2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

ozlemcim buyuk ihtimalle silmisin evet yanlislikla olmus kopyala yapistir derken:26::26:
rica etsem takrar yollarmisin kusura bakma canm

anneler ve cücükleri napıyosunuz bizim bebiş gitti ama peşinizi bırakmam hiç kuzucuklara iyi bakın bak teyzesi olarak kızarım yoksa bu arada kürtajdan sonraki ilk kontrole gittim bugün ve pco'dan kurtulmuşum nasıl oldu anlamadım ama mutlu oldum rahmin tertemiz dedi dr biraz moralim düzeldi tabi gece sabaha kadar ağladım garibim eşimde benle beraber helak oldu valla

her şerde vardır bir hayır canım allah yardımcınız olsun rabbim sabır versin hiç kolay bir durum değil ama şükürki ikinizde sağlıklı ve sapasağlamsınız yine denersiniz yine yaparsınız belkide ikiz üçüz olur

belkide canımda ben bayağı bi süre istemiyorum bi daha yaşamak istemiyorm aynı şeyleri

bu arada kızlar elendilden haber var mı kontrolü vardı merak ettim onu bugün belli olacaktı herşey

canım benim tabiki bırakmak yok hangi ay olursa olsun sen yine gel bize hamile kalıncada
şer gibi görünen şeyler hayır vardır
güzelce baktırırsın problem neymiş kendine iyi bir dr da bulursun inşallah bu süreçte dikkat edecek senin gibi sonra zaten gelir gerisi inşallah sende birgün sağlıkla kucağına alacaksın canım Rabbim sabır versin hiç kolay değil ama bu da sizin imtihanınız Allah yardımcın olsun canım

sağol canım zaten hayırlısı dedim hep demekki böyle hayırlıymış bu arada elendilden haberin var mı=?

belkide canımda ben bayağı bi süre istemiyorum bi daha yaşamak istemiyorm aynı şeyleri

bu arada kızlar elendilden haber var mı kontrolü vardı merak ettim onu bugün belli olacaktı herşey

öyle düşünme canım hayırlısı ne zamnsa gelsin minişin
hepimiz merak ediyoruz onu daha gelmedi dün en son sancım var falan yazmış

öyle düşünme canım hayırlısı ne zamnsa gelsin minişin
hepimiz merak ediyoruz onu daha gelmedi dün en son sancım var falan yazmış

Allah'ım inşallah hayırlı haberlerle gelir ya hiç aklımdan çıkmadı Allah yardımcısı olsun ama beni merak etmeyin çok iyiyim bugün pikniğe bilem gittim

napiyim valla gece çok ağladım ama sinirlerim boşaldı eşime kızmıştım ama çok şükür iyiym ya bugünümden aşağı bırakmasın rabbim

olacak canım içine atmaktansa canım istiyorsa ağla duygularını içine atma daha çok canın yanar değişiklik olsun gidebilirsen annenlere falan gitsen bir süre

bak buna sevndim canm cünkü benmkilerin teyzoşları yok sen oluverdin artıkın dualarında da bırakma bizleriii:26:
bak hersey yolundaymıs tez zamanda tekrar aynı duyguları yasarsın inşaallah

olacak canım içine atmaktansa canım istiyorsa ağla duygularını içine atma daha çok canın yanar değişiklik olsun gidebilirsen annenlere falan gitsen bir süre

öyle canım valla kayınvalidem burda yarında annemlere gitcem bakalım ama en iyi stres atma yolu araba kullanmak anck öyle atıyorum bende sürekli kullanıyrum :)

bak buna sevndim canm cünkü benmkilerin teyzoşları yok sen oluverdin artıkın dualarında da bırakma bizleriii:26:
bak hersey yolundaymıs tez zamanda tekrar aynı duyguları yasarsın inşaallah

inşallah canım ama ben bi süre ara vercem evet teyzeleriyim dualarım sizlerle canım rabbim yrdımcınız olur inşallah bir nefeste doğum yaparsınız

hayırlı aksamlar kızlar. ısten geldım ancak oturabıldım ve bılmıyorum nedır hamılelıkten sanırım asırı agresıf ve sınırlıyım. iş yerındekılerın vır vırını cekemıyorum artıkk. bır nefret duygusu anlatamam:))) zaten kısılıksızler oldukca fazla(arkadan konusmalar-fıtnecılık-hep en ıyısını ben bılırım yaparım edaları) yanı tamam ben bu huylarını baılarının bılıyordum ama hamılelıgın etkısmıdır nedır. nefret geldııı oldum olası o tarz ınsancıkları sevmem eve gelır gelmez ılk ısım esımı arayıp calısmakkk ıstemıyorummmmmmm. cocugu dogurayım ıse mıse gıtmek yokkkk dedım. afff bennn ne yapıcam 9 ay yaaa((((( ev annelerı evın kıymetını bılınn vallaa

bende sizin tabirinzle ev kadınyım bu yorumunuza sewindim acıkcası bizlerde hep calısmaya imrenirdik demek böle düşünn de varmıs

bende sizin tabirinzle ev kadınyım bu yorumunuza sewindim acıkcası bizlerde hep calısmaya imrenirdik demek böle düşünn de varmıs

ya calısmak cokk guzel ama ıstedıgın kısılerle ve ortamda guzel:))) o da bıraz memurıyette zorr. ALLAH ne verdıyse herkesle calısmak zorundasın sevmesen bılee.. ama bazen yılların calısanları kok salmıs yaslılar:))) sen ne kadar dogru dusunsen ya da davransan bıle ılla kendı bıldıklerı gıbı yapmanı ıstedıklerınden ya susup onlara uyacaksın ya da ozgur takılıp goze batacaksın kı saglık ısınde ekıp bır butundur ayrı gayrı maalesef yapamıyorsun. ama ogretmen olsan daha ozgursun karısanın gorusenın daha azdır. ogretmen arkadaslar bana katılırlar mı bılmem ama bızım durum vahım:))) ınanın hıccccc ıstemıyorummm. belkı hamılelıkten tamam para harcamak cok guzel ama bana huzur lazım yaa. parasız da huzur olmaz dıyorsanız bılemıyoum secım sızın:)))))))) ya da yok yok en guzelı kucuk bır yemek yerı acmak hem yeme yemek hemde para kazanmak laızm. ben sanırım meslek degısıtırcem:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…