2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

anneler ve cücükleri napıyosunuz bizim bebiş gitti ama peşinizi bırakmam hiç kuzucuklara iyi bakın bak teyzesi olarak kızarım yoksa :KK1: bu arada kürtajdan sonraki ilk kontrole gittim bugün ve pco'dan kurtulmuşum nasıl oldu anlamadım ama mutlu oldum rahmin tertemiz dedi dr biraz moralim düzeldi tabi gece sabaha kadar ağladım garibim eşimde benle beraber helak oldu valla

tatlım istediğin zaman da ALLAHIM sğlıklı bi evlat nasip etsin sana. .pco dan kurtulmuş olmana çok sevindim

kızlar canım çıktı bugun off o kadar hamlamışki vücudum 2 işin ucundan tutayım dedim her yanım tutuldu döküldüm resmen :KK43::KK43:

slm kızlar benim mide bulantılarım çoğalmaya başladı. şuan bile ölüyorum bulantıdan napcam ben yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

slm kızlar benim mide bulantılarım çoğalmaya başladı. şuan bile ölüyorum bulantıdan napcam ben yaaa:KK14::KK14::KK14::KK14:

ahh canimm ben haftalardir ne cekiyorum yok boyle birseyy dunyam karardi resmen
sabahlari gec kalkiyorum aksamlari erkenden yatiyorumki gunler biran evvel gecsin
bulanti haplari denedim hic biri fayda etmedi yiyip cikariyorum onlada kalsa gun boyu bulanti var
ne kocama ne kizima bakamaz oldum
yavrum bi gun bagliyorum sacini uc gun gidiyorr anne kahvalti edelim diyor dusunun kahvaltiyi bile unutuyorum:KK14::KK14::KK14::KK14:

nasıl hissediyosun tatlım ne gibi değişiklik var?

seyimin tam ustunde saga dogru iki uc ket vuruyo sonra kayiyo cok tuhaf yaa cok guzel bisey amaa ilkimde yeni oldugumdan bisey hissetmemistim ikinci daha baska oluyorr:KK16:

ahh canimm ben haftalardir ne cekiyorum yok boyle birseyy dunyam karardi resmen
sabahlari gec kalkiyorum aksamlari erkenden yatiyorumki gunler biran evvel gecsin
bulanti haplari denedim hic biri fayda etmedi yiyip cikariyorum onlada kalsa gun boyu bulanti var
ne kocama ne kizima bakamaz oldum
yavrum bi gun bagliyorum sacini uc gun gidiyorr anne kahvalti edelim diyor dusunun kahvaltiyi bile unutuyorum:KK14::KK14::KK14::KK14:

ben yatamıyorum tatlım sabahları erkenden kalkıyorum saat 7 de uyanıyorum malesf:KK14: . bulantı hapını geçen sene bende denemiştim banada fayda etmemişti. pıt pıt ları duymaya gidince söylicem yine versin belki bu sefer fayda eder bi umut işte benim ki tatlım. valla akşam eşime yemeği zor hazırladım :KK14::KK14::KK14: senin işinde zor birde bebiş var Allah yardımcımız olsun

seyimin tam ustunde saga dogru iki uc ket vuruyo sonra kayiyo cok tuhaf yaa cok guzel bisey amaa ilkimde yeni oldugumdan bisey hissetmemistim ikinci daha baska oluyorr:KK16:

ayy ne güzel ozman bizlerde anlayamayız. artık senin gibi ikincide anlarız tatlım

ben yatamıyorum tatlım sabahları erkenden kalkıyorum saat 7 de uyanıyorum malesf:KK14: . bulantı hapını geçen sene bende denemiştim banada fayda etmemişti. pıt pıt ları duymaya gidince söylicem yine versin belki bu sefer fayda eder bi umut işte benim ki tatlım. valla akşam eşime yemeği zor hazırladım :KK14::KK14::KK14: senin işinde zor birde bebiş var Allah yardımcımız olsun

gecen sene derken bebekmi kaybettin canim yaa kiyamam neyseki gelmis annesi
demek ondada olmustu senin ne kadarlikti
benim kizimdada vardi ama bu kadar fecii deildii

gecen sene derken bebekmi kaybettin canim yaa kiyamam neyseki gelmis annesi
demek ondada olmustu senin ne kadarlikti
benim kizimdada vardi ama bu kadar fecii deildii

evet tatlım kalp atışları başlamadı ve aldırmak zorunda kaldımm:KK14::KK14: 9 haftalıktı tatlım

