2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

buda benim fasulyem ama net cekemedim kızlar foto makinası bozuk malesefffff

slm arkadaslar ben geldiimmm bu arada obsesif arkadasima cok uzuldum allah sabir versin cnm.tekrar hamile oldugun haberlerini duymak nasip eder allah ins.ama doktorun ust uste dusuklerinin nerden kaynaklandigini arastirmasi gerekir bence.insaniz sonucta gec olsun ama bir daha ayni seyi yasatmasin allah.cok zordur eminim coook:2:

egemm ultrason fotonu gordumm ve diyorummm kizin geliyorr dediydin dersinnn rabbimin izniyleee

Eki Görüntüle 400833
buda benim fasulyem ama net cekemedim kızlar foto makinası bozuk malesefffff

cnm masallah kocaman olmus fasulyen bugun ben de doktor kontrolune gittim ve gordum canimi allahima sukurler olsun saglikli ve sorunsuz bir bebis suan benimki kalp atisini duyamadim ama gordum o kadar hizli ki 2 haftada kocamaaan olmus.hala inanamiyorum icimde bir can olduguna

ayy canım senin yazdığını okuyunca benimde içim kıpır kıpır oldu. hele bir hareketlensinler içimizde o zaman daha da güzel duygular içine gireceğiz inşallah

egemm ultrason fotonu gordumm ve diyorummm kizin geliyorr dediydin dersinnn rabbimin izniyleee

orkidem naber yaw görüşemiyoruz ben kaç gün giremedim evde yoktum babamlardaydım ondan öncede sende kapsama alanı dışında falan yazıyordu bende seni merak etmiştim. sensiz olurmu ya başı sen çekcen Allahın izniyle ondan sonra pıtı pıtır bizim bebişler gelecek

canim benim gebelik berbattt geciyor anlatamamm gecem gunduzum berrbatttt
varmi ben gibi olan topikte
inanilmaz yanii niye olurki bu
bi ara ceza aldim bir gunlugune banladiydimm
baska bi topikte

sennasilsin ne kadarlik oldun takvimimin yok galiba bulantin falan varmi

haa varmis zeyynocum takviminn iyi kiz onde gidiyo bizim bebislerr araligin ilk haylazlari olcak :))

haa varmis zeyynocum takviminn iyi kiz onde gidiyo bizim bebislerr araligin ilk haylazlari olcak :))

orkidem canım benim bulantılar yaklaşık 2 hafta önce zırt diye kesildi kız bulantı mulantı kalmadı. hatta göbek büyütmeye başladım. kiloda artış yok resmen davul fırın gibi oluyorum bazen. içimede çekemiyorumki olan şey saklanmıyor. benim doğum 30 kasım ama sezaryan bebesi bilirsin bi kaç hafta önden alınır. ilkide sezaryandı buda mecbr sezaryan olcak. senin bulantılarına üzüldüm ya inşallah sabah bi uyanırsın hepsi gitmiş olur. bende kızıma hamileyken baya bulantı yaşamıştım sanırım 3. ya da 4. aya kadar sürmüştü öğğ ne iğrenç günlerdi. bu seferki hamileliğim daha zor geçiyor sandım ama bulantı birden kesildi. bulantı yerine şişkinliğim var işte kabızlığımda cabası. kuru kayısılarla arkadaş olduk. oda etki etmiyor artık. naparsın çıktık bi yola, başımıza ne gelsede şükür diyip devam etcez başka çaremi var. ama inş senin bulantında en kısa sürede geçer.

bence herşey yolunda. ipeğin iki boy küçüğü geliyor. yaramaz adı da ismail olsun :2:
İsmail mi? :44:

rubellaların değerlerini anlayamadım gülüm. diğerleri normal merak etme.
nerde yaptırdın özelde mi ?
devlette mi ?
saolun kızlar içimi rahatlattınız bakalım hayırlısı yinede..
şimdilik doktorum geçici canım,özeldeyim ama eşim iş bankasında çalışıyor bankanın kendi hastanesi gibi birşey bayındır tıp merkezi normalde hastanesi iç erenköyde bana çok uzak ben leventteyim,burada tıp merkezi var orada ki doktora göründüm doğum için içerenköye çağırdı tabi ki gidemem o sebeptir ki Türkiye Hastanesinde devam etmeyi düşünüyorum çarşambada bu doktora gideyim de sonrasında geçiş yapıcam işte.İstanbuldayım ben.

39 kasım mı ?eee burası Aralık annişleri değil mi ?

39 kasım mı ?eee burası Aralık annişleri değil mi ?

sende ocak annesi değilmisin :) yok cnm ya şaka bir yana, ben aralık annesi olacağımı düşünerekten bu topiğe gelmiştim ama öğrendimki 30 kasımmış bizim muhtemel doğum tarihi. diğer kasım anneleri topiğide almış başını gitmiş bi kaç kez yazdım beni umursayan olmadı . bende döndüm geldim buraya. burayı sevdim. burda kalcam

Kızlar tecrübeli bir gebe olarak size kabızlık için en doğal tavsiyemi vereyim. Akşamdan 3-4 tane kuru kayısıyı bir bardak suya iyice yıkayıp koyun. Sabaha kadar şişiyorlar... Sabah aç karnına onları afiyetle götürün ve de suyunu için. Üzerine 1-2 bardak daha su için ve yeni kayısıları tekrar bardağa hazırlayıp bir kenara koyun. Akşam yatarkende aynen yiyerek suyunu da içerek bu döngüye devam edin... En doğal yöntem bu.. Taze kayısılar çıkıncada kilolarca götürün:) Afiyet olsun....

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun. bu mğbarek günde hepimizin duaları kabul olsun inş(amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…