2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

bende öyleyim ama iyi diyorum artık napıyım dün daha kötüydüm şimdilik biraz iyiyim akide şekeri aldım ağzımın tadını hissetmeyim diye sonumuz hayrolsun inşallah 3 ayda biter bulantılarımız

inş cnm yaa şu üç ayın bitmesini dört gözle bekliyorum bende naneli şeker alcam belki rahatlatır bira. yemekte yiyemiyorum

ayyyy çokkkk tatlılar canım yaaa hadi inşallah kızda olurda fıstık gibi gezer ortalarda bızdık güle güle giysin inşallah

ayy inş cnm yaa inş kız olur amin cnm hepimizin bebeişleri güle güle sağlıklı bi şekilde giysinler cicilerini inş .akşamdan beri bakmaya doyamıyorum

günaydın anneler ve cücüklerrrrrr

nasılsınız bakalım ?

bulantılara kendimce bir çare buldum beyaz leblebiden sonra naneli sakızzzzz tavsiye ederim bende işe yarıyor

ayrıca yine bi resmi tatilde işbaşında olmaktan dolayı işimden gün be gün soğuyorum

günaydın cnm bende naneli şeker düşünmüştüm

kızlar size yine bişey sorcam dün konuşmuşsunuz sanırım. kan sulandırıcı iğne kullananların doğumunun sezeryanmı olması gerekiyo normal doğum yapamıyolarmı??

kızlar size yine bişey sorcam dün konuşmuşsunuz sanırım. kan sulandırıcı iğne kullananların doğumunun sezeryanmı olması gerekiyo normal doğum yapamıyolarmı??

al işte onlardan biride benim bende kullanıyorum çok araştırdım hep sezeryan öneriliyor
arkadaşım kullanıyordu genelde kanlı bir doğum olduğu için sezeryan tavsiye ediliyor oda öyle oldu zaten sanırım normal doğumun riski varmış sor bakalım doktoruna ne diycek bende sorcam gittiğimde

Son düzenleme:

cuma gidicem inş unutmamda sorarım tatlım . ben normal doğum çok istiyorum yaaa inş bi zararı yoktur

canım ben 6+4 de gördüm hemde vajinal değil karından gayette güzel görüntü kalp atışları harikaydı
smear testii yapmak istedi doktorum ondan dolayı vajinal baktı,hazır açmışken diyerekten
Eki Görüntüle 403574 Eki Görüntüle 403575

kızlar daha bebişin cinsiyeti belli değil ama çok beğendik babaannesi aldı bebişime nasıl kızlar

Allahım ya elbisesine tüküreyim babaneniz kız istiyo galibaa Allah gönlünüze göre versin,güle güle giysin cücük

babaane anneanne baba amca hepimiz kız istiyoruz tatlımm amin cnm Allahım hepimizin gönlüne göre versin inş

günaydın güzel anne adayları ne güzel yaaa bebek kıyafetleri karşıladı beniii hala inanmıyorum içimde bişi var bi kaç ay sonra kucagıma alıp giydirip süsleyeceyim bi can allahım çok büyüksün
kızlar bende bulanıyorum şuan cam balkon açtım temiz havayla atlatmaya çalışıyom herhangi bi kokuya bakıyom hazır hemen çıkcak ondan ahva almam lazım benim bende bebeaspirini kullanıyorm igneye geçmedi henüz drum benimkide sezeryan ozaman dimi

birde sonesinti tatlım sen hergün mü vurduruyosun iğneyi

evet canım her akşam vurunuyorum bebek aspirini ve folik asitede devam ediyorum
benim testlerde bir sorun çıkmadı ama ilk bebişimin kalbi atmadığı için doktorum tedbir amaçlı vuruncaz demişti öğrenir öğrenmez başladık iğneye bakalım vurunuyoruz belki dozu ondan düşüktür benimkinin

Son düzenleme:

ben 1 gün vurduruyorum 2 gün ara 3. gün yeniden vurduruyorum tatlım. benimde ilk bebişimin kalbi atmadı benimde tedbir amaçlı. bide benim rahim damarlarım çok inceymiş bebeğimin o yüzden ya kalp atışları başlama ya da beslenemezmiş o yüzden verdi doktorum tatlım. keseyi görür görmez yazdı

biş sorcam kızlar ya benim drum hiç kan testi yapmadı dün sordum gerek yok 12.haftada gerekli testleri yapcam diyo sanki ihmal ediliyomuşum gibi geliyo özel hastaneye gidiyorum bide bu hafta devlet hastanesine gidicem kafam karıştı idrar kan yapılması gerekiyo yanlışmı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…