merhaba arkadaşlar. aranıza yeni katıldım. bende bugün itibariyle 5+1 günlük hamileyim. dün keseyi gördük 9 mm büyüklüğünde. kalp atışları ve bebeğim yok henüzendişeleniyorum normal midir bebeğin görünmemesi..
bakma ağlandığıma ben şanslıyım herkesi geçtim fasulyemi yana yana bekleyen bir teyzesi varkesin şimdiden alışverişe başlamıştır ama kimseye söylemiyordur
ne güzel şanslı bebiş teyzesi var bizimde 2 halası var ben şimdiden diyorum hediyelerinizi hazırlayın diye
merhaba aralık anneleri ben geldim:) daha henüz kalp atışını dinlemeye gidemedik aslında randevumuz 9 mayıstı ama bugün gitmeye calışacagız birşey soracagım acaba kalp atışını vajinal ultrasyondan mı dinliyorlar yoksa karnımızdan mı 8. Hafta içindeyiz bebişimize zarar vermesin vajinalultrasyon diye deneyimlilere sorayım dedim
merhaba aralık anneleri ben geldim:) daha henüz kalp atışını dinlemeye gidemedik aslında randevumuz 9 mayıstı ama bugün gitmeye calışacagız birşey soracagım acaba kalp atışını vajinal ultrasyondan mı dinliyorlar yoksa karnımızdan mı 8. Hafta içindeyiz bebişimize zarar vermesin vajinalultrasyon diye deneyimlilere sorayım dedim
ayy ne güzel sizin bebişleriniz şanslı benim bebişimin ne teyzesi nede halası olcak ikiside yok
ben cuma gün gittin karnımdan duyuldu pıt pıtlar seninde duyulur büyük ihtimalle
eğer duyamazsa ve ekranda kendide göremez ise vajinal bakar ama endişe etme bebeğe bi zararı yokmuş
ben teyzelikte başarılıyımhala olmayı pek beceremedim o yüzden ben sizinde teyzeniz olabilirim
kızlar 1 mayısta kontrolum vardı bazı tahlıller yaptırmıştım bugun onlar alınıp dr a sonuçlar gösterilecekti neyse benim işler yoğun olduğu için çıkamadım hast. eşimin işine yakın o götürmüş. problem yok demiş ama 15 mayıs gibi gelin 12. haftada gormek ıstıyorum demiş. neden acaba? hiç bir problem yok normalde 2 hafta sonra gormek ıstemesı normalmi yanı 2. gebeler tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum :)
2'li test zamanı geldi meloscuğum panik yapmahepimiz sırayla gideceğiz
yaaaaaaaaa o ney :)
bu arada hala olmayı nie beceremedin tatlım
yaaaaaaaaa o ney :)
ayyy kızlar güleceksiniz sabah rüyamda burayı gördüm
ben buraya bişey yazmışım biriside alıntı yapmış demiş ki:
"sizin yorumlarınızı hiç beğenmiyorum,bize ne sizin ilk bebeğinizden ,yok kocanızdan,yok bilmem nenizde"diye yorum yapmış,bende okuyorum çok üzülüyorum
bu rüyanın sebebini şuna bağlıyorum,gebeliğin ilk aylarında kimse halinizden anlamaz,kasık ağrınızmış,yok bulantınızmış,yok düşük tehlikenizmiş herkes abartılı bulur,bende biraz soyutladım çevremden kendimi bu aralar karnım çıkmaya başlayınca açılırım biraz ancak o zaman anlıyorlar çünkü durumu buraya yoğunlaştım çünkü bizi ancak biz anlarız..buda rüyama böyle girdi demekkin
Kızlar benide listeye eklermisiniz ya da benim yerime arkadaşımıza mesaj atarmısınız rica etsem.
Son adet tarihim 18 mart ikinci bebeğim yaşım 26 kilom 55
Tamamen plansız olan bir hamilelelik ilk gün çok üzüldüm ama şu an iyi drrumdayım oğlum daha 12 aylık işim biraz zor sanırım