2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Kızlar ben bugün doktora gittim. normalde son adet tarihime göre hamileliğimin 6. haftasındaydım, ama doktor bugün ultrasonla baktı, gelişimine göre 5. haftadasın, geç döllenme olmuştur dedi. Daha önce başka bi dr.a gitmiştim hiçbişey söylememişti, bu bir sürü şey sordu ve tahlil istedi. Kan uyuşmazlığı varsa mutlaka doktorunuza söyleyin, onlar sormayı unutabiliyorlar. Geçirdiğiniz hastalıkları da bilmeleri gerekiyomuş. Aklınızda bulunsun. :KK34:
Hepinizi öpüyorum...:KK16:

canım bende mil.... diye bilinen mama markasına üyüe olmuştum banada ordan gelmişti dur senin dediğinede olayım hemen:KK1:

CANIM ben mil.. ya üye olmadım çünkü onlar tarihli ya son kullanım tarihi geçince kullanamamki zaten bebiş doğacakaralıkta sonra 6 ay süt emcek süresi geçer dedim...sen pri.. ol geliyo 10 -15 gün içinde
Canım ücret ödüyo musun onun için?

sadece 5 tl ödüyorsun kargo parası:KK19:

Bu arada arkadaşlar meşhur bebek bezi var yaa,,pri.. diye...ben onun sitesine üye oldum hamile olduğumu belirttim bana hediye paketi yolladılar sizde başvurun ,,,bebek bezi,deneme boyları oantene şampuan,ariel çamaşır deterjanı,,bide tupper ın mama kasesi:KK42:
banada geldi ama henüz alamadım ama kargoda beklemede
Canım ücret ödüyo musun onun için?

5tl kargo ücreti ödeniyo canım
baska böle numune yollayacak olan yerleri bilen varsa bildirsin lütfenn:KK17:

amannn amannn arakdaşım var bi tane diyarbakırlı dr a sormuş çiğ köfte yiyebilirmiyim diye sakın katiyen yemiceksin demiş,çiğ et ve ağır baharatlardan dolayı sanırım,,:26:

Kızlar bana da doktor bugün çiğ etli şeylerden ve çiğ köfteden kesinlikle uzak dur dedi. Hatta ben sordum etsiz çiğ köfte de mi yemeyim? diye... Sakın! dedi.

Kızlar ben bugün doktora gittim. normalde son adet tarihime göre hamileliğimin 6. haftasındaydım, ama doktor bugün ultrasonla baktı, gelişimine göre 5. haftadasın, geç döllenme olmuştur dedi. Daha önce başka bi dr.a gitmiştim hiçbişey söylememişti, bu bir sürü şey sordu ve tahlil istedi. Kan uyuşmazlığı varsa mutlaka doktorunuza söyleyin, onlar sormayı unutabiliyorlar. Geçirdiğiniz hastalıkları da bilmeleri gerekiyomuş. Aklınızda bulunsun. :KK34:

bizim dr maşallah hiç konuşmuyor zaten,allahtan sağlık ocağı kaydında herşeyi soruyorlarrr:KK8:

içinden bi tane pırlanta kitabı çıkıyor onuda kocişlerin yanında bakalım belki doğum hediyesi alırlar,,

sizce kocişler bize doğum hediyesi alırlarmı kızlarrr:KK1:

evet evet söyleyelim birbirimize bi bez bi bezdir:KK24:

CANIM ben mil.. ya üye olmadım çünkü onlar tarihli ya son kullanım tarihi geçince kullanamamki zaten bebiş doğacakaralıkta sonra 6 ay süt emcek süresi geçer dedim...sen pri.. ol geliyo 10 -15 gün içinde

sadece 5 tl ödüyorsun kargo parası:KK19:

şu an için mama falan yollamıyorlar ilk pakette bebek bezi indirim çekleri hamilelelik el kitabı falan yolladılar her 3 ayda bir birşey yollayacaklarmış kargo bedelide yok mama cinslerini doğuma yakın yollarlar yani

Kızlar bana da doktor bugün çiğ etli şeylerden ve çiğ köfteden kesinlikle uzak dur dedi. Hatta ben sordum etsiz çiğ köfte de mi yemeyim? diye... Sakın! dedi.

etsizine niye hayır dediki anlamadım sonuçta kısırda yiyorsun dimi aynı şey

slm kızlarr...bende pri... sitesine üye oldum fakat hediye paketini nerden isteyecem bir türkü bulamadım...yardımcı olursanız sevinirim..ayrıca milp...ya bende üye oldum ama sanırım 6.aydan sonra geliyomuş hediyeleri:)))

40 tlye aldım birde kargo parası verdim 45 e geldi bana canım internettn almıştım ama çok tatlı ve kullanışlı herkes tecrübeli annelerde bayıldı normal battaniyeden bebeğin ayakları falan açılıyorya tutamadığında bunda o risk yok ben tavsiye ederim yumuşacıkkk:KK9: 7-8 ayına kadar kullanabilirim rahatlıkla
ben gömrmedim banane banane fotosunu görmek isteyoommmm

benimde öyle canım geç döllenme dedi banada bugün 5+5 im

bütün hepsine üye olup numune isteyelim aklınıza gelen her marka canbebe,molfix,v.s.v.s.

hayırlı cumalar arkadaslar..
allah izin ederse 13 aralık doğumum.. 2. bebeğim ...eklerseniz sevinirim.

$asset.jpg $asset1.jpg $asset2.jpg $asset3.jpg

ben gömrmedim banane banane fotosunu görmek isteyoommmm

benimde öyle canım geç döllenme dedi banada bugün 5+5 im

bütün hepsine üye olup numune isteyelim aklınıza gelen her marka canbebe,molfix,v.s.v.s.

işte bunlar tatlım:KK16:

şimdi buraya doğuma kadar bebiş için aldıklarımızı fala ekleyebilioz demi.........
ilk kızım 3.5 yasında ondada eylül annelerindeydim ki hala yazıyoruz arkadaslar. tel. falan görüşüoz.
bakalım buradaki dostluklar nasıl olacak....:KK49:

şimdi buraya doğuma kadar bebiş için aldıklarımızı fala ekleyebilioz demi.........
ilk kızım 3.5 yasında ondada eylül annelerindeydim ki hala yazıyoruz arkadaslar. tel. falan görüşüoz.
bakalım buradaki dostluklar nasıl olacak....:KK49:
inşallah hepimz öyle oluruz...ne güzel...

X