2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 406711
ekleyebildim mi bilmiorum..benim sonucum bu :S

tatlım senin 5 haftalık 3 değil 1000 i geçmişsin bak:KK34:

Eki Görüntüle 406714
Bu arada hafta sonu 2 haftalık bekleme süresi doldu.ve hem keseyi hem bebeğimi..hem de kalp atışlarını duyduk Allahıma çk şükürr...
Buda Benim Mercimeğim işte...Allah hepimize yardım etsin..Nazarlardan saklasınn...Dualarımızı eksik etmeyelim...

gözün aydın pek tatlı maşallah:nazar:

evet değerler kafa karıştıcı..zaten son gittiğimde 6hafta 6 günlük dedi..
şu anda 7+5deyim..
yani bu sonuca göre..;dediğin gibi 3 değil 5 oluyo:)
senin ansıl gidio...agrıo bulantın var mı??:nazar:

evet değerler kafa karıştıcı..zaten son gittiğimde 6hafta 6 günlük dedi..
şu anda 7+5deyim..
yani bu sonuca göre..;dediğin gibi 3 değil 5 oluyo:)
senin ansıl gidio...agrıo bulantın var mı??:nazar:

BAŞ DÖNMESİ VE BULANTI HİSSİ AYNEN DEVAM EDİYOR AĞRIM YOK ALLAH ŞÜKÜR SEN NASILSIN

slm kızlar biz geldikk bebişimin kalp atışı başlamış Allahıma şükürler olsunki ama dinlemedik. 20 gün sonra bidaha çağırdı dokto amcamız. bebeğin gelişimide çok iyi dedi:nazar::nazar::nazar: 6 haftalık olmuşuz bu arada

maşallah canım,Allah banada nasip etsin bakalım bende duyarım haftaya inşallah..
kızlar bugün canım sıkılıyor,aslında sıkılmıyor da facebook a yoğunlaşıp burayı boşlamanızdan korkuyorum yanii..görüyorum yazdıklarını ama burası daha güzel ya ,facebookta sürekli bir yorum yapılıyor hiç bir şey yapamadan kalkıyorum ..aslında kalkamıyorum biri bişey yazıyor bırakıp kalkamıyorum..:18::KK17::KK50:anlatamadım :KK43:

kızlar merhaba bişey sormak istiyorum sizlere 5 haftalığım bende dün kesemizi görmek için gittik kesenin etrafında kanamam varmış düşük tehdidiymiş jel verdi bunun için ve yatak istirahati.benimle aynı durumda olan varmı yada bu konu hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarınızı bekliyorum..

slm kızlar biz geldikk bebişimin kalp atışı başlamış Allahıma şükürler olsunki ama dinlemedik. 20 gün sonra bidaha çağırdı dokto amcamız. bebeğin gelişimide çok iyi dedi:nazar::nazar::nazar: 6 haftalık olmuşuz bu arada

gözün aydın tatlım maşallah bebişine :nazar:

saol cnmmm tatlım sen o battaniyeyi kaça aldın bende geçen hafta görmüştüm çok hoşuma gittimşti seninkinin fiyatını merak ettim

40 tlye aldım birde kargo parası verdim 45 e geldi bana canım internettn almıştım ama çok tatlı ve kullanışlı herkes tecrübeli annelerde bayıldı normal battaniyeden bebeğin ayakları falan açılıyorya tutamadığında bunda o risk yok ben tavsiye ederim yumuşacıkkk:KK9: 7-8 ayına kadar kullanabilirim rahatlıkla

Son düzenleme:
40 tlye aldım birde kargo parası verdim 45 e geldi bana canım internettn almıştım ama çok tatlı ve kullanışlı herkes tecrübeli annelerde bayıldı normal battaniyeden bebeğin ayakları falan açılıyorya tutamadığında bunda o risk yok ben tavsiye ederim yumuşacıkkk:KK9: 7-8 ayına kadar kullanabilirim rahatlıkla

benim sorduğumda 25 dediler tatlım . ama tabi kalite farkı vardır . evet çok kullanışlı çok beğenmiştim bende

neyse kızlar ben çıkıyorum bulaşığım duruyo nasıl yıkicamm bilmiyorummm çok kötüyümmm

Bu arada arkadaşlar meşhur bebek bezi var yaa,,pri.. diye...ben onun sitesine üye oldum hamile olduğumu belirttim bana hediye paketi yolladılar sizde başvurun ,,,bebek bezi,deneme boyları oantene şampuan,ariel çamaşır deterjanı,,bide tupper ın mama kasesi:KK42:

Bu arada arkadaşlar meşhur bebek bezi var yaa,,pri.. diye...ben onun sitesine üye oldum hamile olduğumu belirttim bana hediye paketi yolladılar sizde başvurun ,,,bebek bezi,deneme boyları oantene şampuan,ariel çamaşır deterjanı,,bide tupper ın mama kasesi:KK42:

canım bende mil.... diye bilinen mama markasına üyüe olmuştum banada ordan gelmişti dur senin dediğinede olayım hemen:KK1:

Canım ücret ödüyo musun onun için?

X