2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ya zaten gruba herkes gelemeyebilir bunu anlarım asıl olay burada döner deee...orada en azından isteyen telefonunu fln yazar birbirimizi görürüz ne bileyim işte...elendil senin şerefine kuruyorum grubu ha

kur kur tatlım bende akşam geleyim hemen işyerinde yok malesef püffff

ya işte bu gibi durumlar için demiştim şu sitede grup kurma işini..of elendil gel hadiiiiiii

ya zaten gruba herkes gelemeyebilir bunu anlarım asıl olay burada döner deee...orada en azından isteyen telefonunu fln yazar birbirimizi görürüz ne bileyim işte...elendil senin şerefine kuruyorum grubu ha

sen kur bende o sitedeki üyeliği aktif edeyim bari

hatta kendime profil oluşturdum şimdi..açıyorum ben grubu o zaman

evet çok doğru sen kur canım hemen gelirim

kur kur tatlım bende akşam geleyim hemen işyerinde yok malesef püffff

kızlar ben 2012 Aralık anneleri diye bi grup görmüştüm...sanırım "nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler" başlığından kurulmuş....eğer grup kurulursa burdan linkini verebilirsiniz sanırım...ben de gelirim....ve resimleri vsvs daha rahat paylaşabiliriz..

arkadaşlar tavsiyenize ihtyacım var.benim malum site adresimi bekarken almıştım ve afedersiniz ebeme kadar herkesle arkadaş olmuştum.evlenince eşim bu durumdan hoşlanmadı tabiki şimdi sıfırdan bir prıofilmi oluştursam acaba????

kızlar herkesi tebrik ediyorum..ben allahın izniyle ekim annesiyim.dün bir kızım olacağını öğrendim.. cinsiyetini öğrenmek büyük mutluluk..uykudan kızımmmmm diye uyanmak...

kızlar herkesi tebrik ediyorum..ben allahın izniyle ekim annesiyim.dün bir kızım olacağını öğrendim.. cinsiyetini öğrenmek büyük mutluluk..uykudan kızımmmmm diye uyanmak...

ayy nefis birşey maşallah eli ayağı sağlam aklı başında hayırlısı olsun allah biliyor ya bende kızım olsun çok istiyorum

evet yeniden kur tatlım istediklerini tekrar ekle diğerlerini boşver zaten konuşmadıklarının listende durmasına gerek yok silersen ayıp olur ama yeni adres alırsan anlamazlar aaa buda çoktan girmiyor derler

evet yeniden kur tatlım istediklerini tekrar ekle diğerlerini boşver zaten konuşmadıklarının listende durmasına gerek yok silersen ayıp olur ama yeni adres alırsan anlamazlar aaa buda çoktan girmiyor derler

kesinlikle haklısın evli mutlu çocuklu olarak yeni bir adres alıp sıfırdan başlayayım

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım darısı başımıza bende çok merak ediyorum eşimde bende kız istiyoruz ama sağlıklı eli ayağı düzgün olsun gerisi önemli değil

ayy nefis birşey maşallah eli ayağı sağlam aklı başında hayırlısı olsun allah biliyor ya bende kızım olsun çok istiyorum

içime hep erkek doğuyordu ama bazı tahmin yöntemleri var ya.. ne kadar inanmasam da hepsi kız olduğunu gösteriyordu..rüyaLarımda da kız görüyordum..herkes te kız diyordu.ama ben hep erkek hissetmiştim..Allahım hepinize hayırlı evlat versin...

içime hep erkek doğuyordu ama bazı tahmin yöntemleri var ya.. ne kadar inanmasam da hepsi kız olduğunu gösteriyordu..rüyaLarımda da kız görüyordum..herkes te kız diyordu.ama ben hep erkek hissetmiştim..Allahım hepinize hayırlı evlat versin...

evet varmış öyle bi grup gerçekten :s 7 kişi üye
ben öyle yaptım tatlım

maşallah prensesine sağ salim gelsin inşallah kuzucuğum

kızlar birinize profilimin linkini atıcam kim müsaitse söylesin çünkü bi kişiyi eklemeden grup kurdurtmadı...önce birinizle arkadaş olmam lazım

ben müsaitim atabilirsin

sanırım link paylaşımını engellemiş kk yönetimi.ondan öyle görünebilir...sen msj kutuna bak tekrar bi buluşamadık yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…