2012 Aralık Anneleri Paylaşım Alan

selam kızlar benim keseyi de ekledim :) geçen ctesi çekildi. umarım ekleyebilmişmdir bu arada: )

Selam kızlar... Sürpriz bir Aralık 2012 anne adayıyım.. Gelecek ay planlıyorduk ama ufaklık sürpriz yapmış... 26 aylık bir kızım var... Bu arada yaş 37... Hepinize sevgiler...

hoşgeldin,bebişler pekte plan dinlemiyorlar benimkide süpriz hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur inşallah

evet canım iyi bir doktor ama beni hastanede çalışmaması endişelendiriyo biraz onun gibi bi doktor da bulamadım :18:

evet hastane olayı benide baştatedirgin etti ama geçen akşam kanamam başlayınca hemen medicabile gidin ben gelicem dedi ve beni orada uayene etti çok ilgili

bende de bu testleri hepsi yapıldı.Tsh değerleri zaman zaman değişiklik gösterebiliyor .Bende 10 sene mevcut olan tiroid problemi son bir senede tamamen kayboldu.Mucize gibi

aman bırak kaybolsun yaa... :)
benim başım belada gene doktora gidicem işte..

Arkadaşlar merhabalar, bizimde bebiş aralık doğumluu, annesi gibi :))
Bi sorum olucak size, bana doktorum bu ilk aylarda cinsel ilişki hakkında herhangi bi kısıtlama veya bilgi vermedi.
Geçen gün ilişki sırasında kan geldi, ve çok korktuk, bu konuda bilgisi olan var mı ?

hımmm bize 4+6'da yasak geldi geçtiğimiz c.tesi yasak kalktı ama ben yasağa devam ediyorum

benim kanamalarım akıntı şeklindeydi ilk zamanlar. ilişki yasağı vardı bizdede. ama artık yasakta yok kanamada yok.

sanırım seninle aynı gidicez canım 5 haftalık olan bi ikimiz varız gibin

evet canım ben mayısın ılk haftasında gıdcem sen?

hımmm bize 4+6'da yasak geldi geçtiğimiz c.tesi yasak kalktı ama ben yasağa devam ediyorum

benim kanamalarım akıntı şeklindeydi ilk zamanlar. ilişki yasağı vardı bizdede. ama artık yasakta yok kanamada yok.

ben daha 5hafta 6günlük gebeyim. doktor bu konuda hiç konuşmadı benimde aklıma gelmedi sormak, ara ara kahverengi akıntı şeklinde oluyo çok korkuyorum. sizde de bu akıntılar oluyo mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…