evet söyleyelim birbirimize bi bez bi bezdir
banada geldi ama henüz alamadım ama kargoda beklemede
yok seninle alakalı değil...benim mesaj sayımda problem yok...Ben mesaj sayim 100 un altinda oldugundan ozel mesaj atamiyom orkdm e
ve beni:)canım bizi de ekleyin :28 yaşındayım bebeğim 10 . haftasında, ikinci bebeğim... özel mesaj atamadım
ben gömrmedim banane banane fotosunu görmek isteyoommmm40 tlye aldım birde kargo parası verdim 45 e geldi bana canım internettn almıştım ama çok tatlı ve kullanışlı herkes tecrübeli annelerde bayıldı normal battaniyeden bebeğin ayakları falan açılıyorya tutamadığında bunda o risk yok ben tavsiye ederim yumuşacıkkk7-8 ayına kadar kullanabilirim rahatlıkla
benimde öyle canım geç döllenme dedi banada bugün 5+5 imKızlar ben bugün doktora gittim. normalde son adet tarihime göre hamileliğimin 6. haftasındaydım, ama doktor bugün ultrasonla baktı, gelişimine göre 5. haftadasın, geç döllenme olmuştur dedi. Daha önce başka bi dr.a gitmiştim hiçbişey söylememişti, bu bir sürü şey sordu ve tahlil istedi. Kan uyuşmazlığı varsa mutlaka doktorunuza söyleyin, onlar sormayı unutabiliyorlar. Geçirdiğiniz hastalıkları da bilmeleri gerekiyomuş. Aklınızda bulunsun.
Hepinizi öpüyorum...
bütün hepsine üye olup numune isteyelim aklınıza gelen her marka canbebe,molfix,v.s.v.s.banada geldi ama henüz alamadım ama kargoda beklemede
10sene antalyada yasadım..2010da evlenipizmire geldim.antalyada olanınız varmı....
hayırlı cumalar arkadaslar..
allah izin ederse 13 aralık doğumum.. 2. bebeğim ...eklerseniz sevinirim.
inşallah hepimz öyle oluruz...ne güzel...şimdi buraya doğuma kadar bebiş için aldıklarımızı fala ekleyebilioz demi.........
ilk kızım 3.5 yasında ondada eylül annelerindeydim ki hala yazıyoruz arkadaslar. tel. falan görüşüoz.
bakalım buradaki dostluklar nasıl olacak....