- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım benim ya dua ediyorum hep böyle gitsin 5+5 bugün, 2 senedir bağışıklık sistemim çökmüştü habire grip oluyordum sanırım oldukça vitamine ihtiyacım var onun için dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime bulantı gelene kadar yiyebildiğim kadar yiyeceğim artık
bende sgk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum doktora 70 tl veriyorum ama 10 gün sonra kontrol adı altında bir daha çağırıyor o zaman ödeme yapmıyorum.Kan testlerim 196tl tuttu sgk indirimi yok mu dedik bu indirimli hali dedi Bakalım ne yapacağız
Merhaba Arkadaşlar;
benim bebişimde inşallah aralıkta gelecek.. Allah'ım nasip ederse inşallah... çok hevesliyim ilk bebeğim olacak
Merhaba arkadaşlar;
29 eylül doğumlu biz kızım var ve kısmetse 21 aralıkta bi bıcır daha evimizi şenlendirecek
küçük kızıma kardeş geliyor yaniiii:))) süpriz oldu biraz ama çok sevindim istiyordum çünkü zor olacak ama...:)
kundağa koymayınca ilk dönem uyumuyorlar özgürleğe hemen alışamıyor bebekler korkuyor içerdeki sıcaklığı arıyorlar ben kundak yaptım kızıma ama 2 hafta bile sürmedi isyanı:)
selam guzell anneler
kızımdan oturu cok sık gıremıorum ancak uyuyunca
zaten yazılanları okurken uyanıyor heheh
elendılden haber varmı merak edıyorum
canım inanki araştırmadığım yer denemediğim bişey kalmadı ama yok yok yok haftaların geçmesini istiyorum
selam guzell anneler
kızımdan oturu cok sık gıremıorum ancak uyuyunca
zaten yazılanları okurken uyanıyor heheh
elendılden haber varmı merak edıyorum
Merhaba arkadaşlar;
29 eylül doğumlu biz kızım var ve kısmetse 21 aralıkta bi bıcır daha evimizi şenlendirecek
küçük kızıma kardeş geliyor yaniiii:))) süpriz oldu biraz ama çok sevindim istiyordum çünkü zor olacak ama...:)
kundağa koymayınca ilk dönem uyumuyorlar özgürleğe hemen alışamıyor bebekler korkuyor içerdeki sıcaklığı arıyorlar ben kundak yaptım kızıma ama 2 hafta bile sürmedi isyanı:)
kan testlerini aile hekimine de yaptırabilirdin hem de ücretsiz.bu kadar para vermene gerek yoktu.tabii hastaneler bu bilgiyi vermediği için nereden bilebilirsin!!bu arada hangi hastaneye gidiyorsun,İstanbulda mısın?
kızlar aynen bende sızın gıbıydım her ne yıyorsam cıkarırdım kraker sut ekmek ne yedıysem bır kucuk ekmek kursagımda kalmazdı ılk basta bır lokma ekmek le basladım aradan bır aat gectı ıkıncı lokma derken bu sekılde yedıgım seylerı cok azar azar tukattım bır kasık plav baska hıc bırsey surmedım agzıma bır kac gun daha devm ettı boyle ve sonunda topraladım sımıdı mıgde bulantıalrım yok ama coka clık hıssı var tansıyonum dusuk ayata duramıyorum ama cıakrmalarım bıttı en azından deneyın bır cok az bırer kasık yıyıyın bır saat sonra ıkıncı ogunu yıyım sık sık ama ben bır saatten fazla bekledıgım gunlerde oluyor bır dneyın ben ustesınden geldım gıbı sızde deneyın....
Elendilden haber yok canım.Kimse ne olduğunu bilemiyor.İnşallah iyidir.
hoşgeldin...
maalesef henüz haber yok ...
geçmiş olsun tatlım
arkadaşım çok geçmiş olsun.Yat dinlen bugün hastanede yoruyor insanı
sutyen kilot benimde almam gerek,,ablan varmış ne güzel şanslısın:)
al bendende okadar cumartesi gece saat 2 di ve ben kusuyordum...ayy çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum...sanada çok geçmiş olsun tatlım
ayyy işteyim cnm ya,bide hepsini yıkadım akşam,ama eve gidince çekerim,,,yarın tatil ya paylaşırım. olurmu
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine allah birdaha göstermesin inş.
hayır canım ben Bursa'dayım.Tahlil doktor arasında koşturmayalım zaten zamanımız yok diye hastane doktoru seçtik.Durum böyle oluncada onlarda acımadan dünya fatura çıkartıyorlar
ben ılk hamılelıgımde 13 kılo aldım ama sadece gobısım vardı boyumda uzun oldugu ıcın kaldırdı.ancak bunda dıyetısyenle kılo vererek hamıle kalma planı ıcerısındeyım.suan 64 kılodayım hıc almadan dogurmak ıstıyorum.bır arkadasım zayıflayarak kılo vererek dogurdu ..
tabı bebegım beslenecek sonucta kendı basıma hareket etmeyecegım guvenlı eller olduktan sonra hıc sorun olmaz ..ılkınde 13 kılo aldım ıkı bucuk kılocuk dogdu kızcem:))
annenın kılosuyla alakalı bır durum dııl o onemlı olan bebegı beslemek yarar seyler yemek
mısal su uc ay sadece sızın stoklarınız yeter hıc bırsey yemesenız dahı
ya bu 29 eylülde mi dogdu kızın ne güzel ikiz gibi büyüyecekler:)