2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoş geldin normal canım bende geçen hafta gittiğimde bebeği görememiştik normal daha miniminnacık oolduğu için göstermiyor kendini yarın gidicem doktora senide çağırmıştır tekrar gittiğinde inşallah göreceksin bebişinide kalp atışlarını da

bakma ağlandığıma ben şanslıyım herkesi geçtim fasulyemi yana yana bekleyen bir teyzesi var kesin şimdiden alışverişe başlamıştır ama kimseye söylemiyordur

ne güzel şanslı bebiş teyzesi var bizimde 2 halası var ben şimdiden diyorum hediyelerinizi hazırlayın diye

Merhaba aralık anneleri ben geldim:) daha henüz kalp atışını dinlemeye gidemedik aslında randevumuz 9 mayıstı ama bugün gitmeye calışacagız birşey soracagım acaba kalp atışını vajinal ultrasyondan mı dinliyorlar yoksa karnımızdan mı 8. hafta içindeyiz bebişimize zarar vermesin vajinalultrasyon diye deneyimlilere sorayım dedim

.........................................................

Son düzenleme:

ben cuma gün gittin karnımdan duyuldu pıt pıtlar seninde duyulur büyük ihtimalle
eğer duyamazsa ve ekranda kendide göremez ise vajinal bakar ama endişe etme bebeğe bi zararı yokmuş

kızlar 1 mayısta kontrolum vardı bazı tahlıller yaptırmıştım bugun onlar alınıp dr a sonuçlar gösterilecekti neyse benim işler yoğun olduğu için çıkamadım hast. eşimin işine yakın o götürmüş. problem yok demiş ama 15 mayıs gibi gelin 12. haftada gormek ıstıyorum demiş. neden acaba? hiç bir problem yok normalde 2 hafta sonra gormek ıstemesı normalmi yanı 2. gebeler tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum :)

ayyy kızlar güleceksiniz sabah rüyamda burayı gördüm

ben buraya bişey yazmışım biriside alıntı yapmış demiş ki:
"sizin yorumlarınızı hiç beğenmiyorum,bize ne sizin ilk bebeğinizden ,yok kocanızdan,yok bilmem nenizde"diye yorum yapmış,bende okuyorum çok üzülüyorum

bu rüyanın sebebini şuna bağlıyorum,gebeliğin ilk aylarında kimse halinizden anlamaz,kasık ağrınızmış,yok bulantınızmış,yok düşük tehlikenizmiş herkes abartılı bulur,bende biraz soyutladım çevremden kendimi bu aralar karnım çıkmaya başlayınca açılırım biraz ancak o zaman anlıyorlar çünkü durumu buraya yoğunlaştım çünkü bizi ancak biz anlarız..buda rüyama böyle girdi demekkin

2'li test zamanı geldi meloscuğum panik yapmahepimiz sırayla gideceğiz

kızlar biz bugün çok kötüyüz yarın bi aksilik çıkmazsa doktor amcamızdan ilaç isticem bir umut belki biraz rahatlarım

huri alemsin sen Kim bizi nasıl anlayabilirki?sürekli kendimizi dinleyip yeni bulgular yeni tanılar koyuyoruz

benimki de 15 aylık... bak bebeğin bir ayaklansın aha zor,süt meselesi de problem emziriyorum kilo vermişim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…