evet tatlım kalp atışları başlamadı ve aldırmak zorunda kaldımm:KK14::KK14: 9 haftalıktı tatlım

ama derler ki bulanti kalbi atmaya baslayinca baslar
benimde 7 haftalikken kalbi durmustu ilk bebegimin ama onda ne bulanti ne kusma hic ama hic belirti yoktuu
cok tuhaf deilmii

ama derler ki bulanti kalbi atmaya baslayinca baslar
benimde 7 haftalikken kalbi durmustu ilk bebegimin ama onda ne bulanti ne kusma hic ama hic belirti yoktuu
cok tuhaf deilmii

evet öyle diyolar ama ben çok kötüydüm ozmanda tatlım

işi ticarete döktüler artık elimden ne gelirki diye birşey yok tatlım! sezeryan taraftarı bir dr.sa ve senin hersey yolunda normal giderse neden bile bile sezeryan olasın ki...

doktoruna göre değişiyor canım Allah öyle doktorlara düşürmesin mesela son haftalarındasın kordon dolandı dese,yada bebek kafası çok büyük normal doğum olmaz dese,çatın dar dese ne yapacağız hayır öyle değil diyemeyiz ki işi bilen onlar Allah yalancı doktorlara düşürmesin arada çok fark var çünkü fiyat bakımından..:KK43: herkes istediği doğumu gerçekleştirir inşallah:KK56::KK49:

anneler ve cücükleri napıyosunuz bizim bebiş gitti ama peşinizi bırakmam hiç kuzucuklara iyi bakın bak teyzesi olarak kızarım yoksa :KK1: bu arada kürtajdan sonraki ilk kontrole gittim bugün ve pco'dan kurtulmuşum nasıl oldu anlamadım ama mutlu oldum rahmin tertemiz dedi dr biraz moralim düzeldi tabi gece sabaha kadar ağladım garibim eşimde benle beraber helak oldu valla
canım çok geçmiş olsun.
ne desem boş biliyorum.
RABBİm hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
pcodan kurtulduğuna sevindim kuzum...
moralinin şimdi iyi olduğuna sevindim...
KEndine dikkat et emi..

bu arada bugün bi kötü haber daha aldım.
görümcemin diğer akraba taraflarından bi kız..
görüşmesek de hamile olduğunu biliyodum.
7 aylıktı
2 gündür bebek oynamayınca doktora gitmiş.
bebeğin boynuna kordon dolanmış ve ölmüş.
çok kötü oldum... :KK43:
RABBİm sabır versin ya çok zor.
Düşmanıma bile yaşatmasın böyle acılar..

canım çok geçmiş olsun.
ne desem boş biliyorum.
RABBİm hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
pcodan kurtulduğuna sevindim kuzum...
moralinin şimdi iyi olduğuna sevindim...
KEndine dikkat et emi..

bu arada bugün bi kötü haber daha aldım.
görümcemin diğer akraba taraflarından bi kız..
görüşmesek de hamile olduğunu biliyodum.
7 aylıktı
2 gündür bebek oynamayınca doktora gitmiş.
bebeğin boynuna kordon dolanmış ve ölmüş.
çok kötü oldum... :KK43:
RABBİm sabır versin ya çok zor.
Düşmanıma bile yaşatmasın böyle acılar..

off en kotusude bu ya rbbimin takdiri boynumuz kildan ince ama sen tasi emek cek cok az bi sure kala bebegin gitsin:KK14::KK14::KK14:
ben 7 haftalik bebegimi aldirmistim kalbi durmasi sonucu
bizim evden cenaze cikti sanki kayinvalidem bir agladiki esim nasil kizmisti ya dogumda olenler onlarinki bebek deilmi ya buyuseydi olseydi falan diye hakliydi gercekten bunlari gorunce insan sukrediyo bin kere

kızlar dun kesemıde bebegımıde kalp atısınıda gormus bulunmaktayım
Allah ım bu duyguyu her anne adayına yasatsın cok gusel seyler
eskıye dondum..tekrar yasadıklarım aklıma geldı duygulandım..ne guzel cok sukur verene

kesemız ve bebegımız kızlar
masallahh
Eki Görüntüle 401375 :nazar::nazar::nazar:

maşallah maşallah maşallah... allah nazarlardan korusun.sağlıklı bir şekilde kucağına almak da nasip olur inşallah.allah dileyen herekese nasip etsin.

X