kızlar dun kesemıde bebegımıde kalp atısınıda gormus bulunmaktayım
Allah ım bu duyguyu her anne adayına yasatsın cok gusel seyler
eskıye dondum..tekrar yasadıklarım aklıma geldı duygulandım..ne guzel cok sukur verene
kesemız ve bebegımız kızlar
masallahh
Eki Görüntüle 401375
günaydınlar gününüz aydın olsun arkadaşlar
günaydın güzel anneler ve güzel minik bebişleri.inşallah anneler ve bebişleri için güzel bir haftasonu olur.bebişim ve ben hepinizi sevgiyle selamlıyor ve öpüyoruz.....
kızlarrrr günaydın hepinize huzurlu ve mutlu günler. bulantılar ne durumda hergün soruyorum ama ne yapayım sormadan duramıyorum :)
aynen devam ediyor tatlım şu his bi geçseydi çok güzel olcak valla
Sende durumlar nasıl
günaydınn kızlar nasılsınız
ilk 3 ay ve son 3 ay zor olurmuş 4-5-6 en keyifli dönemmiş inşallah tez vakitte herşey yoluna girer
kızlar beim bu sabah 2 defa başım döndü sizdede oluyomu . Akşam bende çok kötüydüm şuanda var bulantım
kızlar beim bu sabah 2 defa başım döndü sizdede oluyomu . akşam bende çok kötüydüm şuanda var bulantım
aynen canım oluyor malesef sabah ve aksam yoğunlukta olmak üzere gün boyu devam ediyor umarım en kısa sürede kurtuluruz bu baş dönmelerş ve bulantılardan. Inşallah 3 aydan sonra devam etmez :18:
o baş dönmesi ve bulantı hissi sürekli var bende leyla gibi dolaşıyorum ortalıkta
hayırlı sabahlar anneciklerim nasılsınız?bebeğin bulantı bebeğin kalbi atınca oluyomuş böyle bişi var mı gerçekten benim hiç bulantım yok. kalbi ne zaman atmaya başlıyo bi deyiverin:44::44:haftaya kontrole gidicem.
inş cnm baş dönmeside kötüymüş yaa şuan bile az yere eğilsem dönüyo sanki
hayırlı sabahlar anneciklerim nasılsınız?bebeğin bulantı bebeğin kalbi atınca oluyomuş böyle bişi var mı gerçekten benim hiç bulantım yok. kalbi ne zaman atmaya başlıyo bi deyiverin:44::44:haftaya kontrole gidicem.