- 3 Nisan 2008
- 873
- 0
- 46
canım betahcg kac?
Persembe gunu yapilan tahlilde 15282 cikti degerlerin gayet iyi dedi doktor Allahim insallah hep iyi gider
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım betahcg kac?
ne güzel süpriz bebekkkkk hoigelmişşşşşşşş sende hoşgeldin aramıza
Persembe gunu yapilan tahlilde 15282 cikti degerlerin gayet iyi dedi doktor Allahim insallah hep iyi gider
ii akşamlar hamileliğiniz hayırlı olsun.kalp atışlrını beklemek çok heyecanlı bir süreç ve dışardan hiç bir şekilde belli olmuyor keşke her evde bir ultrason makinesi olsa hergün bakardık,sadece hiç kafanızı takmayın çünkü dışardan yapabildiğimiz tek müdahale du etmek,inş. önümüzdeki hafta duyarsınız
Canım kaçıncı haftan? kusura bakma söylediysen ben kaçırdım galiba.
gün boyu belim ve sırtım ağrıdı ya sizde de var mı hep yattım.bi de tuvalette çok afedersiniz peçeteye üç tane kırmızı nokta sanki pilot kalemle konulmuş gibi bişe oldu.neden anlamadım.şuan bişe yok.
günaydın kızlarr nasılsınız. dün saç boyamayı konuşmuşsunuz benim doktorum ilk 3 ay boya yasak diyoo benim saçlarımda boyancak kaldı .
amannnn boşver tatlım benimkilerde beyaz ve boyamayı düşünmüyorum biz böylede güzeliz sefamız olsunnnnn
kızlar benim gibi olan varmı ben hiç kahvaltı yapamıyorum şuan bile çubuk krakerle doyurmaya çalışıyorum karnımı. süt felanda içemiyorum ne yapıcam ben böyle yaaa
zorla bir simit yiyorum peynirle sonra hep bulantı hissi birde idrar yollarımda enfeksiyon çıktı hap o yüzden içtiğim suda 2 ye katlandı oda bulandırıyor midemi ama yapcak bişey yok
bişeyler yemek istiyor canım ama iş yemeye gelince yokkkk çok zorla süt içemiyorsan bol bol yoğurt ye canım ayran iç
Allahım yardımcımız olsun tatlım artık zorla ayran içmeye çalışıcam günde 1 bardak bile ayran içsem yetermi ki cnm yaa. inş iltihapta geçer tatlım o çok zor oluyo bende geçirmiştim evlendiğim ilk sene
süt ben de içemiyorum fare gibi oldum peynir kemirmekten yoğurt ve ayran da tüketmeye çalışıyorum işte...bi de tahinde çok kalsiyum varmış (ama dikkat kilo yapar çok pis )kızlar benim gibi olan varmı ben hiç kahvaltı yapamıyorum şuan bile çubuk krakerle doyurmaya çalışıyorum karnımı. süt felanda içemiyorum ne yapıcam ben böyle yaaa
herkese günaydınnnnnnnnn
nabersiniz bakalım ?
süt ben de içemiyorum fare gibi oldum peynir kemirmekten yoğurt ve ayran da tüketmeye çalışıyorum işte...bi de tahinde çok kalsiyum varmış (ama dikkat kilo yapar çok pis )
sağol canım benim
ilaç kullanıyorum şu an ilk başta korktum ama başka türlü geçecek gibi değildi ateş yaptı çünkü ateşinde enfeksiyonunda bebeğe zararı ilaçtan çok olurmuş
arkadaşlarda kullan dedi sen güçlü olmadan bebeğinde olamaz dediler
allaha emanet ettim artık dua ederek içiyorum allah hepimizin meleklerini korusun
canımmmm ayranıda 3 öğün içmeye çalış en azından sabah akşam bari iç canım yoğurt ye akşamları ben şekerleyip yiyorum artık