ya zaten gruba herkes gelemeyebilir bunu anlarım asıl olay burada döner deee...orada en azından isteyen telefonunu fln yazar birbirimizi görürüz ne bileyim işte...elendil senin şerefine kuruyorum grubu ha
ya zaten gruba herkes gelemeyebilir bunu anlarım asıl olay burada döner deee...orada en azından isteyen telefonunu fln yazar birbirimizi görürüz ne bileyim işte...elendil senin şerefine kuruyorum grubu ha
ya işte bu gibi durumlar için demiştim şu sitede grup kurma işini..of elendil gel hadiiiiiii
sen kur bende o sitedeki üyeliği aktif edeyim bari
hatta kendime profil oluşturdum şimdi..açıyorum ben grubu o zaman
evet çok doğru sen kur canım hemen gelirim
kur kur tatlım bende akşam geleyim hemen işyerinde yok malesef püffff
kızlar herkesi tebrik ediyorum..ben allahın izniyle ekim annesiyim.dün bir kızım olacağını öğrendim.. cinsiyetini öğrenmek büyük mutluluk..uykudan kızımmmmm diye uyanmak...
arkadaşlar tavsiyenize ihtyacım var.benim malum site adresimi bekarken almıştım ve afedersiniz ebeme kadar herkesle arkadaş olmuştum.evlenince eşim bu durumdan hoşlanmadı tabikişimdi sıfırdan bir prıofilmi oluştursam acaba????
evet yeniden kur tatlım istediklerini tekrar ekle diğerlerini boşver zaten konuşmadıklarının listende durmasına gerek yok silersen ayıp olur ama yeni adres alırsan anlamazlar aaa buda çoktan girmiyor derler
kızlar herkesi tebrik ediyorum..ben allahın izniyle ekim annesiyim.dün bir kızım olacağını öğrendim.. cinsiyetini öğrenmek büyük mutluluk..uykudan kızımmmmm diye uyanmak...
ayy nefis birşey maşallaheli ayağı sağlam aklı başında hayırlısı olsun allah biliyor ya bende kızım olsun çok istiyorum
ayy nefis birşey maşallaheli ayağı sağlam aklı başında hayırlısı olsun allah biliyor ya bende kızım olsun çok istiyorum
evet varmış öyle bi grup gerçekten :s 7 kişi üyekızlar ben 2012 Aralık anneleri diye bi grup görmüştüm...sanırım "nisan ayında hamile olduğunu öğrenenler" başlığından kurulmuş....eğer grup kurulursa burdan linkini verebilirsiniz sanırım...ben de gelirim....ve resimleri vsvs daha rahat paylaşabiliriz..
ben öyle yaptım tatlımarkadaşlar tavsiyenize ihtyacım var.benim malum site adresimi bekarken almıştım ve afedersiniz ebeme kadar herkesle arkadaş olmuştum.evlenince eşim bu durumdan hoşlanmadı tabikişimdi sıfırdan bir prıofilmi oluştursam acaba????
evet varmış öyle bi grup gerçekten :s 7 kişi üye
ben öyle yaptım tatlım
maşallah prensesine sağ salim gelsin inşallah kuzucuğum
kızlar birinize profilimin linkini atıcam kim müsaitse söylesin çünkü bi kişiyi eklemeden grup kurdurtmadı...önce birinizle arkadaş olmam lazım
tamarix mesaj kutuna bak canım
tamarix sen beni ekle tatlım verdiğim linkten...karıştı ortalık
tatlım verdiğin link http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS...sayılar!!! geldi.bununla birşey yapamadım.Özelden anlat istersen.
ayrıca başka kur istersen 7 kişi kapalı grup istek gönder falan filan kk 2012 aralık anneleri kur olmazmı????