Çok teşekkür ederim rahatladım, inşallah doktorda güzel şeyler söyler. Sana da güzel hamilelikler dilerim :)
rica ederim cnm sende güzel haberlerle gelirsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim rahatladım, inşallah doktorda güzel şeyler söyler. Sana da güzel hamilelikler dilerim :)
cnm doktor alttan muayene ettiğinde kanamaalanı gördü ve bana gösterdi yatıcaksın dedi bu kanama bebeklerine zarar verebilir dedi sende dikkat et kendine ve mutlaka alttan muayene ettir üstten bakıldığında kanama alanları gözükmüyor galiba
bulantılar hangi hafta başlar biliyormusunuz?????:44::44::44:
herkezin farklı cnm ilk hamileliğimde 10.haftada falan başlamıştı şimdiise 5. hafta falan başladı
bende arada bir tiksinti geliyor...ama başdönmesi felaket var...
bu sizin ikinci bebebiğinizmi??????
evet başka şekilde zaten göremezmiş....inşallah bir aksilik çıkmaz....
buarada hepiniz doğuma gittiğinde ben bekliyor olucam...en küçük bebiş benimki galiba.....
aaa evet biz en küçüğüz sanıyordum ama bizden 3-4 gün küçüksünüz...belli olmaz canım bakarsın sıkılıp önce gelmeye karar verir :)))
evet cnm Allah izin verirse 2. ve 3. olacak ikiz yani
herkese ii pazarlar.... elendilden haber yok sanirim hala?bilgisi olan var mii ?
herkese ii pazarlar.... elendilden haber yok sanirim hala?bilgisi olan var mii ?
evet bilinmez...erkek olursa biraz geç olur kız olursa erken gelir diyorlar...ama ben şu hafta hesaplaması biraz önden gidiyor gibisizinde öylemi????
merhaba kızlar 1 hafta girmedim siteye ne hızlı ilerlemiş nerdeyse 200 sayfa:) arada kaçırdığım çok şey olmuştur.umarım herkeste herşey yolundadır.ben 12 gün önce lekelenme yaşadım çok korktum doktora gittiğimde bebiş yerindeydi kalbi atıyordu:) progestan hap verdi aynı gün kesildi lekem ama 9 gün sonra yine oldu bu sefer de iğne verdi iğneyi olduğum gün kesildi lekem bebiş sağlıklı dedi ama ben bu lekelenmelerden dolayı çok endişeliyim allaha şükür 3 gündür bişey yok ama her lavobaya gidişimde dualar eşliğinde gidiyorum bu stres beni yedi bitirdi(
benim SAT 23 mart...gebelik org. da 5+2 deyiz bugün..geçen çarşamba doktor teyzemiz kese boyunu ölçtü ona göre 6+2 deyiz bugün ama herşey bu çarşamba bebişimizi ve kalp atışlarını görünce kesinleşecek sanırım....
.............................
beta hcg oranım 1500 olunca görünüyormuş seninkide öyle oldu peki...
evet bhcg 1000 üzeri 1500 lerde olmadan göremiyoruz keseyi...ben bu aralıkta kötü bir tecrübe (ondan önce de 2 kez) yaşadım bu kez biraz temkinliydim adetten 4 gün önce test yaptım 2. çizgiyi gördüm sonra adetimin en az 1 hafta geçmesini bekleyip doktora öyle gittim tabi keseyi gayet iyi bir şekilde gördük hatta bebişi de...ve doktorumda kan testi, bhcg falan istemedi hiç onlarla uğraşmaya gerek yok bak burda işte annesi dedi....2. kontrolüm de bu çarşamba...kısacası ben bhcg değerimi bilmiyorum...