sanada hayırlı cumalar canım nasılsın? ilk bebişinmi?
allahım sağlıklı sıhattli eli ayağı sağlam bir an önce gelsin istiyorum.
Her öğlen her akşam aynı kabus!!! şimdi ben ne yiyeceğim?
Öğlenleri mecburen dışardan söylüyorum abuk sabuk yesem vicdanım el vermiyor,dışardan sağlıklı ne yenilebilir????
eşim hergün taze pişmiş yemek istiyor her akşam ne pişireceğim? valla zormuş bu işler hiçte öyle dışarıdan göründüğü kadar kolay değil ve rahat değil
iyiyim cnm sen nasılsın? benim ikinci bebiş. biri şuan tv ünitesine tırmanmakla meşgul. 2 yaşına girecek bir kaç ay sonra. senin kaçıncı bebiş?
bende iyiyim tatlım allah bağışlasın yavrunu bebişinidekucağına almayı nasip etsin rabbim inşallahBenim üçüncü olacak cnm 2 tane oğluşum var
ah canım benım bende aynı her zaman ne yiyeceğim sorunu canım zerre bişey istemiyor malumöğürmelerimden dolayı herşeyden tiksiniyorum. eşinde her akşam taze pişmiş yemek istemesin normal zaman değilki şimdi yemin ederim bırak yemek yapmayı ben mutfağa giremiyorum aksam kendi yemeğini kendı hazırlayıp yıyor garibim ama yapacak bişey yok bende aksama kadar ne halle calışıyorum madem hem erkek hem kadınız onlarda yerı gelince öyle olmalı. hemde bırak çalışmayı burda kızlardan biri yazmıştı çalışmıyorum aksama evde yatıyorum odadan odaya geçmeye bile üşeniyorum aksam işten gelip eşim yemek hazırlıyor birde yatmadan meyve tabağını :) yani neler var sende biraz rahat ol kendını ve bebişini daha çok düşünmelisin. kesınlıkle hıcde gorundugu gibi değil diyorumkı bır anne evladı için doğduktan sonra hiç birşey yapmasa bıle 9 ay karnında taşıması bile olağanüstü güç bir durum annelik çok kutsal çoookkkk
merhabalar sevgili anne adayları. bende aralık ta anne olucam İNŞALLAH.
aranıza katılıp bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum
nasılsınız anammm :))
amin canım. ayy ne güzel seninde 3. bebişmiş. oğulların kaç yaşındalar? sen kaç yaşındasın?
haklısın canım annelik çok kutsal bi meslek ve ömür boyuda sürecek .allah herkese yaşatsın bu duyguyu çok güzel
büyük 11 küçük 7 yaşında cnm bende 33 yaşındayım tatlım.ya sen?
hoşgeldin canım iyiyiz şükür sen nasılsın bakalım nasıl gidiyor ilk gebelikmi?
kızım ilk doğduğunda çok zorlandım anne olduğumu anlayamadım ben. birden bire omuzlarıma inanılmaz yük binmişti . çok bunalıma girmiştim. emmeyen yemeyen uyumayan hep ağlayan bir bebekti. 1 yaşına kadar böyleydi. 1,5 yaşına bir geldi , kızımla aramızda nasıl bir aşk doğdu anlatamam , birbirimize nasıl düşkün oldukve ben 2. bebeği çok isteyerek yaptım. anne olduğumu kızım 1,5 yaşına gelince çok iyi anladım. benimki biraz geç oldu
canım bazen makarna salata türü şeylerle geçiştirseniz olmaz mı, eşine söyle yapamıyorum de en azından şuan için biraz anlayış göstersin. çok üzüldüm şimdi senin için. bende ilk gebeliğimde böyleydim. bırak mutfağa girmeyi, buzdolabını açmadan dışardan görsem bile midem bulanıyordu. ama sonradan geçiyorlar biraz daha sabır.
ah canım benım bende aynı her zaman ne yiyeceğim sorunu canım zerre bişey istemiyor malumöğürmelerimden dolayı herşeyden tiksiniyorum. eşinde her akşam taze pişmiş yemek istemesin normal zaman değilki şimdi yemin ederim bırak yemek yapmayı ben mutfağa giremiyorum aksam kendi yemeğini kendı hazırlayıp yıyor garibim ama yapacak bişey yok bende aksama kadar ne halle calışıyorum madem hem erkek hem kadınız onlarda yerı gelince öyle olmalı. hemde bırak çalışmayı burda kızlardan biri yazmıştı çalışmıyorum aksama evde yatıyorum odadan odaya geçmeye bile üşeniyorum aksam işten gelip eşim yemek hazırlıyor birde yatmadan meyve tabağını :) yani neler var sende biraz rahat ol kendını ve bebişini daha çok düşünmelisin. kesınlıkle hıcde gorundugu gibi değil diyorumkı bır anne evladı için doğduktan sonra hiç birşey yapmasa bıle 9 ay karnında taşıması bile olağanüstü güç bir durum annelik çok kutsal çoookkkk
hoşgeldin aramıza. senin ilk bebişmi? Allah hayırlı evlarlar nasip etsin hepimize
evet canım benim ilk benimki. renkli akıntım oluyo şu sıralar mide bulantım yok. bu akıntı normal mi sizlerde oldu mu sen benden 3 hafta öncesin. işte kahverenkli sarı pembemsi afedersin