herkese günaydınnnnnnnnn
nabersiniz bakalım ?
süt ben de içemiyorum fare gibi oldum peynir kemirmektenyoğurt ve ayran da tüketmeye çalışıyorum işte...bi de tahinde çok kalsiyum varmış (ama dikkat kilo yapar çok pis )
iyi olmaya çalışıyoruz tatlım senden nehaberrr
iyiyim ben de geldik yine işe ,uyumak istiyodum halbuki ben daha
bi mucize olsa da yarın tatil olsa bize ahhhhh
kızlar benim gibi olan varmı ben hiç kahvaltı yapamıyorum şuan bile çubuk krakerle doyurmaya çalışıyorum karnımı. süt felanda içemiyorum ne yapıcam ben böyle yaaa
slm canlarım nasılsınz bakem cücüklar nasıl
Canım kaçıncı haftan? kusura bakma söylediysen ben kaçırdım galiba.
günaydın caım merhabalarrrrr cücüklerin keyfi yerinde valla ekmek elden su gölden yatıp duruyorlar olan bizlere oluyor ahhhh ahhhh anne olunca anlarsın laflarını erkenden öğrenmeye başladık sayelerinde
siz nasılsınız bakalım herşey yolundadır umarım
sat ımız aynı ama degerın cok ıyı benım henuz su anda hesaplamalara gore 3.000 ıkızmı senınkısı acaba oyle derler genelde ama benımkısı gec dollenmemı anlamadım neyse hayırlısı artıkk[/QU
bir tane kese görüldü ama doktor kese büyük dedi açıkçası isterdim ikiz olsun çünkü birinci daha olmadan ikinciyi bile düşünüyorumkardeşi olmalı mutlaka nasip artık Allahım hayırlısını nasip etsin
bu gece hic uyumadik biz bebisimle, cunku annesi cok heyecanli, kalp atisini gorecegiz ya da duyacagiz. 6 haftalikken gorememistik kalp atisini hos bende biraz kilo var...10 gun sonra gel dedi. 10 gun gecmek bilmedi...bugun duyalim oyle bir uyku cekecegiz ki...benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti, bos gebelik yuzunden sebebiyle... 4 ay once...o kadar uzulduk ki...herseyde vardir hayir...
anne adaylari...umarim bu aksam ben dunyayin en mutlu annesi olurum. doktor kesenin kontorleri ve buyumesi guzel demisti...kocaman umutla gidiyoruz ...
bu gece hic uyumadik biz bebisimle, cunku annesi cok heyecanli, kalp atisini gorecegiz ya da duyacagiz. 6 haftalikken gorememistik kalp atisini hos bende biraz kilo var...10 gun sonra gel dedi. 10 gun gecmek bilmedi...bugun duyalim oyle bir uyku cekecegiz ki...benim ilk hamileligim dusukle sonuclanmisti, bos gebelik yuzunden sebebiyle... 4 ay once...o kadar uzulduk ki...herseyde vardir hayir...
anne adaylari...umarim bu aksam ben dunyayin en mutlu annesi olurum. doktor kesenin kontorleri ve buyumesi guzel demisti...kocaman umutla gidiyoruz ...
günaydın kızlar bugun bende 5+5 deyım doktora gıdıcem ıns keseyı goruruz kalp atısı için daha erken sanırım allahım öğrenelı daha 10 gun oldu bana 10 ay gıbı geldı kasıklarım agrıyo arada cok korkuyorum bıde bazen akıntım bıraz koyu sarı kahvemsı oluyo ıns bı sıkıntı cıkmaz gorurum kuzumun kesesını bugun ayyy hem cok heycanlıyım hem cok tedırgın
içini ferah tut canım iyi düşün iyi şeyler olsun görürsün tabi keseni oda seni görmek için sabırsızlanıyordur eminim.akıntınıda sor mutlaka rengi kahvemsiyse ihmal etme tatlım
güzel haberlerini bekliyor olacağız burda
bebeği 8 haftalık olup, kalp atışını hisseden var mı aranızda.
ben hissedemiyorum, doktora gittiğimizde dinlemiştik kalp atışını ama.
gariplik bende mi acaba