slm kızlar bende drdaydım bugün 8 artı 5 olduk maşallahtıkır tıkır atıyodu kalbi bizi bandoyla karşıladı resmen bizde tabi annane babane baba tam takım karşısındaydık şükür iyiymiş bu hafta kanama yaşamıştım hiç zarar yok dedi ama bana hala herhangi bi kan testi yapılmadı 12, hafta yapıcakmış 10 mayısda tekrar gidicem hayırlısı artık
Ne güzel yaa ben de gelebilecek miyim o günlere. Sanki zaman çok yavaş ilerliyo size de öyle mi?
Ne güzel yaa ben de gelebilecek miyim o günlere. Sanki zaman çok yavaş ilerliyo size de öyle mi?
eğer gerçekten 6+5se duyabilirsin gibi geldi bana..biz 6+6 da duyduk,vajinal bakıldı gerçi..
sata göre erken tabi tatlım olsun sen git yinede bellimi olur doktorun ölçtüğüne göre duyuyverirsin pıt pıtları
ama duymasanda sakın endişe etme çünkü sata göre erken sabırla bekle
9 haftaya kadar duyulmayabiliyomuş hemen de panik yapma duyamazsancücüğün seninle
arkadaşım aslında bu tür sorulara cevap vermeyi doğru bulmuyorm sonra hayal kırıklığı olabilir.ben 6+5 te gittiğimde gördüm ama ultrason çıktısında 7+0 yazıyordu.Bu herkeste değişik olabilir.İnşallah gittiğinde görürsün ama görmezsende bebişe biraz zaman tanı yavaş yavaş büyüyorlar
TATLIM BENIMDE 6 artı dortte goruldu ama duyulmadı:))daha erkenmıs ama doktor gosterdı bende gordum kucucuk kalbının attıgını
Allah ım sanada kısmet etsın ınsallah mutlu mutlu bekle olurmu
canım ben 6+4 de gördüm hemde vajinal değil karından gayette güzel görüntü kalp atışları harikaydı
içinde minicik bir kalp daha attığını bilmek inanılmaz bir duygu..."içimde pıtpıt atan bir kalp var" günlerdir bu cümle dönüp duruyor dilimde ve çok heyecanlanıyorum...şimdi çarşamba görmek için sabırsızlanıyorum...umarım görebiliriz, göremezsek de söylediğiniz gibi ona zaman tanıyıp mutlu mutlu bekleyeceğim....teşekkürler
birinci kız canım ama ben hep ortak renk aldım genelde ikinciyi belki erkek olur diye genelde beyaz giydiriyorum kızımı
bende 5+1 im canım banada haftaya cuma gel dedi kalp atışları için demekki görebiliriz ki aynı döneme çağırılmışız hayırlısı ile inşallah
cücüğün
mercimek,tırtıl,cücük,tontiş,pompiş bakalım doğduklarında isimleri ne olacak
benim ilkinde hep mutfak bezleri kokardıı ne kadar yıkasamda o bez çok pis kokuyordu bana
şu an tam olarak haftan kaç canım?
kızlar hurser vardı nerde bilginiz var mı ?yoksa yazdıda benim mi gözümden kaçtı
cnm yaaaa....seninle bebişlerimizin tahmini doğum tarihi aynı gün görünyor....dr. bana cuma görüşelim dedi...senin bir günün kalmış sayılır...benim dahah salı-çarşamba -perşembe toplam 3 gün var yaaaaaaaaaaaaaa...
sağlıklı olsun da tek....başka bir şey istemem.................................
ooofffff yine çok yedim ben yaaaaaa...kendimi tutamıyorum...kızlar bizim listede kilo varmıydı dur bi bakıp geleyim
bal bendende o kadar :) doymak bilmeyen biri oldum sanırım
Mercimeğin ve sen aramıza hoşgeldinHamileliğini öğrenmek için epey sabırlı davranmışsın.Genel itibari ile çoğumuzun doktoru aynı şeyleri söylüyor.Spor konusunda şu anda bana yasak,ilk 3 ay düşüğe karşı fazla hareket,mikrobik durumlar nedeniyle havuz izni vermedi.Sende durum farklı olabilir çünkü bünyeden bünyeye doktordan doktora değişen bir durum
yok canım daha cok mınıkler kalp atısı için zaten benım doktorum vajınal ultrosanada karsı karından baktı karından daha gec gozukuyomus haftaya gelınce bebişi gorelım kalp aısını duyamayabılebılırız dedı 8haftaya kadar yolu var stres yok dedı ıns saglıkla dogar kuzularımız benım randevum haftaya buguncnm benimde 5+4 kalp atışını duyabildinizmi veya görebildinizmi???beni cuma günü çağırdı..bu cuma çoğumuz ultrasona giricez galibe öyle görünüyor....MÜBAREK CUMA....
Benden 1 gün ilerdesin canımBende bugün gördüm keseyi .İnşallah haftaya duyarsın kalp atışını. Bişey sorcam eşinle mi gidiyosun? O da gitsin bence duysun. Erkekler bu duyguyu bizim kadar yoğun ve erken yaşayamıyolar. Bizim zorlamamız gerekiyo bence.
günaydınlarrrrrr uykucu hanımlarrrr
günaydın cnm nasılsın
iyiyim canım sağol senden ne haber ?
kötüyüm ben ölüyorum bulantıdannn