2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

yaa demeyin öyle ben o açık sütleri içemiyorum hayatım boyunca içemedim ablamlar hep pastorize süt içtiler ikisininde iki tane canavarı var ayrıca pastorize edilmemiş süt peynir yemeyin diyolar bilmiyorum ya ben yarım yağlı süt içiyorum nolcak şimdi :KK43::KK43:

günaydın hamişler:KK49: süt ve süt ürünleri konusundaymışız hemen kendi görüşümü belirtmek istedim.Bende senelerdir taze süt içemiyorum.Hem kokuyor,hem bazen tadı değişik oluyor hemde kaymak yapıyor.burada neyi nasıl yazıyoruz bilemiyorum ama ben Pınarın organik sütünü içiyorum.son 15 senedir kendi kendimi nasıl besliyorsam fasulyemde öyle beslenecek.şu anda zaten yediklerimizi değil bizim stokları kullanıyor.Tabiki dikkat etmeliyiz ama paranoyakta olmak istemiyorum şimdiden bu kadar fanusa sokarsak doğduklarında kimbilir neler yaparız:KK37::KK37: sokakta yalın ayak başı kabak çocuklar kadar sağlıklı olsun istiyorum.:KK1::KK1::KK1:

kıslar grşrüz ben çıkıyorum arkadaşlarım kahvaltıya gelecekler tanıştığımıza çok memnun oldum :KK16:bundan sonra sıkı sık gelirim :79::79::79:

tsh
t3
t4
hemogram.
tam idrar tahlili.
açlık kan şekeri.
rubella ıgG
rubella Igm
kan grubu

bunlar canım benim tsh ta sorun var zaten on gün önce baktırdım 5.75 idi.
ilaç kullanıyorum zaten.
bugün 10.25 çıktı.
ama yarın özelde tekrarlatıcam.
bakalım ilacın dozu artılacak sanırım.

öyle deme sınırda değil gebelikte 2 olması gerekiyor.
benim 2.85 çıktığında gebelik istiyordum ve doktor ilaca devam etmemi söyledi.
gebelik ilerledikçe artacak dedi.
kaç çıkmıştı senin.
biliyorum öyle olması gerekmiş ama bi dahaki ay tekrar bakıcak..şuanda beklemedeyim bişey yapmayalım dedi dr..4 çıktı benim.
aslında senin doktorunada gidebilirim.Eşim eskişehirli hemen hemen her ay geliyoruz nasıl olsa:KK1::KK1::KK1::KK1:
aa süper..hemşerimmiş :KK1: bekleriz...gerekirse yardımcı olabilirim gerçekten...
Arkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?
bize baştan beri yasak koyulmadı ama bişey olur korkusuyla yapamadık henüz :KK1:
gün boyu belim ve sırtım ağrıdı ya sizde de var mı hep yattım.bi de tuvalette çok afedersiniz peçeteye üç tane kırmızı nokta sanki pilot kalemle konulmuş gibi bişe oldu.neden anlamadım.şuan bişe yok.
bugun doktora gidiyosunnnnnn güzel haberlerle geliyosunnnnnnn çabuk koş koş :KK1:
egemm ultrason fotonu gordumm ve diyorummm kizin geliyorr dediydin dersinnn rabbimin izniyleee:nazar::nazar::nazar:
yaa bana da yorum yap bana da :KK1: nerden bildin kızzzzzzz
Eki Görüntüle 400833
buda benim fasulyem ama net cekemedim kızlar foto makinası bozuk malesefffff:KK43:

maşallah tostikeeeee :nazar:

biliyorum öyle olması gerekmiş ama bi dahaki ay tekrar bakıcak..şuanda beklemedeyim bişey yapmayalım dedi dr..4 çıktı benim.

aa süper..hemşerimmiş :KK1: bekleriz...gerekirse yardımcı olabilirim gerçekten...

bize baştan beri yasak koyulmadı ama bişey olur korkusuyla yapamadık henüz :KK1:

bugun doktora gidiyosunnnnnn güzel haberlerle geliyosunnnnnnn çabuk koş koş :KK1:

yaa bana da yorum yap bana da :KK1: nerden bildin kızzzzzzz

maşallah tostikeeeee :nazar:

teşekkür ederim:KK16: eşimi bi kandırabilsem bugün evi eskişehire taşırım:KK1::KK1::KK1: işgüç nedeniyle erteliyoruz.

günaydın hamişler:KK49: süt ve süt ürünleri konusundaymışız hemen kendi görüşümü belirtmek istedim.Bende senelerdir taze süt içemiyorum.Hem kokuyor,hem bazen tadı değişik oluyor hemde kaymak yapıyor.burada neyi nasıl yazıyoruz bilemiyorum ama ben Pınarın organik sütünü içiyorum.son 15 senedir kendi kendimi nasıl besliyorsam fasulyemde öyle beslenecek.şu anda zaten yediklerimizi değil bizim stokları kullanıyor.Tabiki dikkat etmeliyiz ama paranoyakta olmak istemiyorum şimdiden bu kadar fanusa sokarsak doğduklarında kimbilir neler yaparız:KK37::KK37: sokakta yalın ayak başı kabak çocuklar kadar sağlıklı olsun istiyorum.:KK1::KK1::KK1:

heh işte aynen bende öyle düşünüyorum zaten bulantımda başladı şuanda en iyi sütü bile içecek durumda değilim kahvaltı yapmadım kayısı yedim 5 tane şimdi kraker yicem hiç iştahım yook yesem kötü olcakmışım gibi bu gidişle benim stoklar tükenecek galibaa :KK14::KK14:

gün boyu belim ve sırtım ağrıdı ya sizde de var mı hep yattım.bi de tuvalette çok afedersiniz peçeteye üç tane kırmızı nokta sanki pilot kalemle konulmuş gibi bişe oldu.neden anlamadım.şuan bişe yok.

inşallah bugün güzel haberlerini alırız:KK49:dualarım seninle...

heh işte aynen bende öyle düşünüyorum zaten bulantımda başladı şuanda en iyi sütü bile içecek durumda değilim kahvaltı yapmadım kayısı yedim 5 tane şimdi kraker yicem hiç iştahım yook yesem kötü olcakmışım gibi bu gidişle benim stoklar tükenecek galibaa :KK14::KK14:

ben ilk hamile olduğumu duyduğumda herşey iyi hoştu ama ben bir fincan sade kahve ve sigara ile kahvaltı yapan insandım.Kahvaltıyı sabahın köründe sevmezdim.zaten zor toparlanıp evden çıkıyorum birde kahvaltı yapmak bana zülümdü.Başta cornflex(çikolatalı:KK1:) ve sütle başladım.Sütte aradan çıkmış oluyordu yavaş yavaş kahvaltıya geçtim.:21: tavsiye ederim yumuşak bir geçiş oluyr.

ben ilk hamile olduğumu duyduğumda herşey iyi hoştu ama ben bir fincan sade kahve ve sigara ile kahvaltı yapan insandım.Kahvaltıyı sabahın köründe sevmezdim.zaten zor toparlanıp evden çıkıyorum birde kahvaltı yapmak bana zülümdü.Başta cornflex(çikolatalı:KK1:) ve sütle başladım.Sütte aradan çıkmış oluyordu yavaş yavaş kahvaltıya geçtim.:21: tavsiye ederim yumuşak bir geçiş oluyr.

iyi fikir deneyeceğim söz :))

merhaba kızlar bende 21nısanda ogrendım hamıle oldugumu yanı daha 5 haftalıgım pazartesı keseyı gormet-ye gıdıcez ıns gozukur sızın ne zaman gozuktu asagı yukarı yakınnız sanırım benıde alırsanız yanıza ıns burda hep beraber aralıga kadar gun sayarız

merhaba kızlar bende 21nısanda ogrendım hamıle oldugumu yanı daha 5 haftalıgım pazartesı keseyı gormet-ye gıdıcez ıns gozukur sızın ne zaman gozuktu asagı yukarı yakınnız sanırım benıde alırsanız yanıza ıns burda hep beraber aralıga kadar gun sayarız

hayırlı olsun:KK49: inşallah hepizin kucağına almak nasip olur:nazar:

allahım sağlıklı sıhattli eli ayağı sağlam bir an önce gelsin istiyorum:KK14::KK14::KK14:.
Her öğlen her akşam aynı kabus!!! şimdi ben ne yiyeceğim?
Öğlenleri mecburen dışardan söylüyorum abuk sabuk yesem vicdanım el vermiyor,dışardan sağlıklı ne yenilebilir????
eşim hergün taze pişmiş yemek istiyor her akşam ne pişireceğim? valla zormuş bu işler hiçte öyle dışarıdan göründüğü kadar kolay değil ve rahat değil:KK14::KK14::KK14:

allahım sağlıklı sıhattli eli ayağı sağlam bir an önce gelsin istiyorum:KK14::KK14::KK14:.
Her öğlen her akşam aynı kabus!!! şimdi ben ne yiyeceğim?
Öğlenleri mecburen dışardan söylüyorum abuk sabuk yesem vicdanım el vermiyor,dışardan sağlıklı ne yenilebilir????
eşim hergün taze pişmiş yemek istiyor her akşam ne pişireceğim? valla zormuş bu işler hiçte öyle dışarıdan göründüğü kadar kolay değil ve rahat değil:KK14::KK14::KK14:

canım bazen makarna salata türü şeylerle geçiştirseniz olmaz mı, eşine söyle yapamıyorum de en azından şuan için biraz anlayış göstersin. çok üzüldüm şimdi senin için. bende ilk gebeliğimde böyleydim. bırak mutfağa girmeyi, buzdolabını açmadan dışardan görsem bile midem bulanıyordu. ama sonradan geçiyorlar biraz daha sabır.

X