buarada eşlerinizin davranışları nasıl kızlar sizin onlara karşı davranışınız değişti mi bebekten sonraki gelişmeler neler:87::87::87:
buarada eşlerinizin davranışları nasıl kızlar sizin onlara karşı davranışınız değişti mi bebekten sonraki gelişmeler neler:87::87::87:
hamile olduğumu ilk öğrendiğimde sanki herşeyi inadıma yapıyo gibiydi herşeye uyuz oluyodum çok sinirleniyodum :) ama şuan çok iyi herşey güzel hatta bebeğimiz için sigarayı bırakma kararı aldı ve üç gündür hiç içmiyor :) umarım birdaha başlamaz :)
bende merak ediyorum kızlar eşlerle durumlar nasıl
Allah izin verirse ben de Aralık annesi olacağım..
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız, evladla imtihan edilenlerden olmayız.
Bir şey sormak istiyorum... Ben de hala istifra olayı yok.. Sadece kokulara karşı fazla hassasiyet nedeniyle bazı yemekleri hiç istemiyorum.. Ama o kadar..
Hamile olduğumu belirten başka da hiçbir belirti yaşamıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar var mı?
Bir de geçen hafta kalp atışı için gittik doktara, 118 çıktı.
Sizler de paylaşabilir misiniz kalp atış sayılarınızı, doktor herhangi bir şey söylemedi çünkü, iyidir, normaldir falan diye.. =)
sonradan aklıma geldi,
Selamlar herkese,
Bir şey sormak istiyorum... Ben de hala istifra olayı yok.. Sadece kokulara karşı fazla hassasiyet nedeniyle bazı yemekleri hiç istemiyorum.. Ama o kadar..
Hamile olduğumu belirten başka da hiçbir belirti yaşamıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar var mı?
Sizler de paylaşabilir misiniz kalp atış sayılarınızı, doktor herhangi bir şey söylemedi çünkü, iyidir, normaldir falan diye.. =)
sonradan aklıma geldi,
Selamlar herkese,
biz geldiikkk çok mutluyuz.....
neredeyse ağlayarak girdim doktorun yanına...o usg yi açtı ben gözlerimi kapattım...bak pıt pıt dedi deriiinnn bir ohh çekerek açtım gözlerimi ve 4 hamileliğimde ilk kez güzel bişey duymanın rahatlığıyla bıraktım kendimi...4 mm olmuşuz teyzoşlar...6+1 iz SAT hesabından 3-4 gün öndeyiz (bu arada aile hekimime uğradım hemşiremiz oğlan olabilir dedi genelde oğlanlar böyle hızlı gidermiş:))) iğnelerimizi aldık...önceki 3 düşüğü göz önünde bulundurarak claxene 0.4 başladık..hafif koyu bölgeler var dinlenmen gerek dedi doktorumuz veeeee çooookkk mutlu oldum tammmm 30 gün rapor verdi ve böylece yaz tatiline girdimmm :)))) dilerim bu kez Allahım kucağıma almayı da nasip eder ve içime doldurduğu sev verebileceğim birisi daha eklenir hayatıma.....
eşime gelince sevgisini katladı galiba artık iki kişilik seviyor......
sonradan aklıma geldi,
Selamlar herkese,
bebeğin normal kalp atım hızı 120-160 arasındadır. ancak korkmayın 118 de düşük bir değer değil 100'un altında bir problem olduğu düşünülür
ay cok sewindim inşaallah saglıkla kucagına alırsın mutlugun dahada katlanır o zaman evt bu doktorun dedigine inanıyorum benm de paşam cok hızlı gelişirdi amanda maşallah maşallahbiz geldiikkk çok mutluyuz.....
neredeyse ağlayarak girdim doktorun yanına...o usg yi açtı ben gözlerimi kapattım...bak pıt pıt dedi deriiinnn bir ohh çekerek açtım gözlerimi ve 4 hamileliğimde ilk kez güzel bişey duymanın rahatlığıyla bıraktım kendimi...4 mm olmuşuz teyzoşlar...6+1 iz SAT hesabından 3-4 gün öndeyiz (bu arada aile hekimime uğradım hemşiremiz oğlan olabilir dedi genelde oğlanlar böyle hızlı gidermiş:))) iğnelerimizi aldık...önceki 3 düşüğü göz önünde bulundurarak claxene 0.4 başladık..hafif koyu bölgeler var dinlenmen gerek dedi doktorumuz veeeee çooookkk mutlu oldum tammmm 30 gün rapor verdi ve böylece yaz tatiline girdimmm :)))) dilerim bu kez Allahım kucağıma almayı da nasip eder ve içime doldurduğu sev verebileceğim birisi daha eklenir hayatıma.....
eşime gelince sevgisini katladı galiba artık iki kişilik seviyor......
yakamoz ben çok sık giremiyorum.kusura bakma.görev nedeniyle burdayım.aslen izmirliyim.seni okuyunca çok sevindim.benim 5 ay kadar önce problemli bir hamileliğim ve sonrasında kürtajım olmuştu.o süreçte maalesef gezmediğim doktor kalmadı.mehmet ağar çok iyi fakat çok yoğun saatlerce beklemek gerekiyor bazen.orhan bey jinepark a geçmiş sanırım.onun da çok iyi olduğunu duydum.bir kez gitmiştim.bu iki doktor özellikle normal doğuma teşvik eden doktorlar.ben kürtajımı osm de zeki mil de oldum.çok memnun kaldım doktorun yoğunluğu dışında.doğumumda sezeryan olacağı için osm yi düşünüyorum şimdilik.
aa ne güzelmiş tatlım bebişinin halasından olur bunlar. ben bunu kendim yaparım artık mevlüt şekerleri içinde eminönüne gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
bende 7 aylıkken eminönünden alıp evde kendim yaptım son haftalarımda kuruyemişçiden gidip şekerini almıştım..eklersin bakarız artık tatlım
güzel demek barıştınızgeçen eşime çokkk güldüm mesela....mutfakta bulaşık vardı bana yardım olsu diye sen yat ben onları yerleştiririm dedi....saolsun yine düşünmesi yeter ama...sabah kaltım baktım makinenin içine sanki masa dizmiş tabakların bardakların ağızları yukarı bakıyor....birde sığdırmak için öyle bir çaba sarfetmişki teli çIkARTMaktA zorlandım...nasıl güldüm ama?????
Allah shepimize nasip etsin Hayırlı keyifli doğumlar inşallah bende okuyup okuyup hem gülüyorum hem ağlıyorumAyyy yeni fırsat bulabildim okudum doğum hikayeni. Ne güzel anlatmışsın her anını. Bir satırını bile kaçırmadan okudum valla gözlerim doldu çok duygulandım yaa.:85: