hayırlı sabahlar anneciklerim nasılsınız?bebeğin bulantı bebeğin kalbi atınca oluyomuş böyle bişi var mı gerçekten benim hiç bulantım yok. Kalbi ne zaman atmaya başlıyo bi deyiverin:44::44:Haftaya kontrole gidicem.
merak etme canım alışıyorsun 1 kaç güne kadar ben yaklaşık 3 haftadır başka bir alemdeyim hiç normal değilim sadece ara ara şiddetti değişiyr ama bebişimin ultrason görüntüsüne bakınca kalp atışını düşününce moralmen süper oluyorum hayatım ınan bırazda pskolojik yani kafaya çok taktınmı sürekli düşündünmü daha beter oluyorsun düşünmemeye çalış sürekli bişeyler atıştır inan faydası oluyor he bolda meyve
tatlım bence ilgisi yok. çünkü ben geçen sene bi gebelik geçirdim bebeğimin kalbi hiç atmadı ama mide bulantısından duramıyodum . bünyeyle alakalı bence
çok sağol canım benim. hiç bi beliri yok biliyor musun. keseyi görmesem yok derdim.:44::44::44::44:
kızlar hazır meyva suyu içiyormusunuz ?
içiyordum tatlım ama şuan yasak idrar yollarında enfeksiyon çıktı o yüzden içmemeliymişim yapay tatlandırıcılı içecekleri
günaydınlar gününüz aydın olsun arkadaşlar
günaydın güzel anneler ve güzel minik bebişleri.inşallah anneler ve bebişleri için güzel bir haftasonu olur.bebişim ve ben hepinizi sevgiyle selamlıyor ve öpüyoruz.....
maşallah rabbim korusun hepimizin bebişlerini allahım kucağına almayı nasip etsin
sizin gününüz de çoook aydın, huzur ve mutluluk dolu olsun ....
kızlarrrr günaydın hepinize huzurlu ve mutlu günler. bulantılar ne durumda hergün soruyorum ama ne yapayım sormadan duramıyorum :)
günaydınn kızlar nasılsınız
hayırlı sabahlar anneciklerim nasılsınız?bebeğin bulantı bebeğin kalbi atınca oluyomuş böyle bişi var mı gerçekten benim hiç bulantım yok. kalbi ne zaman atmaya başlıyo bi deyiverin:44::44:haftaya kontrole gidicem.
bebeklerini görenlere maşallah,aramıza gelenlere hoşgeldin diyorum...aklım elendilde...haber yok dimi?
günaydın arkadaşımElendil dün gece yazmıştır diye tüm sayfaları gezdim ama bulamadım.telefonu olsa hemen arayacağım inşallah herşey yolundadır...
ya işte bu gibi durumlar için demiştim şu sitede grup kurma işini..of elendil gel hadiiiiiii
bu konuda sana sonuna kadar hakverdim.Şimdiye7 sülalelsine ulaşmış haber almış olurduk.Bilgisayarla aram iyi ama paylaşım sitelerine yabancıyım.Grubu kuralım ama genel haberleşmemiz buradan devam etsin olmazmı?
slm kızlar günaydın.elendi ye noldu hiçbişeyden haberim yok ? geri sayfalarıda pek bakamıyorum malum 1 oğlum daha var onunla ililenmekten vakt kalmıyorki.
ya zaten gruba herkes gelemeyebilir bunu anlarım asıl olay burada döner deee...orada en azından isteyen telefonunu fln yazar birbirimizi görürüz ne bileyim işte...elendil senin şerefine kuruyorum grubu ha
sen kur bende o sitedeki üyeliği aktif edeyim bari