2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

buarada eşlerinizin davranışları nasıl kızlar sizin onlara karşı davranışınız değişti mi bebekten sonraki gelişmeler neler :87::87::87:

herşey çok güzeldi taki görümcem pazar günü bize misafirliğe gelene kadar dün gecede kızlarla derteleştik bu konuyu...şuan hala konuşmuyorummmm...kızlar küsme konuş diyor ama zaten konuşmak için daha hiç fırsatımız olmadı bakalım bu akşam ne olucak....

bunun dışında dualarımız kabul olduğu için çok mutluyuz...eşim yarım saate bir veya 1 saate bir soruyor nasıl iyimi bir sorun varmı???

buarada eşlerinizin davranışları nasıl kızlar sizin onlara karşı davranışınız değişti mi bebekten sonraki gelişmeler neler :87::87::87:

hamile olduğumu ilk öğrendiğimde sanki herşeyi inadıma yapıyo gibiydi herşeye uyuz oluyodum çok sinirleniyodum :) ama şuan çok iyi herşey güzel hatta bebeğimiz için sigarayı bırakma kararı aldı ve üç gündür hiç içmiyor :) umarım birdaha başlamaz :)

bende merak ediyorum kızlar eşlerle durumlar nasıl

Allah izin verirse ben de Aralık annesi olacağım..

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız, evladla imtihan edilenlerden olmayız.

Bir şey sormak istiyorum... Ben de hala istifra olayı yok.. Sadece kokulara karşı fazla hassasiyet nedeniyle bazı yemekleri hiç istemiyorum.. Ama o kadar..
Hamile olduğumu belirten başka da hiçbir belirti yaşamıyorum. Benim gibi olan arkadaşlar var mı?
Bir de geçen hafta kalp atışı için gittik doktara, 118 çıktı.
Sizler de paylaşabilir misiniz kalp atış sayılarınızı, doktor herhangi bir şey söylemedi çünkü, iyidir, normaldir falan diye.. =)
sonradan aklıma geldi,

Selamlar herkese,

geçen eşime çokkk güldüm mesela....mutfakta bulaşık vardı bana yardım olsu diye sen yat ben onları yerleştiririm dedi....saolsun yine düşünmesi yeter ama...sabah kaltım baktım makinenin içine sanki masa dizmiş tabakların bardakların ağızları yukarı bakıyor....birde sığdırmak için öyle bir çaba sarfetmişki teli çIkARTMaktA zorlandım...nasıl güldüm ama?????

Son düzenleme:

cnm ben daha yeni anneyim bebeğin kalp atış sesi nasıl oranı nasıl hiç tatmadım....ama dr.bir şey demediyse sorun yoktur herhalde....bilen annelerimiz detsek olucaklardır...
rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin...

biz geldiikkk çok mutluyuz.....

neredeyse ağlayarak girdim doktorun yanına...o usg yi açtı ben gözlerimi kapattım...bak pıt pıt dedi deriiinnn bir ohh çekerek açtım gözlerimi ve 4 hamileliğimde ilk kez güzel bişey duymanın rahatlığıyla bıraktım kendimi...4 mm olmuşuz teyzoşlar...6+1 iz SAT hesabından 3-4 gün öndeyiz (bu arada aile hekimime uğradım hemşiremiz oğlan olabilir dedi genelde oğlanlar böyle hızlı gidermiş:))) iğnelerimizi aldık...önceki 3 düşüğü göz önünde bulundurarak clexane 0.4 başladık..hafif koyu bölgeler var dinlenmen gerek dedi doktorumuz veeeee çooookkk mutlu oldum tammmm 30 gün rapor verdi ve böylece yaz tatiline girdimmm :)))) dilerim bu kez Allahım kucağıma almayı da nasip eder ve içime doldurduğu sevgiyi verebileceğim birisi daha eklenir hayatıma.....

eşime gelince sevgisini katladı galiba artık iki kişilik seviyor......

