biş sorcam kızlar ya benim drum hiç kan testi yapmadı dün sordum gerek yok 12.haftada gerekli testleri yapcam diyo sanki ihmal ediliyomuşum gibi geliyo özel hastaneye gidiyorum bide bu hafta devlet hastanesine gidicem kafam karıştı idrar kan yapılması gerekiyo yanlışmı biliyorum
biş sorcam kızlar ya benim drum hiç kan testi yapmadı dün sordum gerek yok 12.haftada gerekli testleri yapcam diyo sanki ihmal ediliyomuşum gibi geliyo özel hastaneye gidiyorum bide bu hafta devlet hastanesine gidicem kafam karıştı idrar kan yapılması gerekiyo yanlışmı biliyorum
beni doktorumda daha istemedi ama benim doktorum kal atışını duyduktan sonra istiyo tatlım. sağlık ocağına gitsene ordada yapıyolar aile hekimi istiyo benim aile hekimim hemen öğrenir öğrenmez istedi kansızlık çıktı bende
bencede yapması lazım tatlım benim kalp atışını duyduğumuz gün yaptı tam kan sayımımı ve tsh'ımı ölçtürdü birde ben ateşlenmiştim o yüzden idrarımada aktı normalde bakarmıydı idrara bilmiyorum ama kan sayımını yapması lazım bildiğim kadarıyla
benimki tüp bebek tedavi öncesi ciger filmi ekg bütün kan sayımı hormonlar bulaşıcı hastalıklar falan hepsi bakıldı küçük bi çekup dan geçtik eşimle birlikte bendede ozmn kansızlık çıktı ve tedav isüresincede kanda yine birsürü hormon protein filan baktılar aile hekiminede son beta hcgme baktırdım hiç bişi demedi 10, hafa gel bakalım dedi bende pinpirikleniyom ya bişi olursa geç kalırsam diye ankaradayım ben burda halk arasında büyük dogum diye adlandırdıgımız bi hastane var 10 mayısa oraya randevu aldım
benimki tüp bebek tedavi öncesi ciger filmi ekg bütün kan sayımı hormonlar bulaşıcı hastalıklar falan hepsi bakıldı küçük bi çekup dan geçtik eşimle birlikte bendede ozmn kansızlık çıktı ve tedav isüresincede kanda yine birsürü hormon protein filan baktılar aile hekiminede son beta hcgme baktırdım hiç bişi demedi 10, hafa gel bakalım dedi bende pinpirikleniyom ya bişi olursa geç kalırsam diye ankaradayım ben burda halk arasında büyük dogum diye adlandırdıgımız bi hastane var 10 mayısa oraya randevu aldım
arkadaşım belki tedavi öncesi yapılan testleri yeterli görmüştür.yoksa yaparlardı.hamileliğin ile ilgili fiziksel bir sıkıntın yoksa çokta üzerinde durma
olmaz birşey inşallah tatlım içini ferah tut arkadaşın dediği gibi sağlık ocağına gidiver orda yaptır bende yarın gideceğim kalp atışını duyduktan sonra gel demişti hemşirem zaten sen gitmezsen gel diye arıyorlar gitmezsen suç sayılıyormuş ordada takip altında olman gerekliymiş
kızlar hurser vardı nerde bilginiz var mı ?yoksa yazdıda benim mi gözümden kaçtı
olmaz birşey inşallah tatlım içini ferah tut arkadaşın dediği gibi sağlık ocağına gidiver orda yaptır bende yarın gideceğim kalp atışını duyduktan sonra gel demişti hemşirem zaten sen gitmezsen gel diye arıyorlar gitmezsen suç sayılıyormuş ordada takip altında olman gerekliymiş
sagolun canlar ya napiim aklıma takılıyo kanla besleniyo gerek yok dedi ama işteeeee çok şükür hiç bi sıkıntım yok
saglık ocagınada işte 10, hafta çagırdılar ozaman gidicem
ben bu aile hekimi işini hep erteliyorum başıma iş alacağım galiba
ben bu aile hekimi işini hep erteliyorum başıma iş alacağım galiba
ben geçen hafta yaptırdım gebelik kaydımı :)) takibinden ebeler mesul, onlar sürekli arıyorlar zaten...
tekrar kan vermem gerekirmi?kendi doktorumdan test sonuçlarımı alıptamı gideyim??????
tekrar kan vermem gerekirmi?kendi doktorumdan test sonuçlarımı alıptamı gideyim??????
abbooovvvv ilk kıyafet alan annemisEki Görüntüle 403574 Eki Görüntüle 403575
kızlar daha bebişin cinsiyeti belli değil ama çok beğendikbabaannesi aldı bebişime nasıl kızlar
ben geçen hafta yaptırdım gebelik kaydımı :)) takibinden ebeler mesul, onlar sürekli arıyorlar zaten...
abbooovvvv ilk kıyafet alan annemisInşallah gönlünüze göre verir allahım kız olur canım gerçekten süslemek çok keyifli oluyor.
alla allla sadece gidip sağlık ocağına gebeyim diye kayıt mı olucaz??muayne falan da ediyorlar mı?
Kendi aile hekimimize kayıt yaptırmıştım kızımı ama o kadının dediği hiç bir şeyi yapmam,doktor olacak kadın hamile olduğunu bile bile yanlış ilaç içer mi?allah korusun bana şeker verse yemem
abbooovvvv ilk kıyafet alan annemisİnşallah gönlünüze göre verir Allahım kız olur canım gerçekten süslemek çok keyifli oluyor.
alla allla sadece gidip sağlık ocağına gebeyim diye kayıt mı olucaz??muayne falan da ediyorlar mı?
kendi aile hekimimize kayıt yaptırmıştım kızımı ama o kadının dediği hiç bir şeyi yapmam,doktor olacak kadın hamile olduğunu bile bile yanlış ilaç içer mi?Allah korusun bana şeker verse yemem
sağlık ocağı ilaç vermiyormuş şunu şunu yapy yapma diye telkinde bulunuyormuş birde tansiyon ölçüp kalp atışışlarını dinliyor aşılarını yapıyormuş o kadar