canım bir ayran içsen tuzlu mideni tutar,yada bi zeytin at ağzına
az önce ayran içtim banamısın demedi varya çok sinirleniyorum sinirden ağlayasım geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bir ayran içsen tuzlu mideni tutar,yada bi zeytin at ağzına
bende ters bir hareket yaptım siyatiğim tuttu sanıyordum dün öğrendim hamileliktenmiş 7 mayısta doktor kontrolüm var o zaman anlatacağım genelde magnezyum takviyesi veriliyormuş
hımmmm yalnız değilmişim ama magnezyum da mide bulantısı yapıyormus diye duydum ben
az önce ayran içtim banamısın demedi varya çok sinirleniyorum sinirden ağlayasım geliyor
Ben bir daha araştırıp soruşturayım bakayım bulantın için bir çare bulabilirmiyim:26:
ben de merak ediyorum bu ağrıları ama doktoruma sorucam, inşallah kötü bi durum değildir.
Anne karnında dört boyutlu Ultrasonda esneyen bebegi gördünüz mü? Çok tatlı ya:)
dra soralım ben şimdi liste yapıyorum,,siz gidince neler sordunuz.
canım tv aç kafanı dağıt bak tretde bizden bahsediyor,,sakinleş biraz zeytin at ağzına
evet çok güzel di
ben kalca ağrısını, sık idrara çıkma sorunumu,beslenme düzenimi sorucam cünkü ben gebelik öncesinde 20kilo vermistim, onu kontrolde tutabilmek için beslenmeme cok dikkat ediyordum, suan 26 yasındayım 59kiloyum 9haftalıgım 1kilo aldım suan herseyi yiyemediğim için düzgün beslenmediğimi düşünüyorum. Ve cok huzursuz oluyorum,kilom normal ama bebegim beslenemiycekmis gibi geliyor bana.
ben kalca ağrısını, sık idrara çıkma sorunumu,beslenme düzenimi sorucam cünkü ben gebelik öncesinde 20kilo vermistim, onu kontrolde tutabilmek için beslenmeme cok dikkat ediyordum, suan 26 yasındayım 59kiloyum 9haftalıgım 1kilo aldım suan herseyi yiyemediğim için düzgün beslenmediğimi düşünüyorum. Ve cok huzursuz oluyorum,kilom normal ama bebegim beslenemiycekmis gibi geliyor bana.
merhaba anneler nasılsınız birşey soracagım folic asit dışında birşey içiyormusunuz takviye olarak mesela ben balık yiyemiyorum bu aralar ne yapsam bilemedim
ben balıktan tiksindim hamile kaldığımdan beri 2 kere yedim bidahada kolay kolay yiyeceğimi sanmam tiksindim çünkü,,,zaten bebek bizim depoyu klullanıyormuş ,çokta kasmamak gerek galiba,,bugüne kadar yediklerimiz önemli,,,birde ne yediğimizden çok ne içerdiği önemli
pretein ,karbonhidrat,kalsiyum..dr öyle demişti az önce..balık yemeyip mercimek yesende o preteini alıyorsun yani
Doktorum balık 15 günde bir yemelisin denizlerde kurşun var fazla yememelisin dedi.Bende onun yerine her hafta semizotu yiyorum.
ben balıktan tiksindim hamile kaldığımdan beri 2 kere yedim bidahada kolay kolay yiyeceğimi sanmam tiksindim çünkü,,,zaten bebek bizim depoyu klullanıyormuş ,çokta kasmamak gerek galiba,,bugüne kadar yediklerimiz önemli,,,birde ne yediğimizden çok ne içerdiği önemli
pretein ,karbonhidrat,kalsiyum..dr öyle demişti az önce..balık yemeyip mercimek yesende o preteini alıyorsun yani
mevcut durum için birşey diyemem doktorunla konuş ama gebelik sonrası 20 kilo verme işini uzun uzun konuşalım.normalde de kiloluyum böyle dahada alacağım sonum ne olacak çok canım sıkılıyor
Doktorum balık 15 günde bir yemelisin denizlerde kurşun var fazla yememelisin dedi.Bende onun yerine her hafta semizotu yiyorum.
semizotu mantıklı bu sene daha hiç yemedim,sarımsaklı yoğurtlu çok güzel olur
bende kilo almaya meyilliyim malesef ama eskiden 80 kiloydum nişanlanmadan önce diyete başladım 22kilo verdim düğüne kadar 58kiloyla hamile kaldım ama kilo almaktan korkuyorum. Bazende bosverıyorum bebegim saglıklı olsun da, doğumdan sonra veririm kilolarımı, ben tamamen doktor diyetiyle verdm yine öyle yapıcam ve tabi hergün yürüyüş....
ALINTI: 100 gr. taze semizotunun besin değerleri şunlardır: 32 kalori; 2 gr. protein; 3,8 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,4 gr. yağ; 1,4 gr. lif: 4 mgr. fosfor; 40 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 80 mgr. sodyum; 45 mgr. potasyum; 180 IU A vitamini; 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,03 mgr. B2 vitamini; 0,03 mgr. B6 vitamini ve 8 mgr. C vitamini.
yani aslında herşey varmış semiz otunda
bende yemeğini yapıyorum ekşi ekşi hoşuma gidiyor...
ozaman ilk alışverişte semizotu almaya gidiyoruz
kızlar ya bişey takıldı aklıma sgk lıyım ben,tanıdık dr a gitmiştim ilk kontrolde para almamıştı,,ama ben şimdi başka bi dr ada gideyim dedim randevu aldım.ama sordum ne kadar diye 70 lira dedi,,bunun muayenesi 70 liraysa testler mestler ne kadar tutacak,,siz ler ne kadara gidiosunuz..ben çok şaşırdım şahsen:26: