Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 400833
buda benim fasulyem ama net cekemedim kızlar foto makinası bozuk malesefffff
günaydın kızlar cumanız mübarek olsun. bu mğbarek günde hepimizin duaları kabul olsun inş(amin)
günaydın kızlar bulantılar ne durumda ?
benim yavaş yavaş çoğalmaya başlıyo akşamları olmuyodu artık akşamlarıda olmaya başladı tatlım
Maşallah canım net çekemesende o bize el sallıyor baksana nasıl büyümüş allahım korusun hepsini
Günaydın canım inşallah allah herkesin duasını kabul etsin
Dün dr demişti kap atımı başlayınca bulantı başlar diye hakikaten dün kalp atışını gördükten sonra midem çok fena bi kaç gündür iştahsızdım dün akşam hiç bişey yiyemedim sadece kraker ne zaman geçer bu bulantı :26:
Aynen benimde günün her saati bulanıyor dün akşam dışarı çıktık markete bazı şeylere bakamadım bile ıyy nolcak bölee
günaydın kızlarrr....
ya bişey sorucam bu ultrason fotosunda sağa sola yerleşmesi ne oluyor ?
aaa bulantılar almış başını gidiyor demek...
ben aç kaldığım zaman midemde bulanma oluyor.
maşallah diyeyim.
kendi kendime nazar değdiriyorum. :)
yataktan kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin sonrasında bulanmaz kızlar.
Eki Görüntüle 401012 Eki Görüntüle 401013
Arkadaşlar hem ilişkilerde kadın erkek ilişkilerinde sorunları gidermek, hem de iyi bir anne baba olmak için hatta kayınvalidenizle olan sorunları bile çözmenizde yardımcı olabilecek 2 kitap önermek isterim.
okumak cidden insanın hayatını hem guzelleştirip hem kolaylastırıyor ve daha kalitelı yasıyorsunuz lutfen uşenmeyiniz okuyunuz..
sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun benim için.Canım benim büyüklerimden duydyğum kadarıyla ultrasonda değilde ilk hissettiğinde sağda hissedersen oğlan solda hissedersen kız olurmuş birde erkekte daha çabuk hissedikirmiş kız daha geç canlanırmış hayırlısı bakalım
maşallah sana tatlım. evet ebe banada dedi kalkmadan önce başının ucunda bulunsun ye dedi tatlım
aaa bulantılar almış başını gidiyor demek...
ben aç kaldığım zaman midemde bulanma oluyor.
maşallah diyeyim.
kendi kendime nazar değdiriyorum. :)
yataktan kalkmadan önce tuzlu kraker yiyin sonrasında bulanmaz kızlar.
sağlıklı olsunlar da ne olursa olsun benim için.
ama içimden hep kız geçiyor :)
kendi kendime nazar değdirdim karnım aç olduğu için midem dönmeye başladı :)
Aman maşallah benimde 2 gün öncesine kadar yoktu ama birden nasıl olduysa bende diyorum kendi kendime nazar deydirdim diye
günaydın canım hayırlı cumalar kocaman aminnngünaydın kızlar cumanız mübarek olsun. bu mğbarek günde hepimizin duaları kabul olsun inş(amin)
günaydın kızlar bulantılar ne durumda ?
:)
maşallah diyelim hep biz kendimize. ya da popomuzu falan kaşıyalım
benim de dahiliye doktoruna randevum var.
10.45 te.
inşallah hayırlısı olur bakalım.
ayy doktora yalvarıcam artık..
şu tiroid derdime bi çare doktor diye :)
bu sefer benim içimdende hep kız geçiyo . inş doğrudur içimden geçenler . git bişeyler atıştır tatlım
inş değerlerin en kısa zamanda normale döner tatlım bendede vardı ama artık yok Allahıma şükürler olsun
:)
maşallah diyelim hep biz kendimize. ya da popomuzu falan kaşıyalım
benim de dahiliye doktoruna randevum var.
10.45 te.
inşallah hayırlısı olur bakalım.
ayy doktora yalvarıcam artık..
şu tiroid derdime bi çare doktor diye :)
Evet evet gidelimde doyuralım şu minişleri tabii yiyebilirsek :18:
aman yavrum tsh aksatmayın. Gebe iken baktırdın mı ?
kızlar ben kahvaltı yapamıyorum yaaa BU ARADA KIZLAR HAZIR SÜT YERİNE DİĞER SÜTLERDEN ALIN YOĞURDUDA KENDİNİZ YAPIN HAZIRLARI DÜŞÜK TEHLİKESİ YARATIYOMUŞ BİLGİNİZE. BEN SÜT DE İÇEMİYORUM NE OLCAK BÖYLE BİLMİYORUMM