2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

Ben varım Bulantım kusmam tiksinmem vs hiçbirşeyim yok ama bıraksan 24 saat uyuyabilirim.Evet bende yorgunum ve ben çalışmak zorundayım ama konsantre olamıyorum

Allahım ne kötü bir durumdur bu. Müstakbel kayınvalidem 3 çocuk doğurmuş. Yatsıdan önce uyumamalısın diye empati kurmak istemeyen kötü niyetli cümleler kuruyor bana sürekli. Kendimi uzaylı gibi zannediyorum..

Uyku halim eleştiriliyor deli olacağım..

ayy çok güzelmiş yazı tatlım yaaa kalp atışlarını duyim bende gidip alcam o tişortlerden ne zaman göbeğim çıkarsa giyerim artık

inşallah tatlım hamiş olmak karnımız çıkınca daha güzel olacak,ilgi odağı olucaz:)
benm de bütün kıyafetlerim oluyor. aksine 1 kilo verdim ben.

çok kusmadım ben o yüzden kilo alıyorum::))
lcw da çok gzl şeyler var, tavsiye ederim:)

bende bi kısmını ordan aldım hemde ucuz...geçcii bi süreç için çok fazla para harcamaya gerek olmadığını düşünüyorum
çok güzeller tatlım Allahım güle güle giymek nasip etsin

hepimize inşallah canım
Arkadaslar bu arada tv izleme imkanı olanlar için söylüyorum, trt1 de gülbende az sonra ismini unuttum ama bir uzman doktor hamilelik süreciyle ilgili bilgiler aktarıcak, bilginiz olsun

tamam ben cep telefonundan izlemek zorundayım yasak çüğnkü tv izlemek iş yerinde

Yalnız değilsin inan.Doktor bize ilk 3 ay çok dikkat edeceğiz bebeği riske atmayacağız,bunun için bol bol dinlenmelisin dedi.Ben bunu defalarca kayınvalideme anlatmama rağmen bana hareket şart bol bol yürüyüş yap diye tutturuyor.Uykum zaten ana oğul ikisinede batıyor ama umrumda değil.İt ürür kervan yürür.Hamile olan benim canım ne isterse onu yaparım.
Sende hiç takma boşver arkadaşım.Konuşsun dursunlar

oldum olası şişkinlik sorunum vardı,hamilemisin diye dalga geçerlerdi.Artık iyice şişiyorum bildiğiniz hamileyim
Benimde pantalonlarım sorun çıkarıyor,normalde giyerim ama tedirgin oluyorum.

:))ohhh kaptır işte şişkinliği bebiş diye yalan söylesen başın ağrımaz:))benim çok zor kapanıyor çok midem eziliyor,,bide 8 saat oturuyoruz bebeğe zarar verir diye giymeyeceğim,yarın tatil,,,bütün eski kıyafetleri toplayacağım yer kaplamasın ,seneye kadar görmek istemiyorum komplekse girmemek için:))

oldum olası şişkinlik sorunum vardı,hamilemisin diye dalga geçerlerdi.Artık iyice şişiyorum bildiğiniz hamileyim

:))ohhh kaptır işte şişkinliği bebiş diye yalan söylesen başın ağrımaz:))benim çok zor kapanıyor çok midem eziliyor,,bide 8 saat oturuyoruz bebeğe zarar verir diye giymeyeceğim,yarın tatil,,,bütün eski kıyafetleri toplayacağım yer kaplamasın ,seneye kadar görmek istemiyorum komplekse girmemek için:))

evet hadi eşim hamile kalmamamış hiç ve anlamıyor diyelim. Kayınvalidemin bu tarzına ne demeli ? Ben de bu akşam yemeğe gideceğim onlara. İnadına uzanacağım.

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr çok fenayım başım dönüyor midem bulanıyor bayılacağım ya acayip bişey kafamı tutamıyorum çıkaramıyorumda zorla çıkarıncada tans. düşüyor yerlerde sürünüyorum allahım dayanma gücü ver çok kötüyüm

canım bir ayran içsen tuzlu mideni tutar,yada bi zeytin at ağzına

canım ya,keşke elimizden birşey gelse:26: hastaneye gitsen serum bağlatsan belki biraz iyi gelir...

Bişey diycem benim çok kötü kalca ağrım var bacagımı kasıyor resmen topallıyorum, rahim genişlediği için oluyor diye yazıyor nette ama süt içemiyorum o yüzden mi acaba diye düşünüyorum, aynı ağrıyı ceken var mı?

evet hadi eşim hamile kalmamamış hiç ve anlamıyor diyelim. Kayınvalidemin bu tarzına ne demeli ? Ben de bu akşam yemeğe gideceğim onlara. İnadına uzanacağım.

adı üstünde kayınvalide boşveeerrrrrr takmamaya çalış.stres bebişlere iyi gelmiyor. terste düşme sonuçta o da bir gerginlik ama gittiğin zamanda canın nasıl istiyorsa öyle davran.

ayağa kalkınca bazı zamanlar,sol kalçamda ağrı oluyor yada yatarken oda bacağım avuruyor bende bilmiyorum nedenini,ama yalnız değilmişim onu öğrendim:26:

trt 1 de doktor açıklama yapıyor hamilelikle ilgili

evet dinliyorum iyi oldu bu konu

ayağa kalkınca bazı zamanlar,sol kalçamda ağrı oluyor yada yatarken oda bacağım avuruyor bende bilmiyorum nedenini,ama yalnız değilmişim onu öğrendim:26:

evet dinliyorum iyi oldu bu konu

ben de merak ediyorum bu ağrıları ama doktoruma sorucam, inşallah kötü bi durum değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…