Son düzenleme:
benim eşim cok tatlı oldu ilk ögrendiğinde zaten çocuk gibi seviniyodu biz bir de olmayabilire hazırlamıstık kendimizi cok kistim vardı cunku adet olmayı beklerken hamile kalınca sürpriz oldu arada yardım ediyor falan hiç bişeye elini sürmeyen adam

ben az önce geldim, ne kadar olduğunu söylemedi ama gayet iyi dedi şu dönemde 100 ile 120 arası olmasınını bekleriz dedi....

cnm geldiğini gördüm yazmanı bekliyorum bende.....bende cuma günü görücemde neler olduğunu merak ettim....AYYYY NE GÜZEL DUYUDUN YANİ O DÜNYANIN EN GÜZEL SESİNİ O HUZURUN MUTLULUĞUN SEVİCİN SESİNİ DARISI BAŞIMA......ÇOOK SEVİNDİM...CNM......
buarada tatilinde hayırlı olsun.....güzel güzel dinlen.....yiğenimize iyi bak.....

ALLAHIM BENDE CUMA GÜNÜ BÖYLE GÜZEL ŞEYLER YAZMAK İSTİYORUM...HADİ BEBEĞİM GÖSTER KENDİNİ.....

ay cok sewindim inşaallah saglıkla kucagına alırsın mutlugun dahada katlanır o zaman evt bu doktorun dedigine inanıyorum benm de paşam cok hızlı gelişirdi amanda maşallah maşallah

Ayyy yeni fırsat bulabildim okudum doğum hikayeni. Ne güzel anlatmışsın her anını. Bir satırını bile kaçırmadan okudum valla gözlerim doldu çok duygulandım yaa.:85:

bende 5 ay önce dış gebelik ameliyatı oldum.medigapta adnan beye yönlendirdiler.apar topar gittik tanıştık ameliyat oldum.hamileliği bu kadar erken beklemiyodum. adetim gecikince yine dış gebelik ihtimali olabileceği için yine aynı doktora gittik.hamile olduğumu geçen hafta öğrendim.burda iyi doktorlar az ama çok yoğunlar.bende orhan beyle mehmet ağara gidip bi bakcam duruma göre karar vercem.osm de hakan bey varmış.geçen gün onun bir hastasıyla tanıştım memnun olduğunu söyledi.
sen ne iş yapıyosun burda? bende aslen adanalıyım görev sebebiyle burdayım.eşim polis memuru mecburi hizmti için geldik.bende öğretmenim.

aa ne güzelmiş tatlım bebişinin halasından olur bunlar. ben bunu kendim yaparım artık mevlüt şekerleri içinde eminönüne gitmeyi düşünüyorum Allah nasip ederse
eklersin bakarız artık tatlım
bende 7 aylıkken eminönünden alıp evde kendim yaptım son haftalarımda kuruyemişçiden gidip şekerini almıştım..

güzel demek barıştınız böyle böyle bitecek bu gebişlik durumu inşallah kışa oh diyeceğiz

Ayyy yeni fırsat bulabildim okudum doğum hikayeni. Ne güzel anlatmışsın her anını. Bir satırını bile kaçırmadan okudum valla gözlerim doldu çok duygulandım yaa.:85:
Allah shepimize nasip etsin Hayırlı keyifli doğumlar inşallah bende okuyup okuyup hem gülüyorum hem ağlıyorum

Arkadaşlarrr bugün dayanamadım cuma gunune gıdecegım randevuyu ozele gıtmekten vazgecerek kendı hastanemde baktırdım hem ustten hem alttan benım hesabıma gore bugun tam 6+0 haftalık ve bebıkımın hm kesesını hemde kalp atıslaırnı gordummmm ayyyy cok guzelll bır duyguu henuz ultrason goruntusunu yuklemedım ama esım nazar deger dıyee yukletmıyorr(((( :)))))))))

Arkadaslar her neyse yukluyorum kızıyo ama dayanamıcam ama nasıl yuklenıyorr butonum yok yuklemek ıcınnn. Soyleyebılırmısnız?

Canım benım cok sagol ama senın paylastıgın seye benzer bır sey yokkı bende(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…