2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

rüzgarr kızın nasıl kaç yaşındaydı ?

2009 kasım doğumlu 2 buçukyaşında bıcır bıxır sürekli tepemde hadi oynayalım beni sev diye dlanıyor

elif zehra sen gel bize canım hesaplayıcıdada aralık çıkmış görünüyor hoşgeldin sağlıkla kucağımıza alalım inş hep beraber

Allah bağışlasın canım. benimde 1 aralıktı ama burda 30 kasım gözüktü yapcak bişey yok. listenin başını ben çekcem gibi görünüyor.

canım benimde seninki gibi tarihler farklı.benmde son adet tarihim 20 mart.doğum tarihim ise benim hesaplarıma göre 25 aralık burdaki hesaplamaya göre 26 aralık.nedenini bende anlayamadım.şuan bizim için haftalık takip daha önemli bence.

Son düzenleme:
Allah bağışlasın canım. benimde 1 aralıktı ama burda 30 kasım gözüktü yapcak bişey yok. listenin başını ben çekcem gibi görünüyor.

sağol canım walla ona hç belli olmaz inşallah hepsi zamanında gelsin ben ocak 5 te doğuracaktım 25 kasımda doğurdum
hala ocak anneleri içinde geziniyorum ayrı

bazı hesaplayıcılar adet dönemini 30 gün bazıları 28 gün baz alıyor problem buradan çıkıyor
zaten şuan normal haftammıza göre usg lerde farkeder zamanla düzene girer bizde alışırız
bende hala 7+ larda 8 hafta yazmasını sevmiyorum ama 2 ticker ekleyemiyorum

yılbaşı gecesinin ilk bebeği olur inşallah

maşallah benim kızımda 2009 Temmuz doğumlu ne iyi ettik dimi çok yaş araları olmayacak maşallah Allah nasip ederse

yılbaşı gecesinin ilk bebeği olur inşallah

maşallah benim kızımda 2009 Temmuz doğumlu ne iyi ettik dimi çok yaş araları olmayacak maşallah Allah nasip ederse

2 yaş çok tehlikeli diye düşünüyordum hep kış doğumu olsun istedim Rabbim gönlüme görede verdi
doğduğunda tam güzel yaşta olacaklar evet

2 yaş çok tehlikeli diye düşünüyordum hep kış doğumu olsun istedim Rabbim gönlüme görede verdi
doğduğunda tam güzel yaşta olacaklar evet

aynen bende hep kış bebeği istemiştim..
sürekli çalıştım kızım olunca evde kaldım şimdi bakanım yok,ilerleyen zamanlarda değineceğim bu konulara daha var bende dedim madem olmuyor bende 2. yi yapayım..etrafımdan bir tepki bir tepki

Son düzenleme:
merhaba Kızlar...daha doğrusu yılsonu bebişlerini kucağına alacak anneler.
benimki daha çok küçük ama kabıma sığamıyorum...geçene seneki kürtajımdan sonra bu ikinci olucak...sağlıkla gelir inş..

son adet tarihim 22 mart ve tahmini doğum tarihimiz 28 aralık aslında ben şu tarih işini pek anlamıyorum yaaa normalinden sanki 1 hafta önce gösteriyor...
çarşamaba günü kanamam oldu iğne ve progestron kullanıyorum..iğne haftalık progestron hergün 3 er defa(çok kötü)
şu an iyiyim kanamam yok sadece bir gün sürmüştü zaten çok şükür.
bu arada hamilelik bulantıları başladımı...benim bulantım yok ama çok halsizim sabahları zor uyanıyorum ve geceleri ara ara uyanıyorum...göğüslerim felakjet acıyor damar damar olmaya başldı..sizin durumlar nasıl...???????

Hanımlar size bir şey sormak istiyorum, benim son adetim 13 marttı test yaptım kanda da hamile olduğum çıktı ama ben sadece ilk bir kaç hafta kasık batması hissettim artık hiç bir batma yok, ilk randevumuz bu cuma gününe aldım. Size sormak istedim 6. Yada 7. Haftalarda kasık batması olmazsa bu normalmidir ?

slm cnm bende senin gibiyim kanamam oldu iğne ve progestan kullanıyorum ve hep yatıyorum

cnm bende nerdeyse 7 hafta oldu ve bayadır yok kasık ağrım endişe etme

slm cnm bende senin gibiyim kanamam oldu iğne ve progestan kullanıyorum ve hep yatıyorum

cnm ben hiç yatmadım...çalışyıyorum kanamam oldu sabahında doktor ilaç verdi..işyerine geldim..revirde iğne vuruldum..sonra oturdum çalıştım..halada çalışıyorum ..şu an işteyim benim sadece bir gün oldu kanamam sonra kahverngi lekeye döndü sonra tamamen geçti...senin devammı ediyor kanamam...????

yok cnm 5-10 dk sürdü 3 gün lekelenmem sürdü kanama günü dpktora gittim iğne verdi 1 hafta sonra çağardı ama dinlen dedi 1 hafta sonra gittiğimde vajinal muayene esnasında içeride tekrar kanama gözüküyor dedi çalışıyorsaan rapor vericem dedi bbenim kendiiş yerim olduğu için 1 haftadır gitmiyorum
doktor yemek yemek için bile kalkmıcaksın dedi seni alttan muayene ettilermi

cnm ben daha ultraona girmedim..betahcg yarın veya salı günü 1500 lerde olursa bakıcak yoksa göremem dedi.
geçen sene başımdan bir hamilelik geçmişti alttan ulrason etkilemiyor çok şükür..
iç kanama felan bak telaş yaptım şimdi...acaba benim nasıl çıkıcak ultrasonda....yalnız doktor sadece keseyi görebiliriz..bebeği göremeyiz.dedi amam bakalım...

neyseki kendi işinmiş bizim öyle değil..hem daha söylemdim işyerindekilere daha çok küçük diye...
yat cnm sen aman bebişlerimize dikkat birde bol bol dua et olurmu???

slm kızlar bende sizler gibi 7 haftalık hamileyim beişimi gördüm kalbi atıyodu ancak doktor kesen büyük sıvın fazla dedi bu nedemek tehllikeli mi bilen varmı

cnm doktor alttan muayene ettiğinde kanamaalanı gördü ve bana gösterdi yatıcaksın dedi bu kanama bebeklerine zarar verebilir dedi sende dikkat et kendine ve mutlaka alttan muayene ettir üstten bakıldığında kanama alanları gözükmüyor galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…