kızlar size bir şey söyleceğim....
BENİM HAMİLELİKKTE EN KOKTUĞUM ŞEY NE BİLİYORMUSUNUZ????
TİKİM OLAN BİR MEYVEYE AŞERMEK....
aynen bende hep kış bebeği istemiştim..
sürekli çalıştım kızım olunca evde kaldım şimdi bakanım yok,ilerleyen zamanlarda değineceğim bu konulara daha varbende dedim madem olmuyor bende 2. yi yapayım..etrafımdan bir tepki bir tepki
merhaba Kızlar...daha doğrusu yılsonu bebişlerini kucağına alacak anneler.
benimki daha çok küçük ama kabıma sığamıyorum...geçene seneki kürtajımdan sonra bu ikinci olucak...sağlıkla gelir inş..
son adet tarihim 22 mart ve tahmini doğum tarihimiz 28 aralık aslında ben şu tarih işini pek anlamıyorum yaaa normalinden sanki 1 hafta önce gösteriyor...
çarşamaba günü kanamam oldu iğne ve progestron kullanıyorum..iğne haftalık progestron hergün 3 er defa(çok kötü)
şu an iyiyim kanamam yok sadece bir gün sürmüştü zaten çok şükür.
bu arada hamilelik bulantıları başladımı...benim bulantım yok ama çok halsizim sabahları zor uyanıyorum ve geceleri ara ara uyanıyorum...göğüslerim felakjet acıyor damar damar olmaya başldı..sizin durumlar nasıl...???????
normaldr hayet sağlıklı hiç problemsiz hamileliik geçirençok insa var sağlıklakucağmzıa alalım inşallah hep beraberHanımlar size bir şey sormak istiyorum, benim son adetim 13 marttı test yaptım kanda da hamile olduğum çıktı ama ben sadece ilk bir kaç hafta kasık batması hissettim artık hiç bir batma yok, ilk randevumuz bu cuma gününe aldım. Size sormak istedim 6. Yada 7. Haftalarda kasık batması olmazsa bu normalmidir ?
bulantılar hangi hafta başlar biliyormusunuz?????:44::44::44:
merhaba kızlar 1 hafta girmedim siteye ne hızlı ilerlemiş nerdeyse 200 sayfa:) arada kaçırdığım çok şey olmuştur.umarım herkeste herşey yolundadır.ben 12 gün önce lekelenme yaşadım çok korktum doktora gittiğimde bebiş yerindeydi kalbi atıyordu:) progestan hap verdi aynı gün kesildi lekem ama 9 gün sonra yine oldu bu sefer de iğne verdi iğneyi olduğum gün kesildi lekem bebiş sağlıklı dedi ama ben bu lekelenmelerden dolayı çok endişeliyim allaha şükür 3 gündür bişey yok ama her lavobaya gidişimde dualar eşliğinde gidiyorum bu stres beni yedi bitirdi(
Herkese merhaba,Allah kısmet ederse ben de aralık annesi olucam.SAT 4 mart.Ben de geçen pazardan beri lekelenme yaşıyorum.ilk hamileliğim geçen kasım ayında 5.haftada bozulmuştuŞimdi 1 haftadır evde dinleniyorum.ister istemez çok endişeliyim.Her tuvalete gittiğimde ne görcem diye strese giriyorum.Günde 3 progetan içiyorum.inşallah herşey yolunda gider.cuma günü dr.randevum var.
ayy insallah öyle birşeye aşermezsin canım
kızlar merhaba saç boyatmak da zararlı dimi hamilelikte.benim beyazlarım var hemde tam ön tarafta.boyatmak istiyorum ama bebeğede kıyamıyorum.zarar vermesinden korkuyorum.sizin kesin net bir bilginiz var mı?
arkadaşlar regli gününe 10 gün kala ilişkiden hamile kalma şansım varmı . son adetim 4 nisanda başlamıştı 21 nisanda ilişki yaşadık eşimle . memuriyetten dolayı ayrı şehirlerdeyız o yüzden buluşmamız her zaman mumkun deil .
cnm rabbim bilir....emin olmak için kan testi yaptırabilrisin..betahcg hormonon 5 den yüksekse zaten hamilesin demektir...heme yarın yaptır bence...
regli günüm 1 mayıs yani salı günü . 1 günüm var . regli günümü beklemeden kan testi yaptırsam çıkarmı acaba . bugün idrar testi yaptım ama negatifbu bebeği çok istiyorum 3 aydır evliyim 1,5 ay vajinismusla uğraştım çok şükür yendim şimdide bebek istiyorum
cnm idrar testi için en az 3 gün geçmesi gerekiyor..kan testinden kesin çıkar 100/100 çıkar yanii...hemen sabah test yaptır...için içini yemesin....
benim reglimi 3 gün geçti çook silik çıkmıştı mesela..
düzeltem yapayım senin olmuşsa eğer geç döllenmeye gire onunu 10 gün geçmesini bile beklemem lazım idarar testi için..kanada çıkar ama....
regli günüm 1 mayıs yani salı günü . 1 günüm var . regli günümü beklemeden kan testi yaptırsam çıkarmı acaba . bugün idrar testi yaptım ama negatifbu bebeği çok istiyorum 3 aydır evliyim 1,5 ay vajinismusla uğraştım çok şükür yendim şimdide bebek istiyorum
Selam kızlar 3,5 yıdır evliyim 3 senedir olmuyordu bebeğimiz tam tedavi için doktora gittik ilaca başlayacaktım hamile kaldım. Benim SAT 21 döllenmede tahmine göre 4 nisan netteki hesaba göre de 26 aralık bebeğin doğum tarihi. Geçen çarşamba doktora gittiğimde keseyi gördük ancak bebeği ölçemedi çok küçük dedi kalp atışınıda keza duyamadı önümüzdeki cumaya randevu verdi bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız çook heyecanlıyım beklemek çok zor sabııır:18::18::18:
Selam kızlar 3,5 yıdır evliyim 3 senedir olmuyordu bebeğimiz tam tedavi için doktora gittik ilaca başlayacaktım hamile kaldım. Benim SAT 21 döllenmede tahmine göre 4 nisan netteki hesaba göre de 26 aralık bebeğin doğum tarihi. Geçen çarşamba doktora gittiğimde keseyi gördük ancak bebeği ölçemedi çok küçük dedi kalp atışınıda keza duyamadı önümüzdeki cumaya randevu verdi bakalım inşallah kalp atışlarını duyarız çook heyecanlıyım beklemek çok zor sabııır:18::18::18:
ayın 21 den tutacağını bekliyorsanız çatlamadan 14 günn sonra adet olunuyor zaten eğer öyle düşünürsek hadi en erken 20 sinde çatlasa +14 den 4 nisanı beklemen gerekirki idrar da 2 gün önce silik görebilirsin bence bekle sabretmek zor ama elden gelen birşey de yok
selam kızlarrrr... bu eşim beni sinir ediyor.
pazar günleri eve girmek bilmiyo ya hiç bana vak,it ayırdığını görmedim...
nefret ettiriyo zorla kendinden.
eve gelme dedim bende sakın evden atarım seni dedim.
gelmesinde zaten gıcık şey