2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın güzel anneler ve güzel minik bebişleri.inşallah anneler ve bebişleri için güzel bir haftasonu olur.bebişim ve ben hepinizi sevgiyle selamlıyor ve öpüyoruz.....

maşallah rabbim korusun hepimizin bebişlerini allahım kucağına almayı nasip etsin

kızlarrrr günaydın hepinize huzurlu ve mutlu günler. bulantılar ne durumda hergün soruyorum ama ne yapayım sormadan duramıyorum :)

kızlarrrr günaydın hepinize huzurlu ve mutlu günler. bulantılar ne durumda hergün soruyorum ama ne yapayım sormadan duramıyorum :)

aynen devam ediyor tatlım şu his bi geçseydi çok güzel olcak valla
sende durumlar nasıl

aynen devam ediyor tatlım şu his bi geçseydi çok güzel olcak valla
Sende durumlar nasıl

çok fena her sabah wc de baygınlık geçiriyorum resmen mide boş çıkarıyor gibiyim ama bişey yok tansiyonum düşüyor heralde mahvoluyorum aksama geçmeyen mide bulantısı var ve zorla yemek yemekten çok sıkıldım 60 dan 57 ye düşmüşüm allahım şu günleri bir atlatsak hayırlısıylada gebeliğin tadını çıkarabilsek

kızlar beim bu sabah 2 defa başım döndü sizdede oluyomu . akşam bende çok kötüydüm şuanda var bulantım

ilk 3 ay ve son 3 ay zor olurmuş 4-5-6 en keyifli dönemmiş inşallah tez vakitte herşey yoluna girer

kızlar beim bu sabah 2 defa başım döndü sizdede oluyomu . Akşam bende çok kötüydüm şuanda var bulantım

aynen canım oluyor malesef sabah ve aksam yoğunlukta olmak üzere gün boyu devam ediyor umarım en kısa sürede kurtuluruz bu baş dönmelerş ve bulantılardan. Inşallah 3 aydan sonra devam etmez :18:

aynen canım oluyor malesef sabah ve aksam yoğunlukta olmak üzere gün boyu devam ediyor umarım en kısa sürede kurtuluruz bu baş dönmelerş ve bulantılardan. Inşallah 3 aydan sonra devam etmez :18:

inş cnm baş dönmeside kötüymüş yaa şuan bile az yere eğilsem dönüyo sanki

hayırlı sabahlar anneciklerim nasılsınız?bebeğin bulantı bebeğin kalbi atınca oluyomuş böyle bişi var mı gerçekten benim hiç bulantım yok. kalbi ne zaman atmaya başlıyo bi deyiverin:44::44: haftaya kontrole gidicem.

tatlım bence ilgisi yok. çünkü ben geçen sene bi gebelik geçirdim bebeğimin kalbi hiç atmadı ama mide bulantısından duramıyodum . bünyeyle alakalı bence

inş cnm baş dönmeside kötüymüş yaa şuan bile az yere eğilsem dönüyo sanki

merak etme canım alışıyorsun 1 kaç güne kadar ben yaklaşık 3 haftadır başka bir alemdeyim hiç normal değilim sadece ara ara şiddetti değişiyr ama bebişimin ultrason görüntüsüne bakınca kalp atışını düşününce moralmen süper oluyorum hayatım ınan bırazda pskolojik yani kafaya çok taktınmı sürekli düşündünmü daha beter oluyorsun düşünmemeye çalış sürekli bişeyler atıştır inan faydası oluyor he bolda meyve

hayırlı sabahlarrr... bende de hıc yokkk onunla alakalı degıl canım bence herkesı mıgde bulantısı olacak dıye bır durmu yok kı... ben de haftaya gıdıcem bakalım kısmet gorebılecekmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…