bak netten buldumEki Görüntüle 402841
Ben varımBulantım kusmam tiksinmem vs hiçbirşeyim yok ama bıraksan 24 saat uyuyabilirim.Evet bende yorgunum ve ben çalışmak zorundayım ama konsantre olamıyorum
ayy çok güzelmiş yazı tatlım yaaa kalp atışlarını duyim bende gidip alcam o tişortlerden ne zaman göbeğim çıkarsa giyerim artık
benm de bütün kıyafetlerim oluyor. aksine 1 kilo verdim ben.
çok kusmadım ben o yüzden kilo alıyorum::))
lcw da çok gzl şeyler var, tavsiye ederim:)
çok güzeller tatlım Allahım güle güle giymek nasip etsin
Arkadaslar bu arada tv izleme imkanı olanlar için söylüyorum, trt1 de gülbende az sonra ismini unuttum ama bir uzman doktor hamilelik süreciyle ilgili bilgiler aktarıcak, bilginiz olsun
Allahım ne kötü bir durumdur bu. Müstakbel kayınvalidem 3 çocuk doğurmuş. Yatsıdan önce uyumamalısın diye empati kurmak istemeyen kötü niyetli cümleler kuruyor bana sürekli. Kendimi uzaylı gibi zannediyorum..
Uyku halim eleştiriliyor deli olacağım..
oldum olası şişkinlik sorunum vardı,hamilemisin diye dalga geçerlerdi.Artık iyice şişiyorum bildiğiniz hamileyim
Benimde pantalonlarım sorun çıkarıyor,normalde giyerim ama tedirgin oluyorum.
oldum olası şişkinlik sorunum vardı,hamilemisin diye dalga geçerlerdi.Artık iyice şişiyorum bildiğiniz hamileyim
Yalnız değilsin inan.Doktor bize ilk 3 ay çok dikkat edeceğiz bebeği riske atmayacağız,bunun için bol bol dinlenmelisin dedi.Ben bunu defalarca kayınvalideme anlatmama rağmen bana hareket şart bol bol yürüyüş yap diye tutturuyor.Uykum zaten ana oğul ikisinede batıyor ama umrumda değil.İt ürür kervan yürür.Hamile olan benim canım ne isterse onu yaparım.
Sende hiç takma boşver arkadaşım.Konuşsun dursunlar
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr çok fenayım başım dönüyor midem bulanıyor bayılacağım ya acayip bişey kafamı tutamıyorum çıkaramıyorumda zorla çıkarıncada tans. düşüyor yerlerde sürünüyorum allahım dayanma gücü ver çok kötüyüm
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr çok fenayım başım dönüyor midem bulanıyor bayılacağım ya acayip bişey kafamı tutamıyorum çıkaramıyorumda zorla çıkarıncada tans. düşüyor yerlerde sürünüyorum allahım dayanma gücü ver çok kötüyüm
evet hadi eşim hamile kalmamamış hiç ve anlamıyor diyelim. Kayınvalidemin bu tarzına ne demeli ? Ben de bu akşam yemeğe gideceğim onlara. İnadına uzanacağım.
Bişey diycem benim çok kötü kalca ağrım var bacagımı kasıyor resmen topallıyorum, rahim genişlediği için oluyor diye yazıyor nette ama süt içemiyorum o yüzden mi acaba diye düşünüyorum, aynı ağrıyı ceken var mı?[/QUOT
doktorum bana bu tür ağrının olacağını sölemişti rahim genişlemesinden dolayı ama henüz bende böle bi durum yok
Bişey diycem benim çok kötü kalca ağrım var bacagımı kasıyor resmen topallıyorum, rahim genişlediği için oluyor diye yazıyor nette ama süt içemiyorum o yüzden mi acaba diye düşünüyorum, aynı ağrıyı ceken var mı?
trt 1 de doktor açıklama yapıyor hamilelikle ilgili
Bişey diycem benim çok kötü kalca ağrım var bacagımı kasıyor resmen topallıyorum, rahim genişlediği için oluyor diye yazıyor nette ama süt içemiyorum o yüzden mi acaba diye düşünüyorum, aynı ağrıyı ceken var mı?[/QUOT
doktorum bana bu tür ağrının olacağını sölemişti rahim genişlemesinden dolayı ama henüz bende böle bi durum yok
bende ters bir hareket yaptım siyatiğim tuttu sanıyordum dün öğrendim hamileliktenmiş7 mayısta doktor kontrolüm var o zaman anlatacağım genelde magnezyum takviyesi veriliyormuş
ayağa kalkınca bazı zamanlar,sol kalçamda ağrı oluyor yada yatarken oda bacağım avuruyor bende bilmiyorum nedenini,ama yalnız değilmişim onu öğrendim:26:
evet dinliyorum iyi oldu bu konu