çin takviminde başka hangi takvimler var ki kızlarr :)Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım umarım dr güzelce çözer bu problemi bu arada sağlıklı olsunlar ama benimde içimden kız geçiyor takvimler yalan söylemiyorsa kız olacak heralde hayırlısı
baktırdım sağlık ocağında doktor istedi normal çıktı tatlım
kızlar ben kahvaltı yapamıyorum yaaaBU ARADA KIZLAR HAZIR SÜT YERİNE DİĞER SÜTLERDEN ALIN YOĞURDUDA KENDİNİZ YAPIN HAZIRLARI DÜŞÜK TEHLİKESİ YARATIYOMUŞ BİLGİNİZE. BEN SÜT DE İÇEMİYORUM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUMM
çin takviminde başka hangi takvimler var ki kızlarr :)
inşallah canım...
Haber veririm size dua edin bana olur mu..
Ohh çok şükür..
çin takviminde başka hangi takvimler var ki kızlarr :)
inşallah canım...
haber veririm size dua edin bana olur mu..
ohh çok şükür..
yaa demeyin öyle ben o açık sütleri içemiyorum hayatım boyunca içemedim ablamlar hep pastorize süt içtiler ikisininde iki tane canavarı var ayrıca pastorize edilmemiş süt peynir yemeyin diyolar bilmiyorum ya ben yarım yağlı süt içiyorum nolcak şimdi
yaa demeyin öyle ben o açık sütleri içemiyorum hayatım boyunca içemedim ablamlar hep pastorize süt içtiler ikisininde iki tane canavarı var ayrıca pastorize edilmemiş süt peynir yemeyin diyolar bilmiyorum ya ben yarım yağlı süt içiyorum nolcak şimdi
rus takvimide var cnm bende ikiside kız diyo inş doğrudur
valla tatlım ben öyle duydum keşke bende sizin gibi içebilsem ya. Güvenilir bi yer yokmu ordan alsan tatlım
selam kızlar merhabalar bende 5 hafatlık hamişim yeni öğrendim.bişey sorabilirmiyim hamilelik tablosunu nasıl yaptınız ben yapamıyorum
Güvenilirliğinden değil kayınpederim yalvarıyor o bulur en iyisini yeterki sen iste diyorlar ama bana kokuyo o sütler ben her markanın sütünü yoğurdunu yiyemem mesela her peyniri ağzıma sürme o koku gelirse bana işte gıcığım biraz napalım artık dra gidince bi sorarım ödümde kopuyo bi yandan bişey olacak diye allahım korusun hepimizi
selam kızlar merhabalar bende 5 hafatlık hamişim yeni öğrendim.bişey sorabilirmiyim hamilelik tablosunu nasıl yaptınız ben yapamıyorum
aynıyız tatlım bende 5 haftalık hamiim . profil düzenle de orda tahmini doğum tarihi var oraya bebişinin tahmini doğum tarihini yaz değişiklikleri kaydet de çıkıyo
öylemi tatlım aynıyız hadi bakalım hayırlısı olsun hepimize inşallah .baktım yapamadım hayatım ondan sordum sağol cvp verdiğin için
26 aralıkcnm
aa doğum tarihlerimiz farlı ama tatlım bana doktorum 14 aralık tahmini doğum tarihi dedi
aa doğum tarihlerimiz farlı ama tatlım bana doktorum 14 aralık tahmini doğum tarihi dedi
canım ultrasonla sat aynı olmuyor.
bak ben sata göre 7+2 iyim.
ama bebeğim 6+5 :)