ha bir de dün şöyle bişey duydum ne kadar mantıklı ne kadar doğru tartışılır...erkek bebeklerin kalbi 45.günde kız bebeklerin kalbi 60.günde atmaya başlarmışş..yani ondan kimisi erken kimisii geç duyuyomuş pıtpıtı
canım hadi gözünaydın bol bol yat dinlen bebeişler gelince hiç zamanın olmayacak zaten zorunlu yatmak zor ama keyfini çıkarmaya çalışkızlar yenigeldim doktorlar geçmişi daha okuyamadım çokşürük iki pıtpıtıda duyduk aa doktor kanama alanın var hep yat dedi
o zmaan dikkat etmek gerek benim kanamam olduğu için zaten yasak daArkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?
Selam kızlar... Sürpriz bir Aralık 2012 anne adayıyım.. Gelecek ay planlıyorduk ama ufaklık sürpriz yapmış... 26 aylık bir kızım var... Bu arada yaş 37... Hepinize sevgiler...
ben daha 5hafta 6günlük gebeyim. doktor bu konuda hiç konuşmadı benimde aklıma gelmedi sormak, ara ara kahverengi akıntı şeklinde oluyo çok korkuyorum. sizde de bu akıntılar oluyo mu ?
selam kızlar benim keseyi de ekledim :) geçen ctesi çekildi. umarım ekleyebilmişmdir bu arada: )
Eki Görüntüle 400583
ben daha 5hafta 6günlük gebeyim. doktor bu konuda hiç konuşmadı benimde aklıma gelmedi sormak, ara ara kahverengi akıntı şeklinde oluyo çok korkuyorum. sizde de bu akıntılar oluyo mu ?
Arkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?
kızlarrr selam..
yaptırmanız gereken ilk kan tahlillerini yaptırdınız mı ??
benim canım sıkıldı biraz tsh yine yüksek çıkıyor.
yarın doktora gidicem yine..
dua edin olur mu :)
kızlar bakın doktor benden bu tahlilleri istedi.
açlık kan şekeri
hemogram
kan gurubu
Tam İdrar Tahlili
Tsh
t3
t4
HBsAG
Rubella IgG
Rubella IgM
Arkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
bence herşey yolunda. ipeğin iki boy küçüğü geliyor. yaramaz adı da ismail olsun
kızlar ben kafanızı şişirmiyim demiştim ama benim daha kontrolümm çarşamba günü nerdeyse 1 hafta var çatlarım sanırım bilginiz var değerlerimi yazsam fikir verirmisiniz herşey yolunda gibi mi?=
SONUÇ MİN. MAX.
Tsh 1,58 0,27 4,20
t3 4,05 2,00 4,40
t4 1,33 0,93 1,70
HBsAG 0,52 0,01 0,89
Rubella IgG 239,00 10,00
Rubella IgM 0,287 0,79
toksoplazma (ıgG) 0,17 4,00
toksoplazma(ıgM) 0,30 0,79
BUN 8,99 5,00 25,00
B-HCG 776,00 0,00 5,30
DAHA 2 SAYFA DOLUSU SONUÇ TABİKİ BEN SİZİN YAZDIKLARInıza göre doldurdum :26:
kızlar ben kafanızı şişirmiyim demiştim ama benim daha kontrolümm çarşamba günü nerdeyse 1 hafta var çatlarım sanırım bilginiz var değerlerimi yazsam fikir verirmisiniz herşey yolunda gibi mi?=
SONUÇ MİN. MAX.
Tsh 1,58 0,27 4,20
t3 4,05 2,00 4,40
t4 1,33 0,93 1,70
HBsAG 0,52 0,01 0,89
Rubella IgG 239,00 10,00
Rubella IgM 0,287 0,79
toksoplazma (ıgG) 0,17 4,00
toksoplazma(ıgM) 0,30 0,79
BUN 8,99 5,00 25,00
B-HCG 776,00 0,00 5,30
DAHA 2 SAYFA DOLUSU SONUÇ TABİKİ BEN SİZİN YAZDIKLARInıza göre doldurdum :26:
canım benimde 26 aralık.seninle doğum zamanlarımız yakın.ben folik plus içiyodum.salı günü doktor günde 3 tane içme dedi folidoc verdi bide b12 vitamin verdi.günde 1'er tane içiyorum.salı günü keseyi gördük.2 hafta sonrada kalp atışları için gitcez.sende durumlar nsl,bulantı falan başladı mı?
sanırım nüfüsta izin verirlerse öyle yapacağım..
eşim emeklilik olarak düşünüyor 1 yaş kaybettirme çocuğa diyor bende yaşıtlarından geri kalması gibi düşünüyorum,çözemedim daha biri bana matematiğini yapabilir mi acaba :))
şimdi bizimkiler daha fasulye iken şu an yaşıtları doğdularda büyüdüler bile,geriden gelmiş olacak bizim fasulyeler ben uyuz olurum :)
"bizimkisi de 2012 doğumlu çişini söylüyorr aaaaaa daha sizinki söylemiyor mu? sende pek gevşek davranıyorsun canıımm,lazımlık falan al alıştırmaya başla artık" katil olurum ben yaondan sanırım hep ocak olmasını istiyorum
merhaba tatlı anneler biz geldiik bugün dr gittik çok şükür kalp atışlarını gördük bebişimin pıt pıt allahım ne büyük mutluluk bu allah herkese nasip etsin biraz aşağı yerleşmiş sıpamız düşük riskimiz var ama progesteron değerimiz çok iyiymiş yani bebişim bana sıkı sıkı tutunmuş benim hesaplamama göre 6+5ti ultrasonda 6+1 çıktı dün başlamış kalbi atmaya kalp atımı başladıktan sonra bulantılar başlarmış zaten benimde hafiften bulanıyor dr 3mm dedi mercimeğime ultrasondaki crl ne oluyor orda 0.38cm yazıyor hala heyecanlıyım allahım herkese yaşatsın bu duyguyu
bende p.tesi aksami gördüm keseyi ama kalp atislarini ve kendisini daha göremedim. insallah haftaya görürüm. aklim fikrim bebegimde. ben günde bi tane iciyorum ve ultrogestan aliyorum sanirim progestanla aynisi. altdan aliyorum ben. senin normal mi oldu yoksa tedavi ile mi?
:))))))))
gözün aydinmasallah darisi basimizaa insallahh
benimki normal oldu.8 ay hiç korunmadık.çok üzülüyodum olmadığı için 8 ayın sonunda aniden dış gebelik olduğunu öğrendim ve aparr topar ameliyata girdim.ama sol yumurtalığım alınmak zorunda kaldı.ameliyattan sonra halime şükrettim herşeyin başı sağlıkmış dedim.3 ay korunduk.4. ay korunmayı bıraktık ve hiç bir plan progrm yapmadan süpriz bi şekilde hamile kaldığımı öğrendim.allah herkese yaşatsın bu duyguyu. inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız.allah dileyen herkese nasip etsin
cok üzüldüm canim hayirlisi böyleymis demekki.. amiiin canimm
ben p.tesi gittigimde kesenin boyutu 1 cm di. bakiyorumda burda 7mm felanken görüyorlar bebeleri benimki neden görünmediki acabasenin kesen kacti?
benim kese 5mm idi.bebek görünmedi bende de.10 gün sonra tekrar gitcez.sanırım kese boyu bebeğin görülmesi.hamileliğin asıl oluştuğu tarihle alakalı.belli ki bebişlerimiz biraz nazlı olcak.göstermiyolar duyurmuyolar kendilerini.sende hiç belirti falan var mı?
ara ara migdm bulaniyor. az yiyince hemen karnim sisiyor. karnim hep sis desek yeridir :)) ve gögüslerim cok sistiler aciyorlar ve süt damarlari cok belirgin. bide sol gögsümde ilk hamileligimden siktikca bi damla kadar süt gelirdi o gelmiyor artik.
ya neden bilmiyorum ama hep okuyoruzya iste ne bilim bos gebelikten cok korkuyorum erkenmi daha ne dersin?