Eki Görüntüle 403574 Eki Görüntüle 403575
kızlar daha bebişin cinsiyeti belli değil ama çok beğendikbabaannesi aldı bebişime nasıl kızlar
bende öyleyim ama iyi diyorum artık napıyım dün daha kötüydüm şimdilik biraz iyiyim akide şekeri aldım ağzımın tadını hissetmeyim diye sonumuz hayrolsun inşallah 3 ayda biter bulantılarımız
ayyyy çokkkk tatlılar canım yaaa hadi inşallah kızda olurda fıstık gibi gezer ortalarda bızdıkgüle güle giysin inşallah
günaydın anneler ve cücüklerrrrrr
nasılsınız bakalım ?
bulantılara kendimce bir çare buldum beyaz leblebiden sonrananeli sakızzzzz tavsiye ederim bende işe yarıyor
ayrıca yine bi resmi tatilde işbaşında olmaktan dolayı işimden gün be gün soğuyorum
kızlar size yine bişey sorcam dün konuşmuşsunuz sanırım. kan sulandırıcı iğne kullananların doğumunun sezeryanmı olması gerekiyo normal doğum yapamıyolarmı??
al işte onlardan biri benim arkadaşım kullanıyordu genelde kanlı bir doğum olduğu için sezeryan tavsiye ediliyor oda öyle oldu zaten sanırım normal doğumun riski varmış sor bakalım doktoruna ne diycek bende sorcam gittiğimde
smear testii yapmak istedi doktorum ondan dolayı vajinal baktı,hazır açmışken diyerektencanım ben 6+4 de gördüm hemde vajinal değil karından gayette güzel görüntü kalp atışları harikaydı
kızlar daha bebişin cinsiyeti belli değil ama çok beğendikbabaannesi aldı bebişime nasıl kızlar
smear testii yapmak istedi doktorum ondan dolayı vajinal baktı,hazır açmışken diyerekten
Allahım ya elbisesine tüküreyimbabaneniz kız istiyo galibaa Allah gönlünüze göre versin,güle güle giysin cücük
cuma gidicem inş unutmamda sorarım tatlım . ben normal doğum çok istiyorum yaaa inş bi zararı yoktur
ben clexane 0,4 lük sen ne kullanıyorsun ve kaçlık tatlım
günaydın arkadaşlar
ayy yerim ben sizin cicişlerinizi güle güle kullansın
birde sonesinti tatlım sen hergün mü vurduruyosun iğneyi
evet canım her akşam vurunuyorum bebek aspirini ve folik asitede devam ediyorum
benim testlerde bir sorun çıkmadı ama ilk bebişimin kalbi atmadığı için doktorum tedbir amaçlı vuruncaz demişti öğrenir öğrenmez başladık iğneye bakalım vurunuyoruz belki dozu ondan düşüktür benimkinin