2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

günaydın hamişler süt ve süt ürünleri konusundaymışız hemen kendi görüşümü belirtmek istedim.Bende senelerdir taze süt içemiyorum.Hem kokuyor,hem bazen tadı değişik oluyor hemde kaymak yapıyor.burada neyi nasıl yazıyoruz bilemiyorum ama ben Pınarın organik sütünü içiyorum.son 15 senedir kendi kendimi nasıl besliyorsam fasulyemde öyle beslenecek.şu anda zaten yediklerimizi değil bizim stokları kullanıyor.Tabiki dikkat etmeliyiz ama paranoyakta olmak istemiyorum şimdiden bu kadar fanusa sokarsak doğduklarında kimbilir neler yaparız sokakta yalın ayak başı kabak çocuklar kadar sağlıklı olsun istiyorum.

kıslar grşrüz ben çıkıyorum arkadaşlarım kahvaltıya gelecekler tanıştığımıza çok memnun oldum bundan sonra sıkı sık gelirim :79::79::79:

biliyorum öyle olması gerekmiş ama bi dahaki ay tekrar bakıcak..şuanda beklemedeyim bişey yapmayalım dedi dr..4 çıktı benim.
aslında senin doktorunada gidebilirim.Eşim eskişehirli hemen hemen her ay geliyoruz nasıl olsa
aa süper..hemşerimmiş bekleriz...gerekirse yardımcı olabilirim gerçekten...
bize baştan beri yasak koyulmadı ama bişey olur korkusuyla yapamadık henüz
bugun doktora gidiyosunnnnnn güzel haberlerle geliyosunnnnnnn çabuk koş koş
egemm ultrason fotonu gordumm ve diyorummm kizin geliyorr dediydin dersinnn rabbimin izniyleee
yaa bana da yorum yap bana da nerden bildin kızzzzzzz
Eki Görüntüle 400833
buda benim fasulyem ama net cekemedim kızlar foto makinası bozuk malesefffff

maşallah tostikeeeee

teşekkür ederim eşimi bi kandırabilsem bugün evi eskişehire taşırım işgüç nedeniyle erteliyoruz.

heh işte aynen bende öyle düşünüyorum zaten bulantımda başladı şuanda en iyi sütü bile içecek durumda değilim kahvaltı yapmadım kayısı yedim 5 tane şimdi kraker yicem hiç iştahım yook yesem kötü olcakmışım gibi bu gidişle benim stoklar tükenecek galibaa

inşallah bugün güzel haberlerini alırızdualarım seninle...

ben ilk hamile olduğumu duyduğumda herşey iyi hoştu ama ben bir fincan sade kahve ve sigara ile kahvaltı yapan insandım.Kahvaltıyı sabahın köründe sevmezdim.zaten zor toparlanıp evden çıkıyorum birde kahvaltı yapmak bana zülümdü.Başta cornflex(çikolatalı) ve sütle başladım.Sütte aradan çıkmış oluyordu yavaş yavaş kahvaltıya geçtim. tavsiye ederim yumuşak bir geçiş oluyr.

iyi fikir deneyeceğim söz :))

merhaba kızlar bende 21nısanda ogrendım hamıle oldugumu yanı daha 5 haftalıgım pazartesı keseyı gormet-ye gıdıcez ıns gozukur sızın ne zaman gozuktu asagı yukarı yakınnız sanırım benıde alırsanız yanıza ıns burda hep beraber aralıga kadar gun sayarız

hayırlı olsun inşallah hepizin kucağına almak nasip olur

allahım sağlıklı sıhattli eli ayağı sağlam bir an önce gelsin istiyorum.
Her öğlen her akşam aynı kabus!!! şimdi ben ne yiyeceğim?
Öğlenleri mecburen dışardan söylüyorum abuk sabuk yesem vicdanım el vermiyor,dışardan sağlıklı ne yenilebilir????
eşim hergün taze pişmiş yemek istiyor her akşam ne pişireceğim? valla zormuş bu işler hiçte öyle dışarıdan göründüğü kadar kolay değil ve rahat değil

canım bazen makarna salata türü şeylerle geçiştirseniz olmaz mı, eşine söyle yapamıyorum de en azından şuan için biraz anlayış göstersin. çok üzüldüm şimdi senin için. bende ilk gebeliğimde böyleydim. bırak mutfağa girmeyi, buzdolabını açmadan dışardan görsem bile midem bulanıyordu. ama sonradan geçiyorlar biraz daha sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…