yacık kız adama
ya canım bırak dalga geçiyo resmen benle.
6 da aradım yarım saate gelirim dedi.
demin aradım.
1 saate gelirim dedi.
bende hiç gelme burda yerin yok dedim
iyi dedim ona.
birazdan da çıkarım evden teli de almıcam anahtarı da yok.
arasın dursun korksun biraz.
öfff çok sıcak bugün ya başladı yine bu güneşşş hiç sevmiyorum ya
ama ben hep 28 günde bir regli oluyorum. en son 4 nisanda oldum ve şimdi 1 mayısta olucam . ve 21 nisanda
ilişki yaşadık . yani adetime 10 gün varken yaşadıknormalde yumurtlama günüm 18 nisan (
selam kızlarrrr... bu eşim beni sinir ediyor.
pazar günleri eve girmek bilmiyo ya hiç bana vak,it ayırdığını görmedim...
nefret ettiriyo zorla kendinden.
eve gelme dedim bende sakın evden atarım seni dedim.
gelmesinde zaten gıcık şey
slm cici aralık anneleri nasılsnz bakem
benimde yazla hiç aram yok
belli olmaz belkide tutmuştur canım bebekler her türlü mucizeleri içlernde barındırabiliyorlar
inşallah vardır yoksada inşallah çok bekletmeden gelir
canım ya korkar yapma öyle tel falan bırakma ben öyle birşey yapsam daha çok kavga ederiz ama çok da güzel hakediyorlar
can sıkıntısı babamızın işleri yoğun yok ortaada yine oradanda arkadaşlarının yanına geçti bende kızımla oturuyorum ev topladım biraz
Selam kızlar 3,5 yıdır evliyim 3 senedir olmuyordu bebeğimiz tam tedavi için doktora gittik ilaca başlayacaktım hamile kaldım. Benim SAT 21 döllenmede tahmine göre 4 nisan netteki hesaba göre de 26 aralık bebeğin doğum tarihi. Geçen çarşamba doktora gittiğimde keseyi gördük ancak bebeği ölçemedi çok küçük dedi kalp atışınıda keza duyamadı önümüzdeki cumaya randevu verdi bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız çook heyecanlıyım beklemek çok zor sabııır:18::18::18:
ya kızlar bşii sorcam bizim babamz ben hamilekaldıgımı ögrendigimden beri bi deiştiki nazlı oldu (zati nazlıydı)aserik oldu hergün canı bişiler cekiyo bide sürekli uyuyo yawww ilkkez baba olmuyo bu2. olcak inşaallah sizinde kocalarınz böle deiştimi? acaba
bizim babamız da değişti ama ben hiç anlatmiim...biz zaten babamız yönünden çok şanslıyız çünkü türk erkeği standartlarının çoook üstünde bir babamız var şimdi iyice aştı standartları....
bebiş de annesi de çoook seviyor babamızı iyiki var
ya kızlar bşii sorcam bizim babamz ben hamilekaldıgımı ögrendigimden beri bi deiştiki nazlı oldu (zati nazlıydı)aserik oldu hergün canı bişiler cekiyo bide sürekli uyuyo yawww ilkkez baba olmuyo bu2. olcak inşaallah sizinde kocalarınz böle deiştimi? acaba
mrb kızalr bırsey soracagım merak edıyorum bebegın kalp atısının olmama durumunu nasıl anlasılıyor yanı ancak dr ultrasyonda mı anlar hanı dusuk tehlıkesını ne old az cok bılıyorz lekenleme fazla olunca yada kanaman buda bır tehlıke beklıyor dıyebılıyoruz ama bu kalp atısının olup olmadıgını dr gıtmeden bızler anlayabılırmıyız.....dr gıttım kalp atsıalrını duymadık cok kucuk dedı alttan muayane edersem duyulur dedı ama gerek yok bır hafta sonra gelın dedı bu zman nasıl gecer :))sabırsızlık ne kotu bırseymıs yerımde hıc duramıyorum rabbım bebıslerımızı sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın(aminn)
Amiin canım bende aynı durumdayım bakalım yarın belki duyarımmrb kızalr bırsey soracagım merak edıyorum bebegın kalp atısının olmama durumunu nasıl anlasılıyor yanı ancak dr ultrasyonda mı anlar hanı dusuk tehlıkesını ne old az cok bılıyorz lekenleme fazla olunca yada kanaman buda bır tehlıke beklıyor dıyebılıyoruz ama bu kalp atısının olup olmadıgını dr gıtmeden bızler anlayabılırmıyız.....dr gıttım kalp atsıalrını duymadık cok kucuk dedı alttan muayane edersem duyulur dedı ama gerek yok bır hafta sonra gelın dedı bu zman nasıl gecer :))sabırsızlık ne kotu bırseymıs yerımde hıc duramıyorum rabbım bebıslerımızı sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın(aminn)
hoş geldinii akşamlar güzelben bu topiğiii bugün keşfettim doğum tarihim 18 aralık görülüyor allah nasip ederse.sizlerle tanıştığıma sevindim
herkese bol şifalı hamilelikler ve doğumlar diliyorum...
mrb kızalr bırsey soracagım merak edıyorum bebegın kalp atısının olmama durumunu nasıl anlasılıyor yanı ancak dr ultrasyonda mı anlar hanı dusuk tehlıkesını ne old az cok bılıyorz lekenleme fazla olunca yada kanaman buda bır tehlıke beklıyor dıyebılıyoruz ama bu kalp atısının olup olmadıgını dr gıtmeden bızler anlayabılırmıyız.....dr gıttım kalp atsıalrını duymadık cok kucuk dedı alttan muayane edersem duyulur dedı ama gerek yok bır hafta sonra gelın dedı bu zman nasıl gecer :))sabırsızlık ne kotu bırseymıs yerımde hıc duramıyorum rabbım bebıslerımızı sag salım kucagımıza almamızı nasıp etsın(aminn)
ii akşamlar güzelben bu topiğiii bugün keşfettim doğum tarihim 18 aralık görülüyor allah nasip ederse.sizlerle tanıştığıma sevindim
herkese bol şifalı hamilelikler ve doğumlar diliyorum...
Amiin canım bende aynı durumdayım bakalım yarın belki duyarım
hoş geldin
h.b. aminHoşgeldin canım ben de sevindim inşalllah hepimiz için herşey yolunda gider..
hoşbuldum,
nasılsınız hamileliğiniz ii geçiyor umarım
canım merhaba hayırlı olsun satımız aynı senınle ben gecen cumartesı oğrendım doktor yarına randevu verdı ıns bızde keseyı goruruz kızlar bısey sorucam benım sureklı adet agrısı gıbı agrım var sızdede oluyomu normalmı cok korkuyorum kzuma bısey olur dıye ıkı sene sonra buldum ben onu ne olur dua edın benım ıcın