- 25 Nisan 2011
- 10.747
- 3
hem şehir olarak uzaktalardı hemde gelinimiz değişik biriydi.artık gelinimiz bile değil öyle söyleyeyim
hmm anladım canım Allahım herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem şehir olarak uzaktalardı hemde gelinimiz değişik biriydi.artık gelinimiz bile değil öyle söyleyeyim
kızlar 1 mayısta kontrolum vardı bazı tahlıller yaptırmıştım bugun onlar alınıp dr a sonuçlar gösterilecekti neyse benim işler yoğun olduğu için çıkamadım hast. eşimin işine yakın o götürmüş. problem yok demiş ama 15 mayıs gibi gelin 12. haftada gormek ıstıyorum demiş. neden acaba? hiç bir problem yok normalde 2 hafta sonra gormek ıstemesı normalmi yanı 2. gebeler tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum :)
ben 2li testi yaptırmıcam kızlar bi sorun çıksa canınıza kıyabilecekmisinz aldıracakmısınız bebişinizi allahım ne verdiyse kabulümüz
ben yaptırmak istiyorum ama bi sorun çıkarsada nasıl kıyabilirim ona çok zor bi durum Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
ben 2li testi yaptırmıcam kızlar bi sorun çıksa canınıza kıyabilecekmisinz aldıracakmısınız bebişinizi allahım ne verdiyse kabulümüz
ben yaptırmak istiyorum ama bi sorun çıkarsada nasıl kıyabilirim ona çok zor bi durum Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
İnşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz ama hiçbirimiz baki değiliz o çocuğun geleceğini düşünmek zorundayız
İnşallah hiçbirimizde sorun çıkmaz ama hiçbirimiz baki değiliz o çocuğun geleceğini düşünmek zorundayız
selam kızlar nasılsınız bakalım
bende yaptırmayacağım 2 li test zaten tam sonuç vermiyor versede yapacağım birşey yok boşuna can sıkıntısı
kızımdada yaptırmadım zaten asıl gerekli olan ayrıntılı ultrason organları ciğeri böbreği onlarada o zaman bakıyorlar zaten
evt canım ayrıntılı ultrason çok önemli ona kesinlikle gidicem ama 2li test 3 lü test bana inandırıcı gelmiyor
johnsons ın pembe dışı pembe olan bebe yağını kullanıyorum benbende nivea nın yağını almayı düşünüyorum tatlım zaten . bide kızlar çilek kokuluda varmış bilen varmı ben çileğe ve kokusuna bayılıyorum bulursan onu alırım
gözün aydın maşallah cücüğünekızlar kaç gündür okuyarak sizi takip ediyorum artık yazabilirim
bebisimin kalp atışlarını duyamadım ama görebildim çok şükür bu arada kendileri 1 cm olmuş teyzeleri az çok koca kafası seçilir olmuş
çok mutluyum kızlar
süperlerrrrrrr.güle güle giysin kuzucummmmmTEYZELERİ BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ BEBİŞİMİN İLK EŞYALARINI
normal normal 2 hafta sonra görürsün cücükünümerhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. bende bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim. dün keseyi gördük 9 mm büyüklüğünde. kalp atışları ve bebeğim yok henüz endişeleniyorum normal midir bebeğin görünmemesi..
2li teste çağırıyo meloş,bizi de 11.haftada gittiğimizde test edecekkızlar 1 mayısta kontrolum vardı bazı tahlıller yaptırmıştım bugun onlar alınıp dr a sonuçlar gösterilecekti neyse benim işler yoğun olduğu için çıkamadım hast. eşimin işine yakın o götürmüş. problem yok demiş ama 15 mayıs gibi gelin 12. haftada gormek ıstıyorum demiş. neden acaba? hiç bir problem yok normalde 2 hafta sonra gormek ıstemesı normalmi yanı 2. gebeler tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum :)
.........................................................
ben yarın dr. a gidiyorum çok özledim minişimi
.........................................................
ben 2 li testi yapıtırırken şöyle düşünmüştüm eğer yüksek çıkarsa kendimi duruma hazırlarım bilirim ki doğduğunda down sendromlu olma ihtimali var ve ben bu ihtimale hazırlıklı olmalıyım...
ama düşük çıkarsa içim rahat bir şekilde devam ederim.yaptırmazsam acaba ihtimal var mı yokmu diye doğumu beklemek durumunda kalırım..herkesin düşüncesi farklı,kendimi hazırlamak adına yaptırırdım..doğduğunda durumla karşı karşıya kalmak daha kötü olur sanırım..