2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ben zaten çalışmıyorumdumda olsun büyüsünler beraber sonrada sırayla okula

ben 10 gündr hiç beyaz akıntı görmedim 3 günde bir bol kanama geri kalanı koyu kırmızı kahve leke dinlenmeye çalışıyorum
sabah progestan iğne gece fitil gibi alttan kullanıyorum birde cleaxene iğne
kanama sonrası 2-3 gün leke normal içerideki kanamayı atıyor
sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

normaldr hayet sağlıklı hiç problemsiz hamileliik geçirençok insa var sağlıklakucağmzıa alalım inşallah hep beraber

bulantılar hangi hafta başlar biliyormusunuz?????:44::44::44:

hiç başlamayabilir
ve ne zaman başlayacağı kişiye göre değişir kimseyi baz alma

bende çok yoruldum çok daraldım lekelerden biraz büyüseydi geçseydi şu kritik zamanlar

çoğumuzun problemli geçiyor Allah yardımcımız olsun

ayy insallah öyle birşeye aşermezsin canım

valla adını bile yazarken vücudumu titrediği erik...............
şimdi yine heryerde allahım gözümü kapatıyorum..aşermeyim diyee...ay çok fena oluyorum...ilkbahadarda en sevmediğim yönü şu meyvenin çıkması...

kızlar merhaba saç boyatmak da zararlı dimi hamilelikte.benim beyazlarım var hemde tam ön tarafta.boyatmak istiyorum ama bebeğede kıyamıyorum.zarar vermesinden korkuyorum.sizin kesin net bir bilginiz var mı?

saç boyasından kesinlikle uzak dur canım ilk üç ay özellikle benimde çok fazla beyazım var allahtan hamile kalmadan hemen önce boyamıştım...ama 9 ay boyatmayı düşünmüyorum ben azcıkta beyaz gezeyim bişey olmaz....

allahım biri beni durdursun büyük paket çubuk kraker bitiridim...şimdide popkek......

arkadaşlar regli gününe 10 gün kala ilişkiden hamile kalma şansım varmı . son adetim 4 nisanda başlamıştı 21 nisanda ilişki yaşadık eşimle . memuriyetten dolayı ayrı şehirlerdeyız o yüzden buluşmamız her zaman mumkun deil .

cnm rabbim bilir....emin olmak için kan testi yaptırabilrisin..betahcg hormonon 5 den yüksekse zaten hamilesin demektir...heme yarın yaptır bence...

cnm rabbim bilir....emin olmak için kan testi yaptırabilrisin..betahcg hormonon 5 den yüksekse zaten hamilesin demektir...heme yarın yaptır bence...

regli günüm 1 mayıs yani salı günü . 1 günüm var . regli günümü beklemeden kan testi yaptırsam çıkarmı acaba . bugün idrar testi yaptım ama negatif bu bebeği çok istiyorum 3 aydır evliyim 1,5 ay vajinismusla uğraştım çok şükür yendim şimdide bebek istiyorum

cnm idrar testi için en az 3 gün geçmesi gerekiyor..kan testinden kesin çıkar 100/100 çıkar yanii...hemen sabah test yaptır...için içini yemesin....
benim reglimi 3 gün geçti çook silik çıkmıştı mesela..

düzeltem yapayım senin olmuşsa eğer geç döllenmeye gire onunu 10 gün geçmesini bile beklemem lazım idarar testi için..kanada çıkar ama....

Son düzenleme:

anladım teşekkürederim , kan testini aç karnınamı yaptırcam öğlene kadar mesayem var ancak öğlenden sonra gidebilirim kan testine

ayın 21 den tutacağını bekliyorsanız çatlamadan 14 günn sonra adet olunuyor zaten eğer öyle düşünürsek hadi en erken 20 sinde çatlasa +14 den 4 nisanı beklemen gerekirki idrar da 2 gün önce silik görebilirsin bence bekle sabretmek zor ama elden gelen birşey de yok

hamişler hapiniz öpüyorummm bu arada hamile olduğumu duyan arıyor....telefon susmadı yaaaaaaaaaaaav...
amam çok gzeül bunun müjdesini vermek..

yarın görüşmek üzere inş.öpüldünüz.

Selam kızlar 3,5 yıdır evliyim 3 senedir olmuyordu bebeğimiz tam tedavi için doktora gittik ilaca başlayacaktım hamile kaldım. Benim SAT 21 döllenmede tahmine göre 4 nisan netteki hesaba göre de 26 aralık bebeğin doğum tarihi. Geçen çarşamba doktora gittiğimde keseyi gördük ancak bebeği ölçemedi çok küçük dedi kalp atışınıda keza duyamadı önümüzdeki cumaya randevu verdi bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız çook heyecanlıyım beklemek çok zor sabııır:18::18::18:

canım merhaba hayırlı olsun satımız aynı senınle ben gecen cumartesı oğrendım doktor yarına randevu verdı ıns bızde keseyı goruruz kızlar bısey sorucam benım sureklı adet agrısı gıbı agrım var sızdede oluyomu normalmı cok korkuyorum kzuma bısey olur dıye ıkı sene sonra buldum ben onu ne olur dua edın benım ıcın

ne güzel süpriz bebekkkkk hoigelmişşşşşşşş sende hoşgeldin aramıza

ama ben hep 28 günde bir regli oluyorum. en son 4 nisanda oldum ve şimdi 1 mayısta olucam . ve 21 nisanda ilişki yaşadık . yani adetime 10 gün varken yaşadık normalde yumurtlama günüm 18 nisan (

selam kızlarrrr... bu eşim beni sinir ediyor.
pazar günleri eve girmek bilmiyo ya hiç bana vak,it ayırdığını görmedim...
nefret ettiriyo zorla kendinden.
eve gelme dedim bende sakın evden atarım seni dedim.
gelmesinde zaten gıcık şey

yacık kız adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…