2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

beni doktorumda daha istemedi ama benim doktorum kal atışını duyduktan sonra istiyo tatlım. sağlık ocağına gitsene ordada yapıyolar aile hekimi istiyo benim aile hekimim hemen öğrenir öğrenmez istedi kansızlık çıktı bende

bencede yapması lazım tatlım benim kalp atışını duyduğumuz gün yaptı tam kan sayımımı ve tsh'ımı ölçtürdü birde ben ateşlenmiştim o yüzden idrarımada aktı normalde bakarmıydı idrara bilmiyorum ama kan sayımını yapması lazım bildiğim kadarıyla

benimki tüp bebek tedavi öncesi ciger filmi ekg bütün kan sayımı hormonlar bulaşıcı hastalıklar falan hepsi bakıldı küçük bi çekup dan geçtik eşimle birlikte bendede ozmn kansızlık çıktı ve tedav isüresincede kanda yine birsürü hormon protein filan baktılar aile hekiminede son beta hcgme baktırdım hiç bişi demedi 10, hafa gel bakalım dedi bende pinpirikleniyom ya bişi olursa geç kalırsam diye ankaradayım ben burda halk arasında büyük dogum diye adlandırdıgımız bi hastane var 10 mayısa oraya randevu aldım

mutlu, huzurlu, sağlıklı bir gün dileklerimle tümmm güzel anneler ve şirinlerine günaydınnnn....

arkadaşım belki tedavi öncesi yapılan testleri yeterli görmüştür.yoksa yaparlardı.hamileliğin ile ilgili fiziksel bir sıkıntın yoksa çokta üzerinde durma

olmaz birşey inşallah tatlım içini ferah tut arkadaşın dediği gibi sağlık ocağına gidiver orda yaptır bende yarın gideceğim kalp atışını duyduktan sonra gel demişti hemşirem zaten sen gitmezsen gel diye arıyorlar gitmezsen suç sayılıyormuş ordada takip altında olman gerekliymiş

arkadaşım belki tedavi öncesi yapılan testleri yeterli görmüştür.yoksa yaparlardı.hamileliğin ile ilgili fiziksel bir sıkıntın yoksa çokta üzerinde durma

sagolun canlar ya napiim aklıma takılıyo kanla besleniyo gerek yok dedi ama işteeeee çok şükür hiç bi sıkıntım yok
saglık ocagınada işte 10, hafta çagırdılar ozaman gidicem

kızlar hurser vardı nerde bilginiz var mı ?yoksa yazdıda benim mi gözümden kaçtı

merhabalar kıslar,
ara ara takip ediyorum ama yazamıyorum kac gundur.
bulantı ve baş dönmelerinden ayağa kalkamıyorum.devamlı istifra etmekten boğazım tahrıs oldu burnum kanıyor.canım hıcbırsey ıstemıyor kesın somaliler gıbı dogacak cocuk.işe gelmek zorundayım yerıme bakacak kımse yok ruh gıbıyım ev kontrolden cıktı esım saolsun mutfagı devraldı yoksa yemek yemek ıcın bıle gıremıyorum mutfaga.banyo tuvalet kokusunu cekemıyorum sampuan kokusundan nefret ettım.ya bır benmıyım bu kadar agır gecıren?

ben bu aile hekimi işini hep erteliyorum başıma iş alacağım galiba

sagolun canlar ya napiim aklıma takılıyo kanla besleniyo gerek yok dedi ama işteeeee çok şükür hiç bi sıkıntım yok
saglık ocagınada işte 10, hafta çagırdılar ozaman gidicem

arkadaşlara katılıyorum öncesinde yapılan testler yeterlidir...için rahat olsun 10. hafta çok geç değil zaten

Eki Görüntüle 403574 Eki Görüntüle 403575

kızlar daha bebişin cinsiyeti belli değil ama çok beğendik babaannesi aldı bebişime nasıl kızlar
abbooovvvv ilk kıyafet alan annemis İnşallah gönlünüze göre verir Allahım kız olur canım gerçekten süslemek çok keyifli oluyor.

ben geçen hafta yaptırdım gebelik kaydımı :)) takibinden ebeler mesul, onlar sürekli arıyorlar zaten...

alla allla sadece gidip sağlık ocağına gebeyim diye kayıt mı olucaz??muayne falan da ediyorlar mı?
kendi aile hekimimize kayıt yaptırmıştım kızımı ama o kadının dediği hiç bir şeyi yapmam,doktor olacak kadın hamile olduğunu bile bile yanlış ilaç içer mi?Allah korusun bana şeker verse yemem

sağlık ocağı ilaç vermiyormuş şunu şunu yapy yapma diye telkinde bulunuyormuş birde tansiyon ölçüp kalp atışışlarını dinliyor aşılarını yapıyormuş o kadar

amin cnm Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş

sağlık ocağı ilaç vermiyormuş şunu şunu yapy yapma diye telkinde bulunuyormuş birde tansiyon ölçüp kalp atışışlarını dinliyor aşılarını yapıyormuş o kadar

İyi isabet olur,çok kızgınım ya,geçende kızımın hafif boğazları kızardı ilaç yazdırmaya gittim sağlık ocağı üst mahallemde,aile hekimimizi bir senedir görmüyordum..geçen sene hamileydi baktım yine hamile..
ben: hayırlı olsun ikinci mi geliyor maşallah ?
Dr:yok bu ilk..
ben:Ama geçen sene de hamileydiniz ocakta aşımız vardı sizde ocakta ben olmayacağım doğurmuş olacağım demiştiniz?
dr:öyleydi ama yanlış ilaç kullandığım için malesef o gebeliği sonlandırdık...dedi
bunu söyleyen bir doktor yani,Aile hekimi,kendisi hamileyken nasıl yanlış ilaç kullanabiliyor biz hiç bir şey bilmezken hamile kalmadan 2-3 ay öncesinden folicasit başlarken anlayamıyorum..o doktor şimdi bana ne önerirse önersin ben çocuğuma vermem yani yanlışmıyım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…