2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

hoşgeldin armzıa cnm hayırlı olsun bebişin progestanı içiyormuşsun ya dr un a sorarak vajinal albilirsin bende 8 haftadır öyle yapıyorum yumuşak kapsül ya öle daha etkili oluyo içince yan etkisinden başka bişi yapmıyo rabbim hepimizin melegini mucizesini korusun

selam kızlarrrr...bugün salona gittim cillop gibin oldum yarın 12 de randevum var bakalım doktorumuz ne diyecek çok heyecanlıyım henüz kalp atışını duyamam sanırım dimi henüz SAT 17 Mart??

alttan ultrasonla kalp atımını görebilirsini duyabilirmisin bilmiyorum....

selam kızlarrrr...bugün salona gittim cillop gibin oldum yarın 12 de randevum var bakalım doktorumuz ne diyecek çok heyecanlıyım henüz kalp atışını duyamam sanırım dimi henüz SAT 17 Mart??

slm cnm benimde yarın randevum inşallah güzel haberlerini alırız bebişlerimizin aklını karıştırmayım rabbim korur ama agdadan bahsediyorsun sanırım ilk 3 ay agda ve epilasyondan kaçınmamız gerekiyomuş sakıncalı olabiliyomuş bizim tüp bebek topiginde bi arkadaş bahsetmişti bide benim cep telf. msj geliyo 9ay 10 gün diye bi turkcel hizmeti ordada yazıyodu bende pinpirikli dikkate alıyorum sen duydunmu böle bişi rabbim onları verdi bize yokdan var etti ona emanet
hımm bide bence görürsün altıncı hafta duyuluyo o pıtpıtlar ben 6 artı 5 günlükken duydum

Son düzenleme:

normal çamsakızıdamı zararlıymış....amam benim yapmam şart yaaa....

ilk bebeğimde hep yaptırdım öncesinde de yaptırıyordum her ay düzenli yaptırıyorum..epilasyon kesinlikle yasak hamilelikte ama ağdada böle bi yasak duymadım hiç..başka nasıl temizlenicez ki pis pis mi gidelim doğuma :2:
inşallah duyarım canım hayırlısı bakalım...

kızlar merhaba saç boyatmak da zararlı dimi hamilelikte.benim beyazlarım var hemde tam ön tarafta.boyatmak istiyorum ama bebeğede kıyamıyorum.zarar vermesinden korkuyorum.sizin kesin net bir bilginiz var mı?

merhaba aralık anneleri 3 gündür giremiyordum internette problem var nasılsınız bakalım biz şimdilik iyiyiz mide bulantımız yok çok şükür yarın kalp atışlarını duymak için dr a gidecegiz. insallah duyarız iştahsızlık sizdede varmı ama canım hiiç birşey yemek istemiyor kendimi zorlayarak yemeye çalışıyorum.

kızlar merhaba saç boyatmak da zararlı dimi hamilelikte.benim beyazlarım var hemde tam ön tarafta.boyatmak istiyorum ama bebeğede kıyamıyorum.zarar vermesinden korkuyorum.sizin kesin net bir bilginiz var mı?

valla sanatçılar nasıl boyatıyormuş organik boyayla....ama nasıl güveneceksin...tam organik boyayımı değilimi??...
valla çağla şıkelin saç rengi hiç değişmedi mesela demekki boyattı..

ben şuan kurt gibi açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

valla sanatçılar nasıl boyatıyormuş organik boyayla....ama nasıl güveneceksin...tam organik boyayımı değilimi??...
valla çağla şıkelin saç rengi hiç değişmedi mesela demekki boyattı..

bende senin gibi düşündüm.ünlülerin hiçbirinin hamileliğinde saçlarında hiçbir değişiklik olmadı.ama neye nasıl güvencem.sırf kendimi düşündüğüm için bebğime zarar verme fikri beni boyatmaktan vazgeçiriyo.ama bi yandan da aynaya her baktığımda kendimi kötü hissetcem.bide çalışıyorum.okula böyle gitmek de istemiyorum.bilmiyorum ne yapsam...

o yasak canım 1 aydır kuaförümle hava durumunu bekliyoruz havalar biraz açsın bal köpüğü yapalım diyorduk iyi ki yapmamışız bebek haberini alınca kaldı kesinlikle boyamam diyo şimdi,bitkisel boyalar var ama ben yinede onlara güvenemiyorum dedi kendüleri kına yakalım kına hiç değilse kızıl oluruz

ben kınayı daha öncede düşünmüştüm.hamilelik olmadan öncede yaktırcaktım.ama kuaförüm kınadan sonra boyanın tutması çok zor demişti vazgeçmiştim.şimdi başka çare yok.sonrasını bebek doğduktan sonra düşünürüm artık.

cnm saçın siyahsa eğer hint kınaları siyah renkte oluyor....incele istersen...bi...bizim işyerindede bir arkadaş var onunda beyaları felan baya bir çıktı ama güvenemedi...bpşber..hamilelik güzelliği vurur yüzüne zaten görülmez beyazlar....

şuan hepimiz çok güzeliz boyaymış makyajmış...
BİZ ŞUANDA ANNEYİZ....HİÇ ANNELER ÇİRKİN OLURMU????

o hataya düştüm ben ama yine düşücem hemde bile bile çünkü çok fena saçlarım dökülüyor,sapır sapır önceki hamileliğimde de tek derdim buydu tutam tutam saçlar her yerde kına durdurdu çok şükür sonra boya yapmak için mecbur kestirdim...

çok tşk ederim canım.hamileliğin güzelliği hepimizin yüzüne vuracak inşallah ondan hiç şüphem yok.allah önce sağlık versin napalım varsın saçımızda beyaz olsun hint kınasını araştırım canım saol

ben şuan kurt gibi açım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

ayy bende nasıl açım ama canım hiç birşey istemiyor yemek mide bulantım yok ama birçok şeyden tiksindim özelliklede benim gibi balık cok seven biri balıktan tiksindim yahu

çagla şıkel külle boyuyormuş saçını küle birşeyler katıyormuş internette araştır bence birde argan yagı kullanıyormuş saçlarına bende saçıma ve vücuduma argan yagı kullanıyorum

kızlar size bir şey söyleceğim....

BENİM HAMİLELİKKTE EN KOKTUĞUM ŞEY NE BİLİYORMUSUNUZ????
TİKİM OLAN BİR MEYVEYE AŞERMEK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…