2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın kızlarrr....

ya bişey sorucam bu ultrason fotosunda sağa sola yerleşmesi ne oluyor ?

Eki Görüntüle 400833
buda benim fasulyem ama net cekemedim kızlar foto makinası bozuk malesefffff:KK43:

Maşallah canım net çekemesende o bize el sallıyor baksana nasıl büyümüş allahım korusun hepsini :nazar::nazar:

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun. bu mğbarek günde hepimizin duaları kabul olsun inş(amin)

Günaydın canım inşallah allah herkesin duasını kabul etsin :KK16:

günaydın kızlar bulantılar ne durumda ?

Dün dr demişti kap atımı başlayınca bulantı başlar diye hakikaten dün kalp atışını gördükten sonra midem çok fena bi kaç gündür iştahsızdım dün akşam hiç bişey yiyemedim sadece kraker ne zaman geçer bu bulantı :26:

benim yavaş yavaş çoğalmaya başlıyo akşamları olmuyodu artık akşamlarıda olmaya başladı tatlım

Aynen benimde günün her saati bulanıyor dün akşam dışarı çıktık markete bazı şeylere bakamadım bile ıyy nolcak bölee :KK14:

Maşallah canım net çekemesende o bize el sallıyor baksana nasıl büyümüş allahım korusun hepsini :nazar::nazar:

Günaydın canım inşallah allah herkesin duasını kabul etsin :KK16:

Dün dr demişti kap atımı başlayınca bulantı başlar diye hakikaten dün kalp atışını gördükten sonra midem çok fena bi kaç gündür iştahsızdım dün akşam hiç bişey yiyemedim sadece kraker ne zaman geçer bu bulantı :26:

Aynen benimde günün her saati bulanıyor dün akşam dışarı çıktık markete bazı şeylere bakamadım bile ıyy nolcak bölee :KK14:

bebişlerimiz için idare etmeye çalışcaz artık yapcak bişeyimiz yok malesf ama onlar iyi sağlıklı olsunlarda ben başka bişey istemiyorum

aaa bulantılar almış başını gidiyor demek...
ben aç kaldığım zaman midemde bulanma oluyor.
maşallah diyeyim.
kendi kendime nazar değdiriyorum. :)
yataktan kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin sonrasında bulanmaz kızlar.

Eki Görüntüle 401012 Eki Görüntüle 401013
Arkadaşlar hem ilişkilerde kadın erkek ilişkilerinde sorunları gidermek, hem de iyi bir anne baba olmak için hatta kayınvalidenizle olan sorunları bile çözmenizde yardımcı olabilecek 2 kitap önermek isterim.
okumak cidden insanın hayatını hem guzelleştirip hem kolaylastırıyor ve daha kalitelı yasıyorsunuz lutfen uşenmeyiniz okuyunuz..

günaydın kızlarrr....

ya bişey sorucam bu ultrason fotosunda sağa sola yerleşmesi ne oluyor ?

Canım benim büyüklerimden duydyğum kadarıyla ultrasonda değilde ilk hissettiğinde sağda hissedersen oğlan solda hissedersen kız olurmuş birde erkekte daha çabuk hissedikirmiş kız daha geç canlanırmış hayırlısı bakalım :KK34:

maşallah diyeyim.

maşallah sana tatlım. evet ebe banada dedi kalkmadan önce başının ucunda bulunsun ye dedi tatlım

Eki Görüntüle 401012 Eki Görüntüle 401013
Arkadaşlar hem ilişkilerde kadın erkek ilişkilerinde sorunları gidermek, hem de iyi bir anne baba olmak için hatta kayınvalidenizle olan sorunları bile çözmenizde yardımcı olabilecek 2 kitap önermek isterim.
okumak cidden insanın hayatını hem guzelleştirip hem kolaylastırıyor ve daha kalitelı yasıyorsunuz lutfen uşenmeyiniz okuyunuz..

Canım sen burayı çok sevdin heralde sende yap bi bebek sende gel istersen zira burda hamileler konuşuyor.

Canım benim büyüklerimden duydyğum kadarıyla ultrasonda değilde ilk hissettiğinde sağda hissedersen oğlan solda hissedersen kız olurmuş birde erkekte daha çabuk hissedikirmiş kız daha geç canlanırmış hayırlısı bakalım :KK34:
sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun benim için.
ama içimden hep kız geçiyor :)

maşallah sana tatlım. evet ebe banada dedi kalkmadan önce başının ucunda bulunsun ye dedi tatlım

kendi kendime nazar değdirdim karnım aç olduğu için midem dönmeye başladı :)

maşallah diyeyim.

Aman maşallah benimde 2 gün öncesine kadar yoktu ama birden nasıl olduysa bende diyorum kendi kendime nazar deydirdim diye :KK37:

sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun benim için.
ama içimden hep kız geçiyor :)

kendi kendime nazar değdirdim karnım aç olduğu için midem dönmeye başladı :)

bu sefer benim içimdende hep kız geçiyo . inş doğrudur içimden geçenler :KK9: . git bişeyler atıştır tatlım

Aman maşallah benimde 2 gün öncesine kadar yoktu ama birden nasıl olduysa bende diyorum kendi kendime nazar deydirdim diye :KK37:

:)
maşallah diyelim hep biz kendimize. ya da popomuzu falan kaşıyalım:KK1:
benim de dahiliye doktoruna randevum var.
10.45 te.
inşallah hayırlısı olur bakalım.
ayy doktora yalvarıcam artık..
şu tiroid derdime bi çare doktor diye :)

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun. bu mğbarek günde hepimizin duaları kabul olsun inş(amin)
günaydın canım hayırlı cumalar kocaman aminnn

günaydın kızlar bulantılar ne durumda ?

valla bende hala hiç bir şey yok benim daha önceki gebeliğimde de olmamıştı bu seferde öyle olacak herhalde

10.45 te.

inş değerlerin en kısa zamanda normale döner tatlım bendede vardı ama artık yok Allahıma şükürler olsun

10.45 te.

Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah canım umarım dr güzelce çözer bu problemi bu arada sağlıklı olsunlar ama benimde içimden kız geçiyor takvimler yalan söylemiyorsa kız olacak heralde hayırlısı :KK1:

Evet evet gidelimde doyuralım şu minişleri :KK56: tabii yiyebilirsek :18:

kızlar ben kahvaltı yapamıyorum yaaa:KK14::KK14: BU ARADA KIZLAR HAZIR SÜT YERİNE DİĞER SÜTLERDEN ALIN YOĞURDUDA KENDİNİZ YAPIN HAZIRLARI DÜŞÜK TEHLİKESİ YARATIYOMUŞ BİLGİNİZE. BEN SÜT DE İÇEMİYORUM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUMM:KK14::KK14:

kızlar ben kahvaltı yapamıyorum yaaa:KK14::KK14: BU ARADA KIZLAR HAZIR SÜT YERİNE DİĞER SÜTLERDEN ALIN YOĞURDUDA KENDİNİZ YAPIN HAZIRLARI DÜŞÜK TEHLİKESİ YARATIYOMUŞ BİLGİNİZE. BEN SÜT DE İÇEMİYORUM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUMM:KK14::KK14:

doğru söylüyorsun canım hazır sütleri pek tavsiye etmiyorlar bende dün eşime taze süt aldırdım 3 kilo onu içiyorum şimdilik yoğurduda kendim mayalıyorum süper oluyor valla :2::2:
kızlar birde ananas doğal progestanmış kullanıyormusunuz?

X