- 29 Nisan 2012
- 1
- 0
bende sgk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum doktora 70 tl veriyorum ama 10 gün sonra kontrol adı altında bir daha çağırıyor o zaman ödeme yapmıyorum.Kan testlerim 196tl tuttu sgk indirimi yok mu dedik bu indirimli hali dediBakalım ne yapacağız
bende sgk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum doktora 70 tl veriyorum ama 10 gün sonra kontrol adı altında bir daha çağırıyor o zaman ödeme yapmıyorum.Kan testlerim 196tl tuttu sgk indirimi yok mu dedik bu indirimli hali dediBakalım ne yapacağız
kundak iyi birşeymi degil mi çokta bilgim yok aslında ama en güzeli yarı kundak yapmak diyorlar bel altına yapıyorlar en son cüneyt özdemir çocuguna yarı kundak yaptıklarını yazmıştı twitter a196 mı eyvah eyvah ,,bu ne ya ,neyse ben tanıdık dra gitmeye devam edeyim,,,adama kızıyordum bide hiç biş anlatmıyor diye,varsın anlatmasın bu kadar para ne .....,bide doğum parası ayırmak gerek...ben normal doğum yapıcam allah kısmet ederse..
bide ben bebeğime kesin kundak yapıcam sizler ne düğşünüosunuz
slm kizlar ben de buraya yeni kayit oldum ama aslinda coktandir burdaki yazilari takip ediyordum.benim sorunum cok karisik lütfen yardim edin... ben en son 20 subatta korunma tableti mi biraktim ve 25 subatta adet oldum ve 6 gün sürdü sonra korunmadim ve 18 martta da 4 günlük kücük bir kanama dönemim oldu ve bir daha hic adet olmadim.2 hastaneye gittim dis gebelik dendi ve inanmadim sonra 13 de bebegin kesesini gördük.26 kendi doktoruma gittim bebekte göründü ama kalb atisi yoktu.bu en son doktorda kürtaj dedi.Kan degerlerim 23.04.2012 de 7504 sonra 25.04.2012 de 8816 doktor yükselis var ama iki kati degil yani anormal az yükselmis o yüzden de kürtaj dedi.Napacagimi bilmiyorum kac haftalik hamile oldugumu bile bilmiyorum bazen 5 bazen 6 diye düsünüyorum bana fikir verir misiniz???
arkadaşlar bende de çok öyle bi bulantı yok hafifçe, aşermiyorum da normal hayatta ne canım çekiyorsa öyle işte. Yalnız burnum hasaslaştı sanırım mutfaktaki ıslak bezin kokusunu alıyorum habire deterjanla yıkayıp duruyorum görümcemde de aynısı oluyomuş oda habire çamaşır suyu ile yıkarmış ben çamaşır suyundan uzak duruyorum ve koklamamaya çalışıyorum kimyasal şeyleri. Beslenmeme daha dikkat eder oldum sabahları 2 yemek kaşığı harnup (keçiboynuzu) pekmezi içiyorum kahvaltıda illaki yumurta, peynir, cevizli bal. kahvaltıdan sonra fındık, badem atıştırmalık, haftada 2 kere balık somon balığı fırında okyanus balığı olduğu için daha yararlı olduğunu düşünüyorum, akşamları yemek yanında muhakkak marul salatası, semizotlu salata yada yoğurtlu semizotu, bakliyata sardım haftada 2 kere muhakkak. tartılmadım ama kilo almış gibiyim böyle gidersem zaten çok kilo alırım ben sanki, ama herşey bebiş için yiyebiliyoken yemeğe devam sanırımbak şimdi canım dondurma çekti halbuki yeni ayran içtim
peynirden sonra yeni favorim dondurma oldu.Şu dolaplardan birtane alıp ofisemi koysam acaba
tadını çıkar...
ozaman ilk alışverişte semizotu almaya gidiyoruz
kızlar ya bişey takıldı aklıma sgk lıyım ben,tanıdık dr a gitmiştim ilk kontrolde para almamıştı,,ama ben şimdi başka bi dr ada gideyim dedim randevu aldım.ama sordum ne kadar diye 70 lira dedi,,bunun muayenesi 70 liraysa testler mestler ne kadar tutacak,,siz ler ne kadara gidiosunuz..ben çok şaşırdım şahsen:26:
canım kaç haftalıksın sen ? bu kadar şeyi yiyebildiğine göre hiç bulantın ve koku hassasiyetin yok demekki ne güzel. inanki ben okurken öğürdümdua et böyle devam etsin ne güzel
slm kizlar ben de buraya yeni kayit oldum ama aslinda coktandir burdaki yazilari takip ediyordum.benim sorunum cok karisik lütfen yardim edin... ben en son 20 subatta korunma tableti mi biraktim ve 25 subatta adet oldum ve 6 gün sürdü sonra korunmadim ve 18 martta da 4 günlük kücük bir kanama dönemim oldu ve bir daha hic adet olmadim.2 hastaneye gittim dis gebelik dendi ve inanmadim sonra 13 de bebegin kesesini gördük.26 kendi doktoruma gittim bebekte göründü ama kalb atisi yoktu.bu en son doktorda kürtaj dedi.Kan degerlerim 23.04.2012 de 7504 sonra 25.04.2012 de 8816 doktor yükselis var ama iki kati degil yani anormal az yükselmis o yüzden de kürtaj dedi.Napacagimi bilmiyorum kac haftalik hamile oldugumu bile bilmiyorum bazen 5 bazen 6 diye düsünüyorum bana fikir verir misiniz???
canım kaç haftalıksın sen ? bu kadar şeyi yiyebildiğine göre hiç bulantın ve koku hassasiyetin yok demekki ne güzel. inanki ben okurken öğürdümdua et böyle devam etsin ne güzel
ayyy evet zor gerçekten,,,herşey para ya,,düğünde takılan altınları bozdurucaz...bizdeben emekli sandığına bağlıyım, doktora 45 lira muayene, tahlillerde 100 civarında oluyor genelde.
indirimli hali bile bizi bunaltıyor ki, ilerde napcaz. tahiliiller de artacak
kundak iyi birşeymi degil mi çokta bilgim yok aslında ama en güzeli yarı kundak yapmak diyorlar bel altına yapıyorlar en son cüneyt özdemir çocuguna yarı kundak yaptıklarını yazmıştı twitter a
bende ssk anlaşmalı özel bir hastaneye gidiyorum randevu parası 12 tl tahlil başıda 12 tl 10 gün içinde gittiğimde sadece tahlil parası ödüyorum tahlil yoksa bedava
doktorada ek para ödemiyorum allahtan doktorum özelini kapattı yoksa yanmıştık
196 mı eyvah eyvah ,,bu ne ya ,neyse ben tanıdık dra gitmeye devam edeyim,,,adama kızıyordum bide hiç biş anlatmıyor diye,varsın anlatmasın bu kadar para ne .....,bide doğum parası ayırmak gerek...ben normal doğum yapıcam allah kısmet ederse..
bide ben bebeğime kesin kundak yapıcam sizler ne düğşünüosunuz
hahahah valla bende okurken kokuarı bile burnuma geldi masallah ne güzel besleniyor insallah böyle devam edersin.
ne güzel umarım olmaz bu tür sikayetlerin o yuzden yiyebildiğin kadar ye