2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle alakası yok arkadaşımın 50 günlük tosun gibi bebeği var 4.5 kılo doğdu ama canım arkadaşım hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadı ne bulantı ne baş dönmesi nede başka bişey. Herkeste farklıdır bu durum. Ama şu var bebek oynamaya başladımı bulantılar geçermiş

çileği çok seviyorum bol bol çilek yiyorum tatlım. tavsiyelerin için tşkr ederim

tatlım bence ilgisi yok. çünkü ben geçen sene bi gebelik geçirdim bebeğimin kalbi hiç atmadı ama mide bulantısından duramıyodum . bünyeyle alakalı bence

çok sağol canım benim. hiç bi beliri yok biliyor musun. keseyi görmesem yok derdim.:44::44::44::44:

kızlar annem kahvaltıya çağırdı oraya gidiyorum .görüşürüz uğrarım yine

Merhabalar, ben de aralık annesi olacağım.

Tabloyu nasıl dolduruyoruz ?

Doktorun söylemesine göre yaklaşık 6. haftadayım. Fakat buradakş hesaba göre 7. hafta görünüyor. Bilemedim. Kendi hesaplarıma göre 5. hafta :)

Ne zaman hamile kaldığımı çok iyi tahmin edebiliyorum çünki..

günaydınlar gününüz aydın olsun arkadaşlar

günaydın güzel anneler ve güzel minik bebişleri.inşallah anneler ve bebişleri için güzel bir haftasonu olur.bebişim ve ben hepinizi sevgiyle selamlıyor ve öpüyoruz.....

maşallah rabbim korusun hepimizin bebişlerini allahım kucağına almayı nasip etsin

sizin gününüz de çoook aydın, huzur ve mutluluk dolu olsun ....

kızlarrrr günaydın hepinize huzurlu ve mutlu günler. bulantılar ne durumda hergün soruyorum ama ne yapayım sormadan duramıyorum :)

günaydınn kızlar nasılsınız

günaydın güzel anneler Bulantılar konusunda az kaldı kızlar sıkın biraz daha dişinizi geçecek diyorlarhaftanın son çalışma günü allahım biran önce bitsede kendimi sokaklara atsam

ya işte bu gibi durumlar için demiştim şu sitede grup kurma işini..of elendil gel hadiiiiiii

bu konuda sana sonuna kadar hakverdim.Şimdiye7 sülalelsine ulaşmış haber almış olurduk.Bilgisayarla aram iyi ama paylaşım sitelerine yabancıyım.Grubu kuralım ama genel haberleşmemiz buradan devam etsin olmazmı?

slm kızlar günaydın.elendi ye noldu hiçbişeyden haberim yok ? geri sayfalarıda pek bakamıyorum malum 1 oğlum daha var onunla ililenmekten vakt kalmıyorki.

ya zaten gruba herkes gelemeyebilir bunu anlarım asıl olay burada döner deee...orada en azından isteyen telefonunu fln yazar birbirimizi görürüz ne bileyim işte...elendil senin şerefine kuruyorum grubu ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…