2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ne güzel yaa ben de gelebilecek miyim o günlere. Sanki zaman çok yavaş ilerliyo size de öyle mi?

Ne güzel yaa ben de gelebilecek miyim o günlere. Sanki zaman çok yavaş ilerliyo size de öyle mi?

sorma cuma günü iple çekiyorum halbuki hamile olduğumu geçen hafta bugün sabaha karşı öğrenmiştim..çokta olmamış yani....sanki günler ay gibi geçiyor....

sagol cnm görürsün buna inan görmesem ben görmezdim 8 yıldır ilk defa gördüm halada inanmıyorum benmi hamilemi diyorum
bana hızlıymış gibi geliyo 7 ay bile yok diyorum doguma ilk tüp denememdi mucize bu inanmıyorum rabbim herkese nasip etsin korusun bize bagışlasın meleklerimizi

eğer gerçekten 6+5se duyabilirsin gibi geldi bana..biz 6+6 da duyduk,vajinal bakıldı gerçi..

sata göre erken tabi tatlım olsun sen git yinede bellimi olur doktorun ölçtüğüne göre duyuyverirsin pıt pıtları
ama duymasanda sakın endişe etme çünkü sata göre erken sabırla bekle

9 haftaya kadar duyulmayabiliyomuş hemen de panik yapma duyamazsan cücüğün seninle

TATLIM BENIMDE 6 artı dortte goruldu ama duyulmadı:))daha erkenmıs ama doktor gosterdı bende gordum kucucuk kalbının attıgını
Allah ım sanada kısmet etsın ınsallah mutlu mutlu bekle olurmu

canım ben 6+4 de gördüm hemde vajinal değil karından gayette güzel görüntü kalp atışları harikaydı

içinde minicik bir kalp daha attığını bilmek inanılmaz bir duygu..."içimde pıtpıt atan bir kalp var" günlerdir bu cümle dönüp duruyor dilimde ve çok heyecanlanıyorum...şimdi çarşamba görmek için sabırsızlanıyorum...umarım görebiliriz, göremezsek de söylediğiniz gibi ona zaman tanıyıp mutlu mutlu bekleyeceğim....teşekkürler

cnm yaaaa....seninle bebişlerimizin tahmini doğum tarihi aynı gün görünyor....dr. bana cuma görüşelim dedi...senin bir günün kalmış sayılır...benim dahah salı-çarşamba -perşembe toplam 3 gün var yaaaaaaaaaaaaaa...

sağlıklı olsun da tek....başka bir şey istemem.................................

doktorlar sanırım kesenin bebeğin durumuna göre tahmin edebiliyorlar...dur bakalım ben bir gideyim

:)) evet...yarın tatil, çabuk bitsin diye uyuyarak geçirmeyi planlıyorum...sonra doooğru doktor teyzemize....

sağlıklı olacaklar biz onlara inanırsak çabucak büyür komacann olurlar :)))

ooofffff yine çok yedim ben yaaaaaa...kendimi tutamıyorum...kızlar bizim listede kilo varmıydı dur bi bakıp geleyim

listede yoktum şimdi gönderdim orkdeme bilgilerimi..başlangıç kilomu verdim hadi yalan söyleyemiyom ziraa 3 kg almışımmm

bal bendende o kadar :) doymak bilmeyen biri oldum sanırım

sen yine çok kilolu değildin...

aman kızlar diyim,ilk gebeliği olanlar dikkat edin,ben 26 kg almıştım aman bişey olmaz,yarasın yavruma,nasılsa gider..b.k gider gitmedi işte 20 al boyunca üstümde 22 kg ile dolaştım..oturduğum yerden kalkamıyordum,diyetisyene gittim,spora gittim 2 kg gitti sadece...75 kg ya nasıl indiğimi anlatmıyım kötü örnek olmayayım...bunda asla yapmam diyorum ama hayırlısı şimdiden açıldı değirmen gibi öğütüyorum valla

Son düzenleme:

Selamlar, evet bazı doktorlar müsade ediyor bazıları ise ki sanırım cogu müsade etmiyor, aslında ben de anlamıs degilim, gecen gittigimde herhangi bir agrı sızı vs. yasamadım cunku doktorumun dedıgı bana: vajinadan su girmez..klorlu su dokunmaz yanı bebege, olabılecek tek sey mantardır o da kendını ıslak tutma yeterlı dedı..kafama takıldı sımdı benımde,hatta esım tırıvırı yaptı ya bakalım..

cnm benimde 5+4 kalp atışını duyabildinizmi veya görebildinizmi???beni cuma günü çağırdı..bu cuma çoğumuz ultrasona giricez galibe öyle görünüyor....MÜBAREK CUMA....
yok canım daha cok mınıkler kalp atısı için zaten benım doktorum vajınal ultrosanada karsı karından baktı karından daha gec gozukuyomus haftaya gelınce bebişi gorelım kalp aısını duyamayabılebılırız dedı 8haftaya kadar yolu var stres yok dedı ıns saglıkla dogar kuzularımız benım randevum haftaya bugun

esım yanımda canım hep bızım beklenen ozlenen bı gebelık 2 sene baklettı kuzu oyuzden ıkımızde heycanlıyız suan ıns rabbım sonuna kadar heycanla saglıkla gotuturu sonunda kucagımıza alınca heycanlanırız beraber

kızlar daha bebişin cinsiyeti belli değil ama çok beğendik babaannesi aldı bebişime nasıl kızlar

kötüyüm ben ölüyorum bulantıdannn

bende öyleyim ama iyi diyorum artık napıyım dün daha kötüydüm şimdilik biraz iyiyim akide şekeri aldım ağzımın tadını hissetmeyim diye sonumuz hayrolsun inşallah 3 ayda biter bulantılarımